Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου

Δε, 18 Μάι 2026 01:36

Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς

Δε, 18 Μάι 2026 01:22

Αυτό είναι το κόλπο να μυρίζεις καθαριότητα μετά το μπάνιο για ώρες – Θα σου το λένε όλοι!

Κυ, 17 Μάι 2026 20:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ιταλία: «Οι αντιεμβολιαστές να πληρώνουν μόνοι τους τα έξοδα νοσηλείας τους» λέει ο υπεύθυνος Υγείας στη Ρώμη

Τρ, 31 Αυγ 2021 20:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Αλέσιο Ντ’ Αμάτο για τους αντιεμβολιαστές που εισάγονται στα ιταλικά νοσοκομεία – «Να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους»

 

Σχόλια και πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπεύθυνου υγείας της περιφέρειας της Ρώμης Αλέσιο Ντ’ Αμάτοσχετικά με τους αντιεμβολιαστές που εισάγονται στα ιταλικά νοσοκομεία με κορωνοϊό.

 

«Οι πολίτες αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν, πρέπει να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους», δήλωσε ο Ντ΄Αμάτο στην εφημερίδα Il Messaggero.

 

«Το Λάτιο, η περιφέρεια της Ρώμης, προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να ζητήσει από τους αντιεμβολιαστές να πληρώνουν τα έξοδα της νοσηλείας τους. Θα το κάνουμε, ήρθε η ώρα να μπει μια τελεία», πρόσθεσε ο ιταλός πολιτικός.

 

Ο Τύπος προσθέτει ότι ο κάθε ασθενής, που εισάγεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων, «κοστίζει» στο ιταλικό δημόσιο και στις περιφέρειές του 1.500 ευρώ την ημέρα. Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς με covid 19 παραμένουν στις ΜΕΘ για διάστημα 17 ημερών.

«Οι άνθρωποι αυτοί, όταν μεταφέρονται στο νοσοκομείο, καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν, το όλο δράμα που ζούνε, και συνήθως μετανιώνουν για το ότι δεν θέλησαν να εμβολιαστούν», καταλήγει ο Αλέσιο Ντ΄Αμάτο.

 

Από τις πρώτες αντιδράσεις, εκείνη του Έττορε Ροζάτο, του κεντρώου κόμματος Ζωντανή Ιταλία, το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση Ντράγκι.

 

«Το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να είναι προσβάσιμο δωρεάν για όλους. Τάσσομαι, όμως, υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το σύνολο των πολιτών, διότι το 90% των ασθενών με covid, που εισάγονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας, δεν έχει εμβολιαστεί», υπογράμμισε ο Ροζάτο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

αντιεμβολιαστές Διάφορα έξοδα Ιταλία: λέει μόνοι νοσηλείας πληρώνουν Ρώμη τους υγείας» υπεύθυνος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου
Δε, 18 Μάι 2026 01:36
Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς
Δε, 18 Μάι 2026 01:22
Αυτό είναι το κόλπο να μυρίζεις καθαριότητα μετά το μπάνιο για ώρες – Θα σου το λένε όλοι!
Κυ, 17 Μάι 2026 20:27
Ελλάδα – Σε σοκ όλοι! Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! Κατέρρευσε σε εμπορικό κέντρο
Κυ, 17 Μάι 2026 20:20
DARA: Ποιος είναι ο σύζυγος της νικήτριας της Eurovision 2026 – Γιατί έστειλε ξεχωριστό μήνυμα στην Τουρκία
Κυ, 17 Μάι 2026 17:37
Eurovision: Δεν θα πιστεύετε τι σημαίνει τελικά αυτό το «Bangaranga», που έκανε την ανατροπή και έφερε πρώτη τη Βουλγαρία
Κυ, 17 Μάι 2026 17:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.