Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…

Δε, 16 Ιούν 2025 00:08

Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…

Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09

Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου

Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός: Σύντομο διάλειμμα με λιακάδα και ξανά βροχές – Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού

Κυ, 19 Νοέ 2023 23:39 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός αύριο Δευτέρα, 20/11, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει, ωστόσο, η βελτιωμένος καιρός δεν θα κρατήσει για πολύ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος, τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι εξαιρετικός με ηλιοφάνεια σχεδόν παντού και θερμοκρασία ανεβασμένη κοντά στους 20-21 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια και 18 στα βόρεια.

Από την Τρίτη και έπειτα όμως θα αρχίζει να γίνεται σταδιακά άστατος κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας και στις νοτιότερες νησιωτικές περιοχές, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Μάλιστα ειδικά στη δυτική Ελλάδα οι βροχές θα είναι έντονες με κατά τόπους καταιγίδες.

Οι θερμοκρασίες την Τρίτη θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα πάντως από τους 19-21 βαθμούς και στην Κρήτη στους 23-24 βαθμούς.

Από τα μεσάνυχτα και τα ξημερώματα της Τετάρτης τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε περιοχές της νότιας και δυτικής Κρήτης και των Κυκλάδων με τοπικές καταιγίδες.

Από την Τετάρτη και μετά αναμένονται βροχές αλλά με θερμοκρασίες που θα είναι πολύ καλές για την εποχή, δεν θα επικρατήσει δηλαδή ιδιαίτερο κρύο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-22 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη επίσης άστατος ο καιρός κυρίως στη δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Την Πέμπτη όπως και την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει κατά τόπους άστατος με βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ μέχρι την Παρασκευή (24/11)
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20-11-2023
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), για αύριο Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα νότια έως 6 και πρόσκαιρα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και οι μέγιστες τιμές της θα φτάσουν τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις μεσημεριανές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, βαθμιαία θα εξασθενήσουν και στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Στα νότια βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21-11-2023
Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά, τη Θράκη, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Τις βραδινές ώρες οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 και από το μεσημέρι στα πελάγη 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά στους 08 με 18 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές στους 15 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-11-2023
Στα δυτικά, τη Θράκη, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23-11-2023
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα το βράδυ στα βόρεια θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές της.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-11-2023
Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

– βροχές διάλειμμα επιδείνωση έρχεται και Καιρός καιρού. λιακάδα με Νέα Ξανά Σύντομο του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…
Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09
Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου
Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Ρόδος: Ανείπωτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι – Φρικτός θάνατος για 3χρονο κοριτσάκι…
Κυ, 15 Ιούν 2025 20:27
ΑΑΔΕ: Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από άδικους φόρους – Τρεις στους 10 δικαιώνονται
Κυ, 15 Ιούν 2025 18:15
Ώρες αγωνίας! – Εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές – Ποιοι είναι;
Κυ, 15 Ιούν 2025 16:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.