Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέα Σελήνη στις 20 Νοεμβρίου-Τα τρία ζώδια που θα εκπληρώσουν όλες τους τις επιθυμίες

Κυ, 16 Νοέ 2025 13:15

Έφτασε στην Ελλάδα ο Ζελένσκι – Η μεγάλη συμφωνία που θα κάνει με τον Μητσοτάκη

Κυ, 16 Νοέ 2025 13:13

«Πρέπει να ζήσω!» – Δεν θα πιστέψετε τι επάγγελμα ασκεί σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Κυ, 16 Νοέ 2025 13:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καλαμάτα: “Ραγίζει” καρδιές η αδερφή του 40χρονου πιλότου – “Έφυγε ο άγγελός μου…”

Τε, 27 Δεκ 2023 22:46 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του άτυχου χειριστή του αεροσκάφους Τ-2E Buckeye που βρήκε τραγικό θάνατο στην Καλαμάτα.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης και ενώ η οικογένειά του βρισκόταν στον αεροδρόμιο της Καλαμάτας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά και να γιορτάσει την τελευταία πτήση του 40χρονου Επισμηναγού με αυτού του τύπου τα αεροπλάνα, προτού μετατεθεί. Η οικογενειακή γιορτή, όμως, μετατράπηκε σε τραγωδία.

Συντετριμμένη η αδερφή του Επαμεινώνδα Κωστέα “λύγισε” μιλώντας για τον άδικο χαμό του.

“Ήταν στο αεροδρόμιο η σύζυγός του και τα παιδιά. Ήταν η τελευταία πτήση για να φύγει διακοπές με την οικογένειά του. Θα έφευγε απλά για Κρήτη επειδή είναι από εκεί η σύζυγός του, να περάσουν Πρωτοχρονιά. Είχε νομίζω πάνω από τρεις χιλιάδες ώρες πτήσης. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί”, είπε.

“Έφυγε ο άγγελός μου, έφυγε το παιδί μου. Ήταν άδικο να γίνει έτσι… ήταν πολύ άδικο. Πολύ νέος άνθρωπος. Ένα πολύ νέο παλικάρι που δυστυχώς έφυγε πολύ άδοξα. Έχει δύο μικρά παιδάκια”, ανέφερε μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Οι πληροφορίες θέλουν τον αδικοχαμένο πιλότο να μην εγκατέλειψε το αεροσκάφος, αν και το μοιραίο Τ-2 διέθετε εκτινασσόμενο κάθισμα, προκειμένου αυτό να μην καταλήξει στο χωριό Άρις προκαλώντας θύματα ανάμεσα στους πολίτες.

Κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για έναν εκκωφαντικό θόρυβο και στη συνέχεια είδαν ένα μαύρο σύννεφο καπνού να απλώνεται στον ουρανό της πόλης.

H Πολεμική Αεροπορία παρέλαβε το 1976 τα συγκεκριμένα αεροσκάφη για την εκπαίδευση των Ικάρων και των νέων Ανθυποσμηναγών. Τον Αύγουστο του 2018, ένα ίδιο Τ-2 είχε συντριβεί σε δύσβατη δασική περιοχή κοντά στην Σπάρτη, με το δυστύχημα τότε να στοιχίζει τη ζωή στον επισμηναγό Νίκο Βασιλείου.

“Έχουν μείνει να πετούν λιγότερα από 10 και επειδή έχει αποσυρθεί από τις ΗΠΑ αναγκαζόμαστε να κανιβαλίζουμε τα υπόλοιπα για ανταλλακτικά”, τόνισε αεροναυπηγός.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις κήρυξαν τριήμερο πένθος για το δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο – “Λύγισε” η αδερφή του πιλότου που έχασε τη ζωή του στην Καλαμάτα


– “Έφυγε “Ραγίζει” 40χρονου Άγγελος αδερφή Καλαμάτα: καρδιές μου…..” πιλότου του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα Σελήνη στις 20 Νοεμβρίου-Τα τρία ζώδια που θα εκπληρώσουν όλες τους τις επιθυμίες
Κυ, 16 Νοέ 2025 13:15
Έφτασε στην Ελλάδα ο Ζελένσκι – Η μεγάλη συμφωνία που θα κάνει με τον Μητσοτάκη
Κυ, 16 Νοέ 2025 13:13
«Πρέπει να ζήσω!» – Δεν θα πιστέψετε τι επάγγελμα ασκεί σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης
Κυ, 16 Νοέ 2025 13:07
Μαρτίκας: Φωτογραφία από το «στημένο τραπέζι» του Παντελίδη με τον επιχειρηματία – «Χλεύαζε την ημέρα του χαμού σου»(ΦΩΤΟ)
Κυ, 16 Νοέ 2025 12:28
Δεν το πίστευε ο Πολυχρονίδης: Άνοιξε όλη η λέξη στον «Τρoxό» και δεν το έλυσε η παίκτρια, θα το έβρισκαν 9 στους 10
Κυ, 16 Νοέ 2025 11:02
Αυτή είναι η γνωστή Ελληνίδα, που συνελήφθη για τηλεφωνικές απάτες – Πώς ξάφριζαν τους…
Κυ, 16 Νοέ 2025 10:53
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.