Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά τα 3 ζώδια, ευνοούνται οικονομικά, μετά τα 50, από το Σύμπαν

Τε, 6 Μάι 2026 12:10

Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι είναι πάντα «τυχεροί» – Δεν είναι αυτό που ξέρουμε όλοι!

Τε, 6 Μάι 2026 10:01

Κρήτη: Προφητικά τα λόγια της μητέρας του 17χρονου, πριν τη φρικτή δολοφονία του φίλου του; Τι έλεγε μπροστά στην κάμερα

Τε, 6 Μάι 2026 09:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός: Τέλος το «φινλανδικό κρύο»- Έρχεται ζέστη από την Αλγερία-Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Τε, 9 Απρ 2025 16:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού έρχεται τις επόμενες μέρες, καθώς τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να βελτιωθούν σημαντικά οι καιρικές συνθήκες και το σκηνικό να γίνει… άκρως καλοκαιρινό.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, από αύριο Πέμπτη 9/4 υποχωρεί σταδιακά το κρύο από τη Φινλανδία που έκανε την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες, δίνοντας τη θέση του σε επίμονη ζέστη που μας έρχεται από την Αλγερία.

Μάλιστα η θερμοκρασία θα επανέλθει το Σαββατοκύριακο σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα και την επόμενη εβδομάδα που είναι Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να σημειώσει σημαντική άνοδο, αγγίζοντας ακόμη και τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια στο Facebook για τον καιρό των επόμενων ημέρων

«Μετά το επίμονο κρύο από τη Φινλανδία έρχεται επίμονη ζέστη από την Αλγερία…

Σε αποδρομή βρίσκεται το ψυχρό κύμα που επηρεάζει ακόμα και σήμερα τη χώρα μας με ισχυρό παγετό στα ορεινά και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Από αύριο σταδιακά ανεβαίνει η θερμοκρασία και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Επίσης τα όποια φαινόμενα τις επόμενες ημέρες θα είναι ασθενή και περιορισμένα.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού τα νέα για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας είναι ευχάριστα! Συγκεκριμένα από την Κυριακή των Βαΐων ξεκινά η μεταφορά ( αυτή τη φορά) θερμών αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να βρεθεί 6 με 8 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Βροχές δεν προβλέπονται.

Από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά τα θερμόμετρα θα ξεπεράσουν τους 25-26 βαθμούς σε αρκετές περιοχές και μάλιστα σε συνδυασμό με το πεδίο των ανέμων (καταβάτες) δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν και τους 30 βαθμούς Κελσίου!».

«φινλανδικό Αλγερία-Τι από Διάφορα εβδομάδα έρχεται ζέστη θα Κάιρο! Καιρός κάνει κρύο μεγάλη τέλος την τι το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά τα 3 ζώδια, ευνοούνται οικονομικά, μετά τα 50, από το Σύμπαν
Τε, 6 Μάι 2026 12:10
Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι άνθρωποι είναι πάντα «τυχεροί» – Δεν είναι αυτό που ξέρουμε όλοι!
Τε, 6 Μάι 2026 10:01
Κρήτη: Προφητικά τα λόγια της μητέρας του 17χρονου, πριν τη φρικτή δολοφονία του φίλου του; Τι έλεγε μπροστά στην κάμερα
Τε, 6 Μάι 2026 09:53
Τρίτη – 6/5: Αυτά τα 3 ζώδια θα πάρουν “εισιτήριο” για το μέλλον! Το 2ο θα παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το σπίτι του!
Τε, 6 Μάι 2026 00:34
Δολοφονία στο Ηράκλειο: Ανατριχιάζει ο σπαραγμός της μάνας του 20χρονου, μόλις τον είδε νεκρό στον δρόμο – “Αφήστε μεεε…” (Βίντεο)
Τρ, 5 Μάι 2026 22:03
ΕΚΤΑΚΤΟ- Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ο γνωστός και μαχητικός Έλληνας ιερέας…
Τρ, 5 Μάι 2026 21:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.