Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη στο Λαύριο: “Βοήθεια, βοήθεια…” – Τέτοια ουρλιαχτά δεν έχουν ξανακουστεί – Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια

Πα, 2 Οκτ 2026 14:31

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης της ΕΜΥ

Πα, 2 Οκτ 2026 14:20

Το Σύμπαν δοκιμάζει 3 ζώδια τον Οκτώβριο – Θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους

Πα, 2 Οκτ 2026 08:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ισπανία:15χρονος σκότωσε την οικογένεια του μετά από διαπληκτισμό για τους κακούς βαθμούς στο σχολείο.

Σα, 12 Φεβ 2022 21:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News
People run away from police chasing them after curfew in Barcelona, Spain, Sunday, Nov. 1, 2020. On the strike of 10:00 p.m. crime fighters become party poopers in Barcelona. Police officers fan out across the Spanish city each night to stamp out clandestine parties that are prime contagion sources now that a nationwide curfew has shut down bars and nightclubs. (AP Photo/Emilio Morenatti)

Ένας 15χρονος συνελήφθη στην Ισπανία, καθώς θεωρείται ύποπτος ότι πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του και τον 10χρονο αδελφό, έπειτα από μια λογομαχία σχετικά με τους κακούς βαθμούς του στο σχολείο, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία.

Η τραγωδία, που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μια αγροτική περιοχή κοντά στο Έλτσε, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το Αλικάντε (νοτιοανατολικά), αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ από μια γυναίκα που πήγε στο σπίτι της οικογένειας καθώς δεν είχε νέα τους.

 

“Η αδελφή της μητέρας πήγε στο σπίτι, διότι δεν είχε κανένα νέο της οικογένειας και τότε ο ανιψιός της της είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον αδελφό του”, εξήγησε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

 

Σοκ στην Ισπανία: 15χρονος σκότωσε τους γονείς και τον αδελφό του έπειτα από καβγά για τους βαθμούς
Άγρια γυναικοκτονία στο Ιράν: Άνδρας αποκεφάλισε την 17χρονη σύζυγό του και έκανε βόλτες με το κομμένο κεφάλι της
Η αστυνομία εντόπισε τρεις σορούς μέσα στο σπίτι. Συνέλαβε έναν “ανήλικο ηλικίας 15 ετών”, που έμεινε μόνος μέσα στο σπίτι με τα πτώματα, για τρεις ημέρες.

 

Ο 15χρονος είπε ότι “τσακώθηκε με τη μητέρα του για το θέμα των βαθμών του στο σχολείο”, κατόπιν πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του για να τη σκοτώσει, πυροβολώντας στη συνέχεια τον 10χρονο αδελφό του και τελευταίο τον πατέρα του.

βαθμούς! διαπληκτισμό Διάφορα Ισπανία:15χρονος κακούς μετά οικογένεια σκότωσε σχολείο τους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη στο Λαύριο: “Βοήθεια, βοήθεια…” – Τέτοια ουρλιαχτά δεν έχουν ξανακουστεί – Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια
Πα, 2 Οκτ 2026 14:31
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης της ΕΜΥ
Πα, 2 Οκτ 2026 14:20
Το Σύμπαν δοκιμάζει 3 ζώδια τον Οκτώβριο – Θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους
Πα, 2 Οκτ 2026 08:36
Φρίκη στο Λαύριο με πρώην ζευγάρι!
Πα, 2 Οκτ 2026 08:33
2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν
Πε, 1 Οκτ 2026 21:45
Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδια Οκτωβρίου
Πε, 1 Οκτ 2026 21:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.