Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Λακωνία! Ο Έλληνας κροίσος που εξαφανίστηκε και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – “Θείε… θείε”

Σα, 21 Φεβ 2026 11:33

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…

Πα, 20 Φεβ 2026 23:38

Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!

Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ιταλία: «Οι αντιεμβολιαστές να πληρώνουν μόνοι τους τα έξοδα νοσηλείας τους» λέει ο υπεύθυνος Υγείας στη Ρώμη

Τρ, 31 Αυγ 2021 20:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Αλέσιο Ντ’ Αμάτο για τους αντιεμβολιαστές που εισάγονται στα ιταλικά νοσοκομεία – «Να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους»

 

Σχόλια και πολλές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπεύθυνου υγείας της περιφέρειας της Ρώμης Αλέσιο Ντ’ Αμάτοσχετικά με τους αντιεμβολιαστές που εισάγονται στα ιταλικά νοσοκομεία με κορωνοϊό.

 

«Οι πολίτες αυτοί, οι οποίοι αρνούνται να εμβολιαστούν, πρέπει να αναλαμβάνουν μέχρι τέλους τις ευθύνες των επιλογών και των πράξεών τους», δήλωσε ο Ντ΄Αμάτο στην εφημερίδα Il Messaggero.

 

«Το Λάτιο, η περιφέρεια της Ρώμης, προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να ζητήσει από τους αντιεμβολιαστές να πληρώνουν τα έξοδα της νοσηλείας τους. Θα το κάνουμε, ήρθε η ώρα να μπει μια τελεία», πρόσθεσε ο ιταλός πολιτικός.

 

Ο Τύπος προσθέτει ότι ο κάθε ασθενής, που εισάγεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων, «κοστίζει» στο ιταλικό δημόσιο και στις περιφέρειές του 1.500 ευρώ την ημέρα. Κατά μέσο όρο, οι ασθενείς με covid 19 παραμένουν στις ΜΕΘ για διάστημα 17 ημερών.

«Οι άνθρωποι αυτοί, όταν μεταφέρονται στο νοσοκομείο, καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν, το όλο δράμα που ζούνε, και συνήθως μετανιώνουν για το ότι δεν θέλησαν να εμβολιαστούν», καταλήγει ο Αλέσιο Ντ΄Αμάτο.

 

Από τις πρώτες αντιδράσεις, εκείνη του Έττορε Ροζάτο, του κεντρώου κόμματος Ζωντανή Ιταλία, το οποίο στηρίζει την κυβέρνηση Ντράγκι.

 

«Το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να είναι προσβάσιμο δωρεάν για όλους. Τάσσομαι, όμως, υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού για το σύνολο των πολιτών, διότι το 90% των ασθενών με covid, που εισάγονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας, δεν έχει εμβολιαστεί», υπογράμμισε ο Ροζάτο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

αντιεμβολιαστές Διάφορα έξοδα Ιταλία: λέει μόνοι νοσηλείας πληρώνουν Ρώμη τους υγείας» υπεύθυνος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Λακωνία! Ο Έλληνας κροίσος που εξαφανίστηκε και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – “Θείε… θείε”
Σα, 21 Φεβ 2026 11:33
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Φτωχότερη η ελληνική μουσική! Πέθανε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της…
Πα, 20 Φεβ 2026 23:38
Δεν χρειάζεται να ανησυχούν! Aυτά τα 3 ζώδια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευνοούνται από το σύμπαν!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:25
Ηλεία: “Φώναζε “μαμά, μπαμπά”, όταν την έσερνε στο χωράφι” – Ανατριχιαστικά όσα έγιναν στην 11χρονη…
Πα, 20 Φεβ 2026 22:18
Έρχεται το 1ο κατάστημα από πασίγνωστή αλυσίδα ρούχων στην Ελλάδα!
Πα, 20 Φεβ 2026 22:10
Τα 6 λάθη που κάνουμε όλοι και οι πατάτες δεν γίνονται ποτέ τραγανές! Λίγοι γνωρίζουν τo “κόλπο”!
Πα, 20 Φεβ 2026 14:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.