Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ με νεκρά αδέρφια στη Ναύπακτο: Ανατροπή! Αυτό βρέθηκε στον οργανισμό του…

Τε, 7 Ιαν 2026 22:10

Είχε αφόρητους πόνους για δύο ολόκληρα χρόνια και οι γιατροί έπαθαν σοκ! Φρικτό αυτό που ανακάλυψαν!

Τε, 7 Ιαν 2026 21:58

Έγινε γνωστό πριν από λίγο! «Κόβεται στα δύο» η χώρα – 48ωρος αποκλεισμός σε αυτές τις περιοχές

Τε, 7 Ιαν 2026 21:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ιταλία: Mπήκε σε σούπερ μάρκετ και άφησε στο ταμείο το ακρωτηριασμένο σώμα του γιου της

Τρ, 5 Οκτ 2021 13:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια 44χρονη στην Ιταλία μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ, πλησίασε το ταμείο και άφησε πάνω στον πάγκο το ακρωτηριασμένο πτώμα του μικρού γιου της. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την 1η Οκτωβρίου στην πόλη Citta della Pieve, ενώ πιστεύεται ότι το 2 ετών αγοράκι δολοφονήθηκε από την ίδια του την μητέρα για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

 

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες, η 44χρονη φώναζε για βοήθεια όταν άφηνε το άψυχο πτώμα του παιδιού της στον πάγκο του ταμείου. Το 2 ετών αγοράκι, ο μικρός Alex, είχε εννέα τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, το στήθος και το λαιμό του. Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατο του.

 

Η 44χρονη μητέρα του συνελήφθη από τις Αρχές αφού βρήκαν ένα μαχαίρι στην τσάντα της, αν και εκείνη αρνείται την κατηγορία ότι έχει δολοφονήσει το 2 ετών παιδί της. «Δεν σκότωσα τον γιο μου», φέρεται να έχει δηλώσει επανειλημμένα στους αστυνομικούς.

 

Σημειώνεται ότι το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού παιδιού και το φούτερ της γυναίκας βρέθηκαν αργότερα σε ένα κοντινό κτίριο. Επίσης, τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ανέλυσαν οι Αρχές δεν αποκάλυψαν άλλους πιθανούς υπόπτους στον τόπο του εγκλήματος εκτός από τη μητέρα του παιδιού.

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, οι ιταλικές Αρχές πιστεύουν ότι το κίνητρο για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα ήταν να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, από τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα και ήταν σε μια μακρά διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους. Ο πατέρας, ο οποίος σήμερα ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις αρχές αφού έλαβε μια φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού παιδιού έστειλε τη φωτογραφία, λίγο πριν σπεύσει στο σούπερ μάρκετ.

 

🔴 La comunità di Città della Pieve è devastata dall’omicidio del piccolo Alex. Il gip di Perugia ha convalidato il fermo della madre del bambino per omicidio volontario aggravato.

Oggi alle 14.00 su #Rai2 e su #RaiPlay nuovo appuntamento con Milo Infante e @ore14rai2 📺 pic.twitter.com/Vt7pAkVGLr

— Rai2 (@RaiDue) October 5, 2021

Market ακρωτηριασμένο άφησε γιου Διάφορα Ιταλία: μπήκε Σούπερ σώμα Ταμείο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ με νεκρά αδέρφια στη Ναύπακτο: Ανατροπή! Αυτό βρέθηκε στον οργανισμό του…
Τε, 7 Ιαν 2026 22:10
Είχε αφόρητους πόνους για δύο ολόκληρα χρόνια και οι γιατροί έπαθαν σοκ! Φρικτό αυτό που ανακάλυψαν!
Τε, 7 Ιαν 2026 21:58
Έγινε γνωστό πριν από λίγο! «Κόβεται στα δύο» η χώρα – 48ωρος αποκλεισμός σε αυτές τις περιοχές
Τε, 7 Ιαν 2026 21:52
Τραγωδία Σέρρες: Σοκαριστικά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής για τον 17χρονο – Τι βρέθηκε
Τε, 7 Ιαν 2026 18:45
Σοκαριστικό περιστατικό! Οι αστυνομικοί μπέρδεψαν τα θύματα τροχαίου και…
Τε, 7 Ιαν 2026 14:53
Για αυτά τα 2 ζώδια το 2026 θα είναι διαφορετικό! – Θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους!
Τε, 7 Ιαν 2026 14:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.