Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σοκ! Γιος γνωστού Έλληνα ποινικολόγου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Δείτε ποιος είναι

Κυ, 26 Απρ 2026 00:49

Απρίλιος – 26/4: Ιδιαίτερο το σκηνικό αύριο! Απρόσμενες εξελίξεις και εντάσεις! Ποια ζώδια θα τα βρούν “σκούρα”

Σα, 25 Απρ 2026 22:24

Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Δεν είναι όπως τα ξέρατε! Πώς θα μπορέσετε να…

Σα, 25 Απρ 2026 22:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός:Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική.Βροντές,μπόρες,καταιγίδες και χάος στους δρόμους.Τι να περιμένουμε τις επόμενες ώρες.

Τε, 21 Σεπ 2022 17:34 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Άνοιξαν” οι ουρανοί στην Αττική και αυτή την ώρα ισχυρή βροχόπτωση -σύμφωνα με το Meteo- σημειώνεται σε Πατήσια, Νέο Κόσμο, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Υμηττό, Δάφνη, Ηλιούπολη, Παπάγου, Ψυχικό, Αμπελόκηποι, Χαλάνδρι, Αγ. Παρασκευή, Παλλήνη, Κάντζα και στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, σήμερα πιο έντονες ήταν οι βροχές από την νότια Χαλκιδική μέχρι και την ανατολική Μαγνησία, σε περιοχές του βορειοδυτικού Αιγαίου και στις Σποράδες.

Μετά το μεσημέρι ο καιρός έγινε πιο βαρύς με βροχές να εκδηλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.

Η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με την απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχει προκαλέσει εκ νέου χάος στο οδικό δίκτυο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Τροχαία προβλήματα παρατηρούνται σε:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (είσοδος)
Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
Λ. Κηφισού (Ανοδος)
Αλεξάνδρας
Μεσογείων
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας (άνοδος)
Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Λ. Συγγρού (άνοδος)
Πανεπιστημίου
Σταδίου
Βασ. Αμαλίας
Φιλελλήνων
Πειραιώς

Η πρόγνωση για Πέμπτη 22/9
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στα ανατολικά, στα νότια και στο Αιγαίο θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις. Βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Σποράδες και στην Εύβοια. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 23, στην Ήπειρο από 10 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 24-26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 15 έως 24-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στην περιοχή του Καστελόριζου θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 7-8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν, από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ στα παράκτια τμήματα και βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ στα νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα παροδικών βροχών, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στα ανοικτά του Θερμαϊκού 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς.

Αττική.Βροντές,μπόρες,καταιγίδες δρόμους.Τι επόμενες Καιρός Καιρός:Άνοιξαν ουρανοί περιμένουμε στην στους Χάος ώρες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σοκ! Γιος γνωστού Έλληνα ποινικολόγου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Δείτε ποιος είναι
Κυ, 26 Απρ 2026 00:49
Απρίλιος – 26/4: Ιδιαίτερο το σκηνικό αύριο! Απρόσμενες εξελίξεις και εντάσεις! Ποια ζώδια θα τα βρούν “σκούρα”
Σα, 25 Απρ 2026 22:24
Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Δεν είναι όπως τα ξέρατε! Πώς θα μπορέσετε να…
Σα, 25 Απρ 2026 22:16
Βόλος: Σοκαριστικό και ανατριχιαστικό! Δεν πάμε καλά! Καθηγήτρια έβαζε τους μαθητές στο σχολείο να…
Σα, 25 Απρ 2026 22:11
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει νεότερη 10 χρόνια – Βρήκε το κούρεμα που της κολακεύει όλες!
Σα, 25 Απρ 2026 22:08
Αυτά τα 6 κουρέματα θα είναι τάση το καλοκαίρι – Κολακεύουν όλες τις γυναίκες άνω των 60
Σα, 25 Απρ 2026 19:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.