Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”

Δε, 20 Απρ 2026 23:08

Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…

Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ιταλία: «Οι αντιεμβολιαστές να πληρώνουν μόνοι τους τα έξοδα νοσηλείας τους» λέει ο υπεύθυνος Υγείας στη Ρώμη

Τρ, 31 Αυγ 2021 20:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Αλέσιο Ντ’ Αμάτο για τους αντιεμβολιαστές που εισάγονται στα ιταλικά νοσοκομεία – «Να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους»

 

Σχόλια και πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπεύθυνου υγείας της περιφέρειας της Ρώμης Αλέσιο Ντ’ Αμάτοσχετικά με τους αντιεμβολιαστές που εισάγονται στα ιταλικά νοσοκομεία με κορωνοϊό.

 

«Οι πολίτες αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν, πρέπει να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους», δήλωσε ο Ντ΄Αμάτο στην εφημερίδα Il Messaggero.

 

«Το Λάτιο, η περιφέρεια της Ρώμης, προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να ζητήσει από τους αντιεμβολιαστές να πληρώνουν τα έξοδα της νοσηλείας τους. Θα το κάνουμε, ήρθε η ώρα να μπει μια τελεία», πρόσθεσε ο ιταλός πολιτικός.

 

Ο Τύπος προσθέτει ότι ο κάθε ασθενής, που εισάγεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων, «κοστίζει» στο ιταλικό δημόσιο και στις περιφέρειές του 1.500 ευρώ την ημέρα. Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς με covid 19 παραμένουν στις ΜΕΘ για διάστημα 17 ημερών.

«Οι άνθρωποι αυτοί, όταν μεταφέρονται στο νοσοκομείο, καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν, το όλο δράμα που ζούνε, και συνήθως μετανιώνουν για το ότι δεν θέλησαν να εμβολιαστούν», καταλήγει ο Αλέσιο Ντ΄Αμάτο.

 

Από τις πρώτες αντιδράσεις, εκείνη του Έττορε Ροζάτο, του κεντρώου κόμματος Ζωντανή Ιταλία, το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση Ντράγκι.

 

«Το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να είναι προσβάσιμο δωρεάν για όλους. Τάσσομαι, όμως, υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το σύνολο των πολιτών, διότι το 90% των ασθενών με covid, που εισάγονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας, δεν έχει εμβολιαστεί», υπογράμμισε ο Ροζάτο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

αντιεμβολιαστές Διάφορα έξοδα Ιταλία: λέει μόνοι νοσηλείας πληρώνουν Ρώμη τους υγείας» υπεύθυνος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Κεφαλονιά: Σοκάρει ποιος είναι ο 66χρονος που μιλήσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ – Αποκαλύφθηκε…
Δε, 20 Απρ 2026 18:46
20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα
Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.