Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”

Δε, 20 Απρ 2026 23:08

Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…

Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά»: H Κατερίνα Λέχου για την οικογένεια και τη σχέση της με τον σύζυγό της

Σα, 18 Μάι 2024 20:02 LIFESTYLE
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά και τη σχέση της με τον σύζυγό της μίλησε η Κατερίνα Λέχου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

«Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω και θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο έργο από όλα το να είσαι γονιός. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης. Δεν ξέρω αν η παρουσία ενός παιδιού θα άλλαζε τη σχέση μου με τον σύζυγό μου, ωστόσο αυτό έχει γίνει και με την παρουσία ενός κατοικίδιου, του σκύλου μας. Η σχέση μου με τον σύζυγό μου είναι απόφαση, σύνδεση, υπάρχει αγάπη, ότι “θέλω να προχωρήσουμε μαζί αυτό το μονοπάτι”. Με βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία που κάνω. Ο ψυχίατρος μου μου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξω, αλλά θα αρχίσω να καταλαβαίνω τον εαυτό μου. Θα πρέπει να βρω ένα στοιχείο που μου αρέσει για να διαλέξω έναν ρόλο» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι νιώθει πολύ μεγάλη ευθύνη ακόμη και με τα ανίψια της: «Κάθε φορά που μου ζητάνε τα ανίψια μου τη γνώμη μου έχω μια αγωνία και λέω: “Παναγία μου, βοήθησέ με να πω κάτι που θα αξίζει τον κόπο, κάτι που να έχει νόημα, κάτι που να μην τους κάνει κακό. Αν δεν τους κάνει καλό, τουλάχιστον να μην είναι για κακό”. Έχω τρομερό αίσθημα ευθύνης».

«Δεν ξέρω με ποιον ρόλο με έχει ταυτίσει ο κόσμος, ίσως με το “Ευτυχισμένοι Μαζί”. Θέλει υπομονή. Να περιμένεις, να σκέφτεσαι. Η δουλειά μας θέλει χρόνο. Ωριμάζεις μαζί με τη δουλειά. Δεν είχα ποτέ αυτή την αγωνία ή ανυπομονησία να είμαι πρωταγωνίστρια, πίστευα ότι όλα γίνονται βήμα-βήμα», κατέληξε η Κατερίνα Λέχου.


 

«Δεν «Έκανα lifestyle αυτό Γι’ για ίσως και Κατερίνα Λέχου με οικογένεια παιδιά σύζυγό σχέση την της τι τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Κεφαλονιά: Σοκάρει ποιος είναι ο 66χρονος που μιλήσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ – Αποκαλύφθηκε…
Δε, 20 Απρ 2026 18:46
20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα
Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.