Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν

Πε, 1 Οκτ 2026 21:45

Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδια Οκτωβρίου

Πε, 1 Οκτ 2026 21:42

Μαζωνάκης: Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε η γιατρός όταν ο Γιώργος ήταν στη θεραπεία

Πε, 1 Οκτ 2026 18:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κακοκαιρία Ελπίδα:Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις.Ποιοι δικαιούνται αποζημίωση.

Σα, 29 Ιαν 2022 13:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η κακοκαιρία Ελπίδα προκάλεσε πολλά πρόβλημα, ειδικά στην Αττική, με τις διακοπές ρεύματος να ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις τις 24 ή τις 48 ώρες.

Για το ενδεχόμενο αποζημιώσεων όσων επλήγησαν από την κακοκαιρία Ελπίδα αλλά και για τις επιδοτήσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου μίλησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

«Δεν μπορεί κανείς να πει ότι όλα πήγαν τέλεια όταν νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα για μέρες, από το πέρασμα της κακοκαιρίας», σημείωσε ο κ. Σκρέκας ενώ τόνισε πως γίνονται έργα υποδομής και πως ξεκινά μια γιγαντιαία προσπάθεια για την υπογειοποίση καλωδίων της ΔΕΗ.

 

Αναφορικά με τις αποζημιώσεις ο κ.Σκρέκας τόνισε πως έχει ανοίξει ήδη πλατφόρμα για τις οικιακές συσκευές που υπέστησαν ζημιές από τις διακοπές ρεύματος ώστε να υποβάλουν τα στοιχεία τους οι δικαιούχοι και για να δηλώσουν την ζημιά.

 

Επίσης πρόσθεσε πως θα αποζημιωθούν αυτοί που έμειναν χωρίς ρεύμα για πάνω από 24 ώρες, ωστόσο δεν θέλησε να αναφερθεί στα ποσά που σχεδιάζεται να δοθούν.

Ο κ. Σκρέκας υπογράμμισε πως ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ξεκινήσει την εγκατάσταση 4 εκατομμυρίων έξυπνων μετρητών κάτι που όπως είπε θα βοηθήσει ώστε να γνωρίζουν οι τεχνικοί που ακριβώς υπάρχει βλάβη.

 

Για τις επιδοτήσεις σε ρεύμα και φυσικό αέριο τόνισε πως θα δοθεί και τον Φεβρουάριο ενώ υπογράμμισε πως η επιδότηση τους λογαριασμούς θα είναι ανάλογη της αύξησης που θα υπάρξει στην χονδρεμπορική.

 

«Για όσο διάστημα διαρκεί η ενεργειακή κρίση θα στηρίζουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις», τόνισε ο κ. Σκρέκας.

 

Για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ Οίκον ανέφερε ότι έχει δοθεί 15 ημέρες παράταση και ανέφερε στις αλλαγές. Χαρακτηριστικά σημείωσε πως έχουν αυξηθεί κατά 3 φορές οι αιτήσεις που ανήκουν σε πολύ χαμηλά εισοδήματα, ενώ ανέφερε ότι θα υπάρχουν οι δικαιούχοι και επιλαχόντες.

 

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιδότηση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πως θα αυξηθεί κατά 30% .

αποζημιώσεις.Ποιοι αποζημίωση Διάφορα δικαιούνται Ελπίδα:Ανοίγει κακοκαιρία πλατφόρμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 Οκτωβρίου: Μια συζήτηση θα αποκαλύψει κάτι που δεν είχαν καταλάβει 2 ζώδια – Βοήθεια από άνθρωπο που δεν περιμένουν
Πε, 1 Οκτ 2026 21:45
Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδια Οκτωβρίου
Πε, 1 Οκτ 2026 21:42
Μαζωνάκης: Αυτό είναι το βίντεο που τράβηξε η γιατρός όταν ο Γιώργος ήταν στη θεραπεία
Πε, 1 Οκτ 2026 18:44
Ο Λαζόπουλος είπε αυτό που δεν τόλμησε κανείς για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Χείμαρρος…
Πε, 1 Οκτ 2026 13:34
Οκτώβριος: Άγχος, στρες, αναποδιές και πίεση στα οικονομικά – Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν δύσκολα
Πε, 1 Οκτ 2026 13:08
Έκτακτο – Θρίλερ με την κακοκαιρία που σαρώνει την Κρήτη – Υπάρχει αγνοούμενος – Ζευγάρι κατέληξε σε ποτάμι
Πε, 1 Οκτ 2026 13:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.