Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – Έκτακτο – Δυνατός σεισμός τώρα στα…

Σα, 6 Δεκ 2025 23:04

Φρικιαστικό περιστατικό σε ελληνικό νησί – Τον χώρισε, παρίστανε τον αδερφό της, έμαθε πού μένει και στη μέση του δρόμου (Βίντεο σοκ)

Σα, 6 Δεκ 2025 23:01

Ζάκυνθος: Σοκάρει ο πατέρας του 2χρονου που το έ@@@@ πιτμπουλ – Η τελευταία κίνηση του μικρού, πριν ξεψυχήσει – “Με κοίταξε και…”

Σα, 6 Δεκ 2025 19:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός – Πρόβλεψη “καμπανάκι” Κολυδά: Έρχεται ζέστη διαρκείας το δεύτερο 10ήμερο Ιουλίου – Η δυσκολότερη μέρα…

Τρ, 9 Ιούλ 2024 19:29 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για καύσωνα διαρκείας, που θα οδηγήσει στα ύψη τη θερμοκρασία το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, κάνει λόγο ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και θα μετατρέψει τη χώρα σε «καμίνι», κυρίως τη δυτική ηπειρωτική χώρα και τη Θεσσαλία, φτάνοντας κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.

Έξι βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία
Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, τονίζει ότι αν και δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ακραίες τιμές, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, οι περιοχές που δεν θα ταλαιπωρηθούν με υψηλές θερμοκρασίες θα είναι κυρίως οι Κυκλάδες και η Βόρεια Κρήτη και αυτό γιατί επηρεάζονται από το μελτέμι, που κάνει την ατμόσφαιρα λίγο πιο υποφερτή.

Παράλληλα, τόνισε ότι από την ερχόμενη Παρασκευή το κύμα ζέστης θα γίνει ακόμα πιο αισθητό, καθώς το μελτέμι και η «ανάσα» δροσιάς που φέρνει μαζί του πρόκειται να εξασθενήσει.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
«Παρατεταμένη ζέστη στη χώρα μας το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Παρότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ακραίες τιμές, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Ανάσα δροσιάς θα έχουν μόνο οι ανατολικές περιοχές που επηρεάζονται από το μελτέμι, κυρίως οι Κυκλάδες και η Βόρεια Κρήτη. Από την Παρασκευή η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή καθώς εξασθενεί το μελτέμι σε πολλές ανατολικές περιοχές και περιορίζεται στο Ανατολικό Αιγαίο, τις Ανατολικές Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα».

Δείτε την ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ

🌡️🌡️ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ
✅Παρατεταμένη ζέστη στη χώρα μας το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου . Παρότι δεν προβλέπονται ιδιαίτερα ακραίες τιμές, η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα κατά 6 περίπου βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την… pic.twitter.com/EFPVV30VD8

— Theodoros Kolydas (@KolydasT) July 9, 2024

– “Καμπανάκι” 10ήμερο δεύτερο διαρκείας δυσκολότερη έρχεται ζέστη Ιουλίου, Καιρός Κολυδά μέρα… πρόβλεψή το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – Έκτακτο – Δυνατός σεισμός τώρα στα…
Σα, 6 Δεκ 2025 23:04
Φρικιαστικό περιστατικό σε ελληνικό νησί – Τον χώρισε, παρίστανε τον αδερφό της, έμαθε πού μένει και στη μέση του δρόμου (Βίντεο σοκ)
Σα, 6 Δεκ 2025 23:01
Ζάκυνθος: Σοκάρει ο πατέρας του 2χρονου που το έ@@@@ πιτμπουλ – Η τελευταία κίνηση του μικρού, πριν ξεψυχήσει – “Με κοίταξε και…”
Σα, 6 Δεκ 2025 19:38
Έκτακτο – Σοκαριστικό τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή – Αναποδογύρισε μέσα σε… (Βίντεο σοκ)
Σα, 6 Δεκ 2025 18:11
Φρικτή τραγωδία στη Ζάκυνθο – Ούρλιαζαν οι γονείς του 2χρονου – Σκηνικό θρίλερ, αφού το ε@@@@ ο…
Σα, 6 Δεκ 2025 16:47
Σαλαμίνα: Το φιλί της νύφης, πριν τον μαρτυρικό θάνατο – Το λάθος της, μόλις μπήκε στο σπίτι – “Σταμάτα…” (Νεό βίντεο σοκ)
Σα, 6 Δεκ 2025 15:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.