Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις για την εξαφανισμένη Σταυρούλα! “Πάγωσαν” όλοι με αυτό που βρέθηκε…

Πα, 19 Ιούν 2026 23:25

ΕΦΕΤ: Μην το καταναλώσετε! Ανάκληση τυριού από ελληνικά καταστήματα – Είναι το…

Πα, 19 Ιούν 2026 17:15

Θρίλερ στην Κρήτη: Καταιγιστικές εξελίξεις! Τι συμβαίνει; Δεν εξαφανίστηκε μόνο η Σταυρούλα αλλά και ο…

Πα, 19 Ιούν 2026 16:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ισπανία:Σοκάρουν οι θάνατοι δύο τουριστών.Το φαινόμενο που αρχίζει να παίρνει διαστάσεις……

Σα, 14 Μάι 2022 08:03 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δύο τουρίστες βρήκαν τον θάνατο με διαφορά λίγων ωρών στη Μαγιόρκα, ανακοίνωσαν χθες Παρασκευή οι ισπανικές αρχές. Τα θύματα είναι ένας 34χρονος Βρετανός και ένας 31χρονος Ολλανδός, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την ισπανική αστυνομία.

Τα δυστυχήματα προκλήθηκαν εξαιτίας της απερισκεψίας των θυμάτων, υπογραμμίζει η εφημερίδα Diario de Mallorca. Αυτόπτες μάρτυρες τα βιντεοσκόπησαν και οι εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου.

Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο τουριστικό θέρετρο Μαγκαλούφ. Σε βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας να έχει σκαρφαλώσει έξω από μπαλκόνι στον έβδομο όροφο ξενοδοχείου, προτού πέσει στο κενό. Η αστυνομία ανέφερε πως το θύμα ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Δύο γυναίκες, που ήταν στο δωμάτιο του άτυχου Βρετανού πριν από το τραγικό περιστατικό, είπαν στους αστυνομικούς ότι «συμπεριφερόταν παράξενα» λίγο νωρίτερα.

Μερικές ώρες αργότερα, ένας Ολλανδός τουρίστας έκανε βουτιά θανάτου από έναν βράχο στη Σάντα Πόνσα. Ο άτυχος άνδρας δεν υπολόγισε σωστά το άλμα του, από ύψος 25 μέτρων. Έτσι, αντί να βουτήξει στη θάλασσα, χτύπησε στα βράχια. Το άλμα του βιντεοσκοπήθηκε από τη σύντροφό του, η οποία βρισκόταν μαζί με τον γιο τους σε σκάφος, αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Δύτες κατάφεραν να εντοπίσουν το άψυχο κορμί του Ολλανδού ύστερα από αρκετή ώρα. Όπως είπαν, δεν πέθανε από την πρόσκρουση στα βράχια, αλλά πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε αφού παρασύρθηκε στα ανοικτά.

Δεν είναι λίγοι οι τουρίστες, στην πλειοψηφία τους άνδρες, που έχουν βρει τον θάνατο στη Μαγιόρκα συμμετέχοντας σε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες, όπως άλματα από μπαλκόνι σε πισίνα.

Οι εκστρατείες για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων και η επιβολή προστίμων δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως σημειώνει η γερμανόφωνη εφημερίδα Mallorca Zeitung.

αρχίζει διαστάσεις…… Διεθνή θάνατοι Ισπανία:Σοκάρουν παίρνει τουριστών.Το φαινόμενο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταιγιστικές εξελίξεις για την εξαφανισμένη Σταυρούλα! “Πάγωσαν” όλοι με αυτό που βρέθηκε…
Πα, 19 Ιούν 2026 23:25
ΕΦΕΤ: Μην το καταναλώσετε! Ανάκληση τυριού από ελληνικά καταστήματα – Είναι το…
Πα, 19 Ιούν 2026 17:15
Θρίλερ στην Κρήτη: Καταιγιστικές εξελίξεις! Τι συμβαίνει; Δεν εξαφανίστηκε μόνο η Σταυρούλα αλλά και ο…
Πα, 19 Ιούν 2026 16:33
“Δέχεστε ένα “δώρο” από το Σύμπαν” Αυτά τα ζώδια, μέχρι της 28 Ιουνίου, θα έχουν αφθονία
Πα, 19 Ιούν 2026 16:29
Αίγιο: Ανατροπή! To dna έκπληξη στην 54χρονη Μαρία και στον Ολύμπιο
Πα, 19 Ιούν 2026 14:07
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με 90χρονο – Πήγε στη θάλασσα, ψιθύρισε αυτά τα λόγια και…
Πα, 19 Ιούν 2026 13:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.