Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Επεισόδιο σε μπλόκο ΙΧ με Έλληνα βουλευτή – Τι συνέβη

Πα, 1 Μάι 2026 23:51

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα – Και, όχι, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι!

Πα, 1 Μάι 2026 22:48

Σε αυτόν τον φούρνο ο κόσμος κάνει ουρά γιατί σερβίρει… αυτό το ελληνικό πρωινό

Πα, 1 Μάι 2026 22:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε όλη τον Πελοπόννησο – Τι έρχεται σε Αττική τις επόμενες ώρες

Σα, 31 Αυγ 2024 12:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τρίτη μέρα κακοκαιρίας, σήμερα Σάββατο Σάββατο 31 Αυγούστου με την Πελοπόννησο να είναι ανάμεσα στις περιοχές που προβλέπονται έντονα φαινόμενα.

Ήδη ήχησε 112 για την συγκεκριμένη περιφέρεια:

«Στην Πελοπόννησο από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες, θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας», αναφέρει το μήνυμα της Γενικής Γραμμαστείας Πολιτικής Προστασίας.

Δύσκολη μέρα για την Αττική – Τι περιμένουμε
Το σκηνικό του καιρού στην Αττική αναμένεται να αγριέψει απότομα. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ φαίνεται ότι η μέρα θα είναι δύσκολη για την Αθήνα, όπου αναμένονται βροχές. Τα δύσκολα αναμένονται κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού η ΕΜΥ προειδοποιεί για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα μας μέχρι και σήμερα Σάββατο (31-08-24), επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Σάββατο (31-08-24):

1. Από τις πρωινές ώρες και μέχρι αργά το απόγευμα κατά διαστήματα στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς στη Θεσσαλία.

2. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και κατά τόπους στην Ήπειρο και τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική).

Δείτε το βίντεο – Με έντονα άστατες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η σημερινή μέρα στη χώρα


Σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρή Κολυδά, τα φαινόμενα αναμένονται να εκδηλωθούν τις μεσημεριανές ώρες και όπως τόνισε: «τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι αύριο ίσως είναι εντονότερη η καταιγίδα στην Αττική, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι 5-6 το απόγευμα, θα έχουμε δηλαδή μεγαλύτερη διάρκεια».

Στο επίκεντρο των φαινομένων θα είναι η Στερεά αλλά και η κεντρική και ανατολική Πελοπόννησος, πρόσθεσε ο κ. Κολυδάς.

Βελτίωση αναμένεται τις βραδινές ώρες στις περισσότερες περιοχές.

– 112 Αττική Διάφορα επόμενες έρχεται Ήχησε κακοκαιρία όλη Πελοπόννησο σε της τι το τον ώρες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επεισόδιο σε μπλόκο ΙΧ με Έλληνα βουλευτή – Τι συνέβη
Πα, 1 Μάι 2026 23:51
Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο άτυχα από τα υπόλοιπα – Και, όχι, δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι!
Πα, 1 Μάι 2026 22:48
Σε αυτόν τον φούρνο ο κόσμος κάνει ουρά γιατί σερβίρει… αυτό το ελληνικό πρωινό
Πα, 1 Μάι 2026 22:44
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του 13χρονου στην Ηλεία – Ο πατέρας του είχε βάλει στο πατίνι…
Πα, 1 Μάι 2026 22:28
Έκτακτο – Ελλάδα: Σοβαρό ατύχημα! Κατέρρευσε σκάλα με δημοσιογράφους – Οι πρώτες πληροφορίες
Πα, 1 Μάι 2026 19:52
Αυτά τα τρία ζώδια θα δουν γεμάτο το πορτοφόλι τους μέχρι το καλοκαίρι – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” αφθονία!
Πα, 1 Μάι 2026 18:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.