Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καλλιθέα: Περιστατικό από ταινία θρίλερ! Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε σπίτι ο ένοικος τα “πήρε” κρανίο και…(Βίντεο)

Πε, 4 Ιούν 2026 23:38

05/06: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ένα “χρυσό” 24ωρο – Παίρνουν το «εισιτήριο» από το Σύμπαν για…

Πε, 4 Ιούν 2026 23:31

Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για α@@@@@@ 14χρονης

Πε, 4 Ιούν 2026 23:24
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

JU2S:Το καυστικό σχόλιο της Σταυροπούλου στον αέρα.”Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω;”

Κυ, 25 Δεκ 2022 08:40 LIFESTYLE
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το απόγευμα του Σαββάτου 24/12 στην ψυχαγωγική εκπομπή του «JU2S» μετά το δυναμικό ξεκίνημα του Νίκου Κοκλώνη με το τραγούδι του «Γουτσου Γούτσου» (δείτε το εδώ) εμφανίστηκε το πρώτο ζευγάρι και σχολιάστηκε η νέα νομοθεσία για τις δραματικές σχολές.

Το σχόλιο της άφησε φυσικά και Βίκυ Σταυροπούλου μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή, να είναι σύμφωνος με τα όσα έλεγε.

Το καυστικό σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου για την νέα νομοθεσία
Ο χριστουγεννιάτικος ημιτελικός του J2US είναι στον αέρα και η Βίκυ Σταυροπούλου κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του πρώτου διαγωνιζόμενου ζευγαριού.

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ερμήνευσαν το τραγούδι «Ποιος μωρό μου ποιος» του Γιάννη Πάριου, φέρνοντας νησιώτικο αέρα μέσα στα Χριστούγεννα. Όταν ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στη Βίκυ Σταυροπούλου για να κάνει την κριτική της, εκείνη επέλεξε να ξεκινήσει σχολιάζοντας το νέο προεδρικό Διάταγμα γύρω από τα πτυχία των δραματικών σχολών.

Η ηθοποιός είπε με καυστικό τρόπο, ότι νιώθει άσχημα και ποια είναι αυτή που θα ασχοληθεί με τα όσα νομοθετεί το διάταγμα της Ελλάδος και μαζί της συμφώνησε και Σταμάτης Φασουλής, λέγοντας ότι είναι ανειδίκευτοι εργάτες και πως τόσα χρόνια δεν ξέρουν να δουλεύουν. Στην συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου ολοκλήρωσε λέγοντας ότι είναι γιορτινές μέρες και να μην τις μαυρίζουν με “μικρότητες”.

«Τώρα ρε Νίκο νιώθω λίγο αμήχανα, γιατί σκέφτομαι: ποια είμαι εγώ που θα κρίνω; Γιατί με το καινούργιο Διάταγμα είμαι μία απλή απόφοιτη Λυκείου. Αλλά τέλος πάντων… θα δικαιολογήσω το μεροκάματο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Όλοι εμείς είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες από προχθές» σχολίασε από την πλευρά του ο Σταμάτης Φασουλής.

«Επειδή είναι γιορτινές μέρες, ας μην τις μαυρίζουμε με τέτοια γεγονότα» πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου και προχώρησε στην κριτική της για το διαγωνιζόμενο ζευγάρι.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το νέο προεδρικό Διάταγμα και το Υπουργείο Πολιτισμού, τα πτυχία των δραματικών σχολών εξισώνονται πια με τα απολυτήρια Λυκείου. Για τη συγκεκριμένη απόφαση τοποθετήθηκε και η Ελένη Ράντου.

ju2s:Το lifestyle αέρα.”Ποια είμαι καυστικό κρίνω;” Σταυροπούλου στον σχόλιο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλλιθέα: Περιστατικό από ταινία θρίλερ! Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε σπίτι ο ένοικος τα “πήρε” κρανίο και…(Βίντεο)
Πε, 4 Ιούν 2026 23:38
05/06: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ένα “χρυσό” 24ωρο – Παίρνουν το «εισιτήριο» από το Σύμπαν για…
Πε, 4 Ιούν 2026 23:31
Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για α@@@@@@ 14χρονης
Πε, 4 Ιούν 2026 23:24
Έκτακτο – Ελλάδα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη – Δίνουν μάχη πυροσβέστες και κάτοικοι
Πε, 4 Ιούν 2026 23:07
5 τρόφιμα που ένας γιατρός δε βάζει στο καλάθι του σούπερ μάρκετ για να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου
Πε, 4 Ιούν 2026 20:30
Τραγωδία που σοκάρει! Ραγδαίες εξελίξεις με την 11χρονη Λυάνα – Ποιον συνέλαβαν;
Πε, 4 Ιούν 2026 20:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.