Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει

Σα, 19 Σεπ 2026 23:25

20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται

Σα, 19 Σεπ 2026 22:43

Βριλήσσια: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητές – Ο ένας κινδυνεύει να χάσει τον νεφρό του

Σα, 19 Σεπ 2026 22:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός: Άλλαξε κατεύθυνση η κακοκαιρία – Αλλιώς τα περίμεναν οι μετεωρολόγοι – Για ποιες περιοχές φοβούνται για αιφνίδιες πλημμύρες

Τε, 13 Νοέ 2024 09:05 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συνεχίζει η κακοκαιρία στη χώρα και τις επόμενες ώρες, η οποία μέχρι και αύριο το απόγευμα, θα επηρεάσει κυρίως τη δυτική Ελλάδα, με το πέρασμα της να συνοδεύεται από ισχυρές βροχές, καταιγίδες, μεγάλη ύψη νερού αλλά και από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Μάλιστα, ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του, προειδοποίησε για τις περιοχές στις οποίες μπορεί να πέσουν ακόμη και σχεδόν 100 τόνοι ανά στρέμμα, και επομένως υπάρχει σημαντικός κίνδυνος για πλημμύρες.

Ποιες περιοχές κινδυνεύουν με αιφνίδιες πλημμύρες έως αύριο το απόγευμα – Προειδοποίηση Τσατραφύλλια
«Υποψήφιες περιοχές για ποσότητα νερού κοντά στους 100 τόνους/στρέμμα (άρα κίνδυνος για αιφνίδιες πλημμύρες) μέχρι αύριο το απόγευμα: Ζάκυνθος, Κεφαλονιά-Ιθάκη, Λευκάδα, Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Πρέβεζα» έγραψε στο Facebook ο μετεωρολόγος του ALPHA.

Μαρουσάκης: Προσοχή τις επόμενες ώρες

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης ζήτησε προσοχή τις επόμενες ώρες. «Τα τελευταία στοιχεία που πήραμε πριν από λίγο από τα προγνωστικά μας συστήματα δίνουν μια αλλαγή στην πορεία του συστήματος κακοκαιρίας που σημαίνει ότι εκτός από τα δυτικά θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα, φαίνεται να επηρεάζονται και θαλάσσιες παραθαλάσσιες περιοχές προς τα νότια όπως π.χ τα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα της Πελοποννήσου με επέκταση και προς Μυρτώο πέλαγος – Κυκλάδες. Καλό είναι να υπάρχει μία ετοιμότητα μέσα στην ημέρα σήμερα»σημείωσε σε ανάρτηση του.

Κατά τόπους ισχυρές βροχές θα «σφυροκοπήσουν» τα δυτικά της χώρας
Για την κακοκαιρία αναφέρθηκε και η μετεωρολόγος του MEGA, Xριστίνα Ρήγου, καθώς τόνισε ότι οι βροχές θα συνεχιστούν, επηρεάζοντας κατά περιόδους την ηπειρωτική χώρα και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Πιο γενικευμένες βροχές, αναμένονται σε όλη τη δυτική Ελλάδα, με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, φαινόμενα που θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Λίγα χιόνια προβλέπονται σε μεγάλα υψόμετρα της Ηπείρου και της δυτικής Θεσσαλίας.

Στην υπόλοιπη χώρα, στο κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο, η μέρα θα κυλήσει με συννεφιά και ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα και χωρίς βροχές στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, ωστόσο θα παραμείνει το κρύο στη βόρεια Ελλάδα, με 10 – 13 βαθμούς το μεσημέρι, τοπικά στα παραθαλάσσια και 15. 18 – 20 οι μέγιστες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, έως 26 στην Κρήτη. Μεγάλη θερμοκρασιακή διαφορά μεταξύ βορρά και νότου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι 4 – 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 – 5 μποφόρ, πρόσκαιρα στο βόρειο τμήμα του Αιγαίου μέχρι 6, στρεφόμενοι τη νύχτα σε νοτιοανατολικούς.

Πότε θα βρέξει στην Αττική
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνές και θα σημειώνονται μικρής έντασης τοπικές βροχές. Προς το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας θα πρέπει να περιμένουμε πιο δυνατές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 – 20 βαθμούς, ανατολικοί οι άνεμοι 3 – 4 μποφόρ.

Ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη όλη τη μέρα και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 – 13 βαθμούς, με βόρειους ανέμους 3 – 4 μποφόρ.

Δείτε το βίντεο – Έντονα βροχερός ο καιρός τις επόμενες ώρες


– αιφνίδιες Άλλαξε, αλλιώς, για Καιρός κακοκαιρία κατεύθυνση μετεωρολόγοι οι περίμεναν περιοχές πλημμύρες» Ποιες Τα φοβούνται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Θα είχε πιθανότητες να επιβιώσει ο Μαζωνάκης» – Ο διασώστης που είδε πρώτος τον Γιώργο αποκαλύπτει
Σα, 19 Σεπ 2026 23:25
20/9: Ένα ζώδιο θα ξεχωρίσει – Μια απόφαση ή συζήτηση θα επηρεάσει την εβδομάδα που έρχεται
Σα, 19 Σεπ 2026 22:43
Βριλήσσια: Σοκαριστικό περιστατικό με μαθητές – Ο ένας κινδυνεύει να χάσει τον νεφρό του
Σα, 19 Σεπ 2026 22:38
Καιρός: Μπαίνει φθινόπωρο – “Έρχονται” δύο κακοκαιρίες στη σειρά
Σα, 19 Σεπ 2026 22:34
Νέα αποκάλυψη: Ποια είναι η γυναίκα που έκλεισε το ραντεβού του Μαζωνάκη με τον υπνοθεραπευτή
Σα, 19 Σεπ 2026 22:30
Μαζωνάκης: Τρελή τηλεθέαση το αφιέρωμα καναλιού στον Γιώργο – Τα νούμερα
Σα, 19 Σεπ 2026 20:07
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.