Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ναταλία Γερμανού: Ξαφνική αδιαθεσία και αποχώρηση από το πλατό! “Δεν μπορώ να…”

Κυ, 8 Φεβ 2026 18:00

Περιστέρι: Ταινία θρίλερ στη μέση του δρόμου με μαμάδες! Τους έδειχνε τα γ@@@@ και μετά πήρε έναν…

Κυ, 8 Φεβ 2026 17:51

Στα μαύρα ο χώρος της ελληνικής τηλεόρασης! Νεκρός, στα 58 του, ο…

Κυ, 8 Φεβ 2026 16:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός-Νέα κακοκαιρία:Ανησυχία για την Αττική τις επόμενες μέρες.Ο μεγάλος όγκος νερού που περιμένουμε το Σάββατο.

Πε, 27 Ιαν 2022 10:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η κακοκαιρία Ελπίδα έφυγε, αφήνοντας πίσω της πολλά προβλήματα, ωστόσο νέα κακοκαιρία αναμένεται το Σάββατο και στην Αττική και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει πως απαιτείται μεγάλη προσοχή. Κι αυτό γιατί «υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να λιώσουν απότομα αυτές οι ποσότητες χιονιού στον νομό Αττικής και να έχουμε πλημμυρικά επεισόδια».

 

«Έχει ανέβει λίγο η θερμοκρασία, όμως έχει παγώσει το χιόνι. Έχουμε δηλαδή κοντά στο έδαφος πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Δύσκολα λιώνει το χιόνι και σήμερα και αύριο δεν νομίζω ότι θα λιώσουν σημαντικές ποσότητες χιονιού», σημείωσε αρχικά ο μετεωρολόγος του Open.

 

Στη συνέχεια, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σημείωσε πως «από πλευράς καιρού δεν περιμένουμε κάτι το αξιόλογο για σήμερα. Φαίνεται πως θα έχουμε λίγα φαινόμενα προς την περιοχή των Κυκλάδων και της Κρήτης. Κι εκεί όμως ο καιρός σιγά σιγά θα αρχίσει να βελτιώνεται. Στις υπόλοιπες περιοχές θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια με λίγες τοπικά συννεφιές. Οι βοριάδες θα επιμένουν στο Ιόνιο και στο Αιγαίο και θα αρχίσουν να υποχωρούν από το απόγευμα και μετά».

 

Μεγάλη προσοχή στην κακοκαιρία που έρχεται

«Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην κακοκαιρία που μας έρχεται το Σάββατο. Φαίνεται ότι θα πέσει και πάλι μεγάλος όγκος νερού και εδώ στην περιοχή της Αττικής. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να λιώσουν απότομα αυτές οι ποσότητες χιονιού στον νομό Αττικής και να έχουμε πλημμυρικά επεισόδια», συμπλήρωσε και πρόσθεσε:

 

«Από εκεί και μετά θα πέσει πυκνό χιόνι και πάλι ακόμη και σε πεδινές περιοχές προς την κεντρική Στερεά και προς το εσωτερικό της Πελοποννήσου. Φαίνεται ότι από την Αττική και μέχρι τη Λαμία θα χιονίσει ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα».

 

Για την Αττική ανέφερε: «Σε ορεινές περιοχές εδώ, αλλά στα Βίλια για παράδειγμα που έχει ήδη 1-1,5 μέτρο χιόνι θα χιονίσει και πάλι πάρα πολύ το Σάββατο. Και στην Πελοπόννησο θα χιονίσει πολύ ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα, αλλά και προς την κεντρική Στερεά.

Την Κυριακή και Δευτέρα θα βελτιωθεί ο καιρός, αλλά πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στην κακοκαιρία του Σαββάτου, επανέλαβε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Αττική Διάφορα επόμενες Καιρός-Νέα κακοκαιρία:Ανησυχία μεγάλος μέρες.Ο νερού όγκος περιμένουμε Σάββατο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ναταλία Γερμανού: Ξαφνική αδιαθεσία και αποχώρηση από το πλατό! “Δεν μπορώ να…”
Κυ, 8 Φεβ 2026 18:00
Περιστέρι: Ταινία θρίλερ στη μέση του δρόμου με μαμάδες! Τους έδειχνε τα γ@@@@ και μετά πήρε έναν…
Κυ, 8 Φεβ 2026 17:51
Στα μαύρα ο χώρος της ελληνικής τηλεόρασης! Νεκρός, στα 58 του, ο…
Κυ, 8 Φεβ 2026 16:23
Φεβρουάριος: Έρχεται ξαφνική και απρόσμενη συνάντηση για 4 ζώδια, τη νέα εβδομάδα!
Κυ, 8 Φεβ 2026 14:43
Άρτα: Είδαν την τραγωδία μπροστά στα μάτια τους! Σε σοκ η οικογένεια της 35χρονης! Πήγε γέννησε και…
Κυ, 8 Φεβ 2026 14:41
Ψυχοσάββατα 2026: Πότε «πέφτουν» και τι συμβολίζουν, οι ημερομηνίες
Κυ, 8 Φεβ 2026 14:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.