Απολύτως άδειο ήταν το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Χαράλαμπο Λυκούδη, ο οποίος χαρακτήρισε εκ νέου «περιττή ανακριτική πράξη» την έρευνα στην οικία του, τονίζοντας ότι ο τραγουδιστής είναι «το θύμα» της υπόθεσης.
Παράλληλα, διευκρίνισε ότι δεν έχουν ακόμη παραδοθεί τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ενώ εκτίμησε ότι η ανάκριση θα διαρκέσει πολλούς μήνες.
Σημειώνεται ότι οι Αρχές ζήτησαν να ανοιχτεί το χρηματοκιβώτιο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να βρίσκονται στο εσωτερικό του έγγραφα που θα μπορούσαν να δώσουν νέα στοιχεία στην έρευνα. Μεταξύ αυτών, αναζητούσαν πιθανό ιατρικό φάκελο ή εξετάσεις του Γιώργου Μαζωνάκη, ακόμη και παλαιότερες, καθώς και στοιχεία που ενδεχομένως σχετίζονταν με τις επαφές του με γιατρούς.
Το χρηματοκιβώτιο είχε κατασχεθεί κατά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του τραγουδιστή.
Έχει δείξει σε δικούς τους ανθρώπους πού έβαζε τα ρολόγια του
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, “Πρώτος Καφές με τη Ζήνα”, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ακριβά ρολόγια, τα οποία, μάλιστα, φέρεται να έδειξε σε κοντινούς του ανθρώπους, Τα πολύτιμα αυτά, ωστόσο, αντικείμενα του τραγουδιστή δεν βρέθηκαν μέσα στο χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατέσχεσαν και άνοιξαν οι Αρχές. Όπως επισημάνθηκε, τέλος, από την εκπομπή, η οικογένεια δεν έχει μπει ακόμα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη, από την ημέρα που ο άτυχος τραγουδιστής “έφυγε” από τη ζωή.
