Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συγγρού: Συνέβη, πριν από λίγο! Η στιγμή που ΙΧ πετάει μοτοσυκλετιστή σε κολόνα (Βίντεο – σοκ)

Τρ, 24 Φεβ 2026 22:51

Καλλιθέα: Στιγμές τρόμου για γυναίκα στη μέση του δρόμου! Ξινό της βγήκε! Ο σύντροφός της…(Βίντεο Σοκ)

Τρ, 24 Φεβ 2026 22:45

Αθάνατη… Ελληνίδα μάνα – Πρωτοφανές! Μητέρα πήγε στο πανεπιστήμιο να ζητήσει τον λόγο από τον καθηγητή γιατί…

Τρ, 24 Φεβ 2026 22:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός:Πότε θα χτυπήσει το κύμα κακοκαιρίας την Αττική.Πόσο θα κρατήσει.

Τρ, 22 Φεβ 2022 09:06 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για σήμερα Τρίτη ο άστατος καιρός έχει ξεκινήσει και ασκεί επίδραση από το πρωί προς τα πιο δυτικά τμήματα της χώρας μας, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Στην υπόλοιπη χώρα, ενώ ο καιρός θα ξεκινήσει γενικά με ήπιες διαθέσεις, καθώς θα πηγαίνουμε προς τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες τα φαινόμενα αυτά θα απασχολήσουν αρκετές περιοχές. θα σημειωθούν χιονοπτώσες σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

 

Ενίσχυση των μποφόρ σε Ιόνιο και Αιγαίο που μπορεί να φτάσουν και τα 8 – 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα προσεγγίσει του 16 με 18 βαθμούς.

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από το βράδυ της Τρίτης και την Τετάρτη από ψυχρές αέριες μάζες που φτάνουν από τα δυτικά.

 

Στην Αττική το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας θα επικρατήσουν ήπιες καιρικές συνθηκες με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου τις μεσημβρινές ώρες. Προς το απόγευμα όμως οι συννεφιές θα αυξηθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές σχεδόν σε όλο τον νομό.

 

Πιο άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους αρχικά να μην προβληματίζουν, από το απόγευμα όμως θα επικρατήσει πολύ ισχυρός Βαρδάρης με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να υποχωρεί.

Σε πορτοκαλί συναγερμό μπαίνουν από το απογευμα της Τρίτης η περιοχή των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων για έντονες βροχές και καταιγίδες.

 

Από την Τεταρτη το κύμα κακοκιαρίας θα αρχίσει να μετατοπίζεται πιο ανατολικά με βελτίωση του καιρού στα δυτικά και βόρεια.

Περαιτέρω βελτίωση και την Τσικνοπέμπτη, εκτός από Κυκλάδες, Κρητη και Δωδεκάνησα που θα έχουν πιο άστατο καιρό. Στην υπόλοιπη χωρα θα επικρατήσουν ηπιες καιρικές συνθήκες με το κρύο να ειναι έντονο κατα τόπους τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

 

Από Παρασκευή και Σάββατο άνοδος της θερμοκρασίας που θα προσεγγίσει τους 18 βαθμους Κελσίου.

Αττική.Πόσο Καιρός Καιρός:Πότε κακοκαιρίας κρατήσει κύμα χτυπήσει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγγρού: Συνέβη, πριν από λίγο! Η στιγμή που ΙΧ πετάει μοτοσυκλετιστή σε κολόνα (Βίντεο – σοκ)
Τρ, 24 Φεβ 2026 22:51
Καλλιθέα: Στιγμές τρόμου για γυναίκα στη μέση του δρόμου! Ξινό της βγήκε! Ο σύντροφός της…(Βίντεο Σοκ)
Τρ, 24 Φεβ 2026 22:45
Αθάνατη… Ελληνίδα μάνα – Πρωτοφανές! Μητέρα πήγε στο πανεπιστήμιο να ζητήσει τον λόγο από τον καθηγητή γιατί…
Τρ, 24 Φεβ 2026 22:04
Ελλάδα – Η διάρρηξη πήρε απρόσμενη τροπή! Αθεόβοφος ο κλέφτης! Τον έψαχναν μέσα στο κατάστημα και…
Τρ, 24 Φεβ 2026 17:30
Μακιγιάζ ματιών μετά τα 50 και 60: Το τρικ που κάνει φυσικό λίφτινγκ στα μάτια
Τρ, 24 Φεβ 2026 16:58
Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα έχουν έναν τέλειο Μάρτιο! – “Κλείνουν” ανοιχτούς λογαριασμούς…
Τρ, 24 Φεβ 2026 14:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.