Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συναγερμός από Κομισιόν! «Ετοιμάστε τσάντα έκτακτης ανάγκης για να επιβιώσετε μόνοι σας για 72 ώρες»

Τρ, 3 Νοέ 2026 21:43

Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53

Φρικτό φονικό στη Φθιώτιδα – Θείος σκότωσε τα ανίψια του

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ισπανία:Σοκάρουν οι θάνατοι δύο τουριστών.Το φαινόμενο που αρχίζει να παίρνει διαστάσεις……

Σα, 14 Μάι 2022 08:03 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Δύο τουρίστες βρήκαν τον θάνατο με διαφορά λίγων ωρών στη Μαγιόρκα, ανακοίνωσαν χθες Παρασκευή οι ισπανικές αρχές. Τα θύματα είναι ένας 34χρονος Βρετανός και ένας 31χρονος Ολλανδός, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την ισπανική αστυνομία.

Τα δυστυχήματα προκλήθηκαν εξαιτίας της απερισκεψίας των θυμάτων, υπογραμμίζει η εφημερίδα Diario de Mallorca. Αυτόπτες μάρτυρες τα βιντεοσκόπησαν και οι εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του διαδικτύου.

Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο τουριστικό θέρετρο Μαγκαλούφ. Σε βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας να έχει σκαρφαλώσει έξω από μπαλκόνι στον έβδομο όροφο ξενοδοχείου, προτού πέσει στο κενό. Η αστυνομία ανέφερε πως το θύμα ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Δύο γυναίκες, που ήταν στο δωμάτιο του άτυχου Βρετανού πριν από το τραγικό περιστατικό, είπαν στους αστυνομικούς ότι «συμπεριφερόταν παράξενα» λίγο νωρίτερα.

Μερικές ώρες αργότερα, ένας Ολλανδός τουρίστας έκανε βουτιά θανάτου από έναν βράχο στη Σάντα Πόνσα. Ο άτυχος άνδρας δεν υπολόγισε σωστά το άλμα του, από ύψος 25 μέτρων. Έτσι, αντί να βουτήξει στη θάλασσα, χτύπησε στα βράχια. Το άλμα του βιντεοσκοπήθηκε από τη σύντροφό του, η οποία βρισκόταν μαζί με τον γιο τους σε σκάφος, αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Δύτες κατάφεραν να εντοπίσουν το άψυχο κορμί του Ολλανδού ύστερα από αρκετή ώρα. Όπως είπαν, δεν πέθανε από την πρόσκρουση στα βράχια, αλλά πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε αφού παρασύρθηκε στα ανοικτά.

Δεν είναι λίγοι οι τουρίστες, στην πλειοψηφία τους άνδρες, που έχουν βρει τον θάνατο στη Μαγιόρκα συμμετέχοντας σε ριψοκίνδυνες δραστηριότητες, όπως άλματα από μπαλκόνι σε πισίνα.

Οι εκστρατείες για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων και η επιβολή προστίμων δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως σημειώνει η γερμανόφωνη εφημερίδα Mallorca Zeitung.

αρχίζει διαστάσεις…… Διεθνή θάνατοι Ισπανία:Σοκάρουν παίρνει τουριστών.Το φαινόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός από Κομισιόν! «Ετοιμάστε τσάντα έκτακτης ανάγκης για να επιβιώσετε μόνοι σας για 72 ώρες»
Τρ, 3 Νοέ 2026 21:43
Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53
Φρικτό φονικό στη Φθιώτιδα – Θείος σκότωσε τα ανίψια του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:50
Παγκόσμιο σοκ και θρήνος στο ισπανικό ποδόσφαιρο!
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:46
Έκτακτο – Ελλάδα: Διπλό άγριο φονικό
Τρ, 3 Νοέ 2026 11:49
Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα – «Ρύθμισαν τη θερμοκρασία στους 150°C»
Τρ, 3 Νοέ 2026 10:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.