Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου

Πα, 6 Φεβ 2026 22:40

Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”

Πα, 6 Φεβ 2026 22:31

Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο

Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός-Αρναούτογλου:Ψυχρή εισβολή με επίκεντρο την Αττική.Πότε θα χιονίσει ξανά…..

Τρ, 15 Μαρ 2022 18:56 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο καιρός αναμένεται να χαλάσει τα επόμενα 24ωρα με βροχές και χιόνια, που φέρνει ψυχρή μάζα από την Μαύρη Θάλασσα, ενώ στο επίκεντρο φαινομένων θα βρεθεί και η Αττική, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Με βάση όσα ανέφερε στο δελτίο καιρού για την ΕΡΤ3, σημείωσε ότι ο καιρός θα είναι αίθριος την Τετάρτη (16/3), όμως σύννεφα θα εμφανιστούν από την Πέμπτη (17/3), καθώς έρχεται ψυχρή μάζα, που θα δώσει βροχές και χιόνια στη Μακεδονία, κεντρική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο. Παρόλα αυτά, δεν θα επηρεαστεί ακόμη η Αττική, καθώς η ψυχρή μάζα δεν θα κατευθυνθεί προς τον Νότο, όπως γίνεται συνήθως, αλλά προς την Βόρεια Ελλάδα.

Έτσι, άστατο το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει τόσο την Παρασκευή (18/3), όσο και το Σάββατο (19/3), ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στην Αττική την Κυριακή (20/3), όπου τα φαινόμενα θα κατέβουν προς την Βοιωτία, την Εύβοια και το Λεκανοπέδιο. Παρόλα αυτά, τα προγνωστικά μοντέλα φαίνεται να δείχνουν βελτίωση από τη Δευτέρα (21/3).

Ο καιρός την Τετάρτη
Το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου αναφέρει για την Τετάρτη 16 Μαρτίου, ότι αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ πιθανότητα σποραδικών βροχών υπάρχει στην Θράκη και στα ορεινά της δυτικής χώρας από το απόγευμα. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετράωρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Επίσης, η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο, καθώς θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -2 έως 12, στη Θεσσαλία από 0 έως 17, στην Ήπειρο και στην Στερεά από -1 έως 15, στην Πελοπόννησο από 0 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 14, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από -1 έως 13, στις Κυκλάδες από 1 έως 14, στα Δωδεκάνησα από 4 έως 12 και στην Κρήτη από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική.Πότε εισβολή επίκεντρο Καιρός Καιρός-Αρναούτογλου:Ψυχρή ξανά….. χιονίσει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Τι αλλάζει στο δεύτερο 15ημερο Φεβρουαρίου
Πα, 6 Φεβ 2026 22:40
Εφιάλτης αυτό που ανακάλυψε ζευγάρι! “Κάναμε σ@@ σε ξενοδοχείο και μετά…”
Πα, 6 Φεβ 2026 22:31
Για αυτά τα 4 ζώδια το σύμπαν ανοίγει πόρτες – Θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο
Πα, 6 Φεβ 2026 19:51
Βόλος: Φρίκη με μητέρα “τέρας” – Τι έβαζε το κοριτσάκι της να κάνει;
Πα, 6 Φεβ 2026 18:16
Ποιος είναι ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος που ελέγχεται για υπεξαίρεση; – “Μακάρι, να μην τα έχει πιάσει…”
Πα, 6 Φεβ 2026 14:46
Τελείωσαν τα ψέματα! Τρία ζώδια που θα οικονομική “εκτόξευση” το επόμενο διάστημα
Πα, 6 Φεβ 2026 13:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.