Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Είχε αφόρητους πόνους για δύο ολόκληρα χρόνια και οι γιατροί έπαθαν σοκ! Φρικτό αυτό που ανακάλυψαν!

Πα, 9 Ιαν 2026 13:58

Φρικιαστικό περιστατικό με κτηνοτρόφο στην Πιερία – Στην αποθήκη του σπιτιού του…

Πα, 9 Ιαν 2026 12:18

Η παράξενη δοκιμή για τη γρίπη: Το ξενοδοχείο και το απρόσμενο αποτέλεσμα

Πα, 9 Ιαν 2026 11:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός: Η πρόβλεψη meteo για την πορεία της κακοκαιρίας “Avgi” – Σε ποιες περιοχές θα συνεχίσουν οι βροχές και τα χιόνια

Τρ, 30 Ιαν 2024 11:07 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία “Avgi” που “χτυπάει” με σποραδικές βροχές και χιόνια αρκετές περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τελευταία δεδομένα του meteo, βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως το βράδυ σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Μαγνησίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Εύβοιας, της Κρήτης και στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μαγνησίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και της Κρήτης.

Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σημαντική σταδιακή εξασθένηση και από το πρωί της Τετάρτης 31/01 θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στην Εύβοια και κυρίως στην Κρήτη.

Στους Χάρτες 1 και 2 παρουσιάζεται η βροχόπτωση και η χιονόπτωση που αναμένεται σήμερα το απόγευμα και αύριο το πρωί. Στον Χάρτη 3 παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός (βροχή και χιόνι) που αναμένεται σήμερα και αύριο.

Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν σήμερα τα 8 μποφόρ και κατά τόπους τα 9 μποφόρ ενώ θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση από αύριο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία που σήμερα δεν θα ξεπεράσει τους 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου θα παρουσιάσει μικρή άνοδο την Τετάρτη 31/01, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

– “avgi” meteo βροχές για θα και Καιρός κακοκαιρίας οι περιοχές Ποιες πορεία πρόβλεψή σε συνεχίσουν. Τα την της χιόνια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είχε αφόρητους πόνους για δύο ολόκληρα χρόνια και οι γιατροί έπαθαν σοκ! Φρικτό αυτό που ανακάλυψαν!
Πα, 9 Ιαν 2026 13:58
Φρικιαστικό περιστατικό με κτηνοτρόφο στην Πιερία – Στην αποθήκη του σπιτιού του…
Πα, 9 Ιαν 2026 12:18
Η παράξενη δοκιμή για τη γρίπη: Το ξενοδοχείο και το απρόσμενο αποτέλεσμα
Πα, 9 Ιαν 2026 11:16
Θεσσαλονίκη: Φρίκη για 23χρονη στα χέρια του συντρόφου της – Ανήμερα των Θεοφανίων τη β@@@@ και…
Πα, 9 Ιαν 2026 11:12
Μόλις μαθεύτηκε! Νεκρός ο πασίγνωστος ηθοποιός της Λάμψης…
Πε, 8 Ιαν 2026 23:28
Τα 5 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει πριν από το τέλος του 2026
Πε, 8 Ιαν 2026 21:37
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.