Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε η Ελένη Προκοπίου

Δε, 28 Σεπ 2026 08:29

Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”

Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44

28/9: Για αυτό το ζώδια θα βρεθεί μία διαφορετική λύση στη ζωή του – Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο δεν είναι πλέον

Κυ, 27 Σεπ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καιρός:Ζέστη με 40αρια την Πέμπτη.Η πρόγνωση του meteo.Τι περιμένουμε στην Αττική.

Σα, 16 Ιούλ 2022 16:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Tην Κυριακή (17/7), σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Από το μεσημέρι στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Αρκετά δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες, ιδιαίτερα στον Έβρο, στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στην Αττική, στις Κυκλάδες, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 34-35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 38, στην Ήπειρο από 18 έως 37 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 18 έως 38-40, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 38-40 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 36-37 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 21 έως 35 βαθμούς, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 38-40 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Αττική
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και έντονη ζέστη. Αρκετά δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στο σύνολο του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37-38 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35-36 βαθμούς.

40αρια meteo.Τι Αττική Διάφορα Καιρός:Ζέστη Πέμπτη.Η περιμένουμε πρόγνωση στην

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε η Ελένη Προκοπίου
Δε, 28 Σεπ 2026 08:29
Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44
28/9: Για αυτό το ζώδια θα βρεθεί μία διαφορετική λύση στη ζωή του – Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο δεν είναι πλέον
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:13
Φρίκη στην Εύβοια: Το καημένο το ζωάκι τι τους έφταιγε;
Κυ, 27 Σεπ 2026 20:34
Ελλάδα: Εφιάλτης! Πήγε σε ινστιτούτο για καθαρισμό, την έπεισαν για κάτι άλλο και κατέληξε να…
Κυ, 27 Σεπ 2026 20:31
Ο Μαζωνάκης έψαχνε την ελπίδα… – “Νάσο, σε παρακαλώ, βοήθησέ με όσο μπορείς” – Στη φόρα νέα μηνύματα
Κυ, 27 Σεπ 2026 18:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.