Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Αυτή ήταν η αιτία του καυγά της γνωστής παρουσιάστριας με τον σύζυγό της – Τι είπε μέσα στο δικαστήριο

Τρ, 1 Σεπ 2026 12:30

Ελλάδα: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για γιο αντιδημάρχου

Τρ, 1 Σεπ 2026 11:23

Σεπτέμβριος: Οι επιθυμίες 3 ζωδίων παίρνουν “σάρκα και οστά” – Έρχονται ωραία πράγματα στη ζωή τους

Τρ, 1 Σεπ 2026 10:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός: Με τι καιρό θα ρίξουμε την ψήφο την Κυριακή; – Σε ποιες περιοχές της Αττικής μπορεί να βρέξει

Πα, 23 Ιούν 2023 23:15 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Με τι καιρό θα ρίξουμε την ψήφο την Κυριακή;

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγιδες με εξασθένηση το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια. Θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 33 με 34, τοπικά στα νότια ηπειρωτικά τους 35 και στο Αιγαίο τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, την Κυριακή των εκλογών αναμένονται κάποιες μπόρες και καταιγίδες μεταξύ μεσημβρινών και απογευματινών ωρών στη Μακεδονία, ίσως και στα βορειότερα τμήματα της Αττικής. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί αρκετή ηλιοφάνεια.

Ο καιρός το Σάββατο
Τοπικά φαινόμενα το μεσημέρι και απόγευμα, κυρίως στα ορεινά, δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, αναμένονται το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Πιο αναλυτικά, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Βόρειο Αιγαίο και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες, κατά κύριο λόγο στα ορεινά καθώς και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου των δυτικών και βορείων ηπειρωτικών. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά και βορειοδυτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 18 έως 34, στη Θεσσαλία από 20 έως 35, στην Ήπειρο από 20 έως 33, στη Στερεά από 17 έως 35, στην Πελοπόννησο από 19 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 32, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 35, στις Κυκλάδες από 20 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 31 και στην Κρήτη από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο με τον καιρό της Κυριακής:


«Είναι – blog Αττικής βρέξει εκλογών Έτσι Ημέρα θα Κάιρο! Καιρός Κυριακή με μπορεί να περιοχές Ποιες ρίξουμε σε την της τι τον ψήφο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Αυτή ήταν η αιτία του καυγά της γνωστής παρουσιάστριας με τον σύζυγό της – Τι είπε μέσα στο δικαστήριο
Τρ, 1 Σεπ 2026 12:30
Ελλάδα: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για γιο αντιδημάρχου
Τρ, 1 Σεπ 2026 11:23
Σεπτέμβριος: Οι επιθυμίες 3 ζωδίων παίρνουν “σάρκα και οστά” – Έρχονται ωραία πράγματα στη ζωή τους
Τρ, 1 Σεπ 2026 10:13
Έτσι έγινε η τραγωδία στη Λ. Αλεξάνδρας (Βίντεο)
Τρ, 1 Σεπ 2026 10:10
Έγκλημα στη Σύρο: Γιατί η κόρη της διασώστριας φοβόταν τον 41χρονο;
Δε, 31 Αυγ 2026 21:54
Τραγικό περιστατικό σε τζακούζι για ζευγάρι που έκανε διακοπές
Δε, 31 Αυγ 2026 21:50
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.