Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θάσος: Η στιγμή που το άλογο αφηνιασμένο πατά την άτυχη 5χρονη στην παραλία – “Έτρεχαν από τη μύτη…” (Βίντεο σοκ)

Σα, 12 Ιούλ 2025 10:25

Αγρίνιο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο – Το μοιραίο λάθος που στοίχισε τη ζωή στη 2χρονη – Η τραγική λεπτομέρεια για τη μητέρα

Σα, 12 Ιούλ 2025 09:11

Συντάξεις: Έρχονται αναδρομικά για δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους τον Ιούλιο – Ποιοι πληρώνονται πρώτοι

Πα, 11 Ιούλ 2025 22:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καταρράκτες του Νιαγάρα:Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους.Μητέρα πήδηξε με…

Τρ, 21 Φεβ 2023 15:35 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καταρράκτες του Νιαγάρα:Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους.

Το αγόρι διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στο Μπάφαλο με τραύματα στο κεφάλι.
Μητέρα από το Ιλινόις πήρε το παιδί της αγκαλιά και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων, στις παγωμένες όχθες, στο φαράγγι του Νιαγάρα, με συνέπεια η ίδια να χάσει τη ζωή της και ο γιος της να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 34χρονη, που δεν έχει κατονομαστεί, έπεσε εσκεμμένα αφού ανέβηκε πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα στο Goat Island στο Πάρκο του Νιαγάρα γύρω στις 12.30 το μεσημέρι (τοπική ώρα), στις 12 Φεβρουαρίου, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές.

Το σώμα της βρέθηκε στην αμερικανική πλευρά των καταρρακτών που διασχίζουν τα σύνορα με τον Καναδά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Daily Mail, η σορός της εντοπίστηκε κοντά στο σύμπλεγμα της «Σπηλιάς των Ανέμων», που βρίσκεται στην αμερικανική επικράτεια, με τους καταρράκτες του Νιαγάρα να αποτελούν σύνορο μεταξύ ΗΠΑ και Καναδά.

Το αγόρι διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στο Μπάφαλο με τραύματα στο κεφάλι, χειρουργήθηκε και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Η σορός της μητέρας ανασύρθηκε από το φαράγγι με ελικόπτερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα ήταν επισκέπτρια από το Ιλινόις, ερχόμενη στην περιοχή μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της. Η αστυνομία ανέφερε πως για το συμβάν ανακρίνει τόσο τον σύζυγο όσο και άλλους μάρτυρες.

Αυτοκτονία «βλέπουν» οι αρχές
«Η διερεύνηση του περιστατικού είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν πιστεύουμε πως είναι ατύχημα», είπε ο αρχηγός Κρις Ρόλα από το αστυνομικό τμήμα New York State Parks. Το συμβάν αντιμετωπίζεται ως αυτοκτονία ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της ομοσπονδιακής αστυνομίας την περασμένη Πέμπτη.

Μητέρα και γιος έπεσαν στο φαράγγι στην περιοχή του ανελκυστήρα στη «Σπηλιά των Ανέμων», ο οποίος επιτρέπει την εύκολη κατάβαση στους διασώστες, στην περίπτωση που αυτό απαιτηθεί. Έτσι κατάφεραν να απομακρύνουν ζωντανό το μικρό αγόρι από το σημείο, προκειμένου να διακομιστεί αργότερα στο νοσοκομείο.

«Δύσκολες οι διασώσεις στους καταρράκτες του Νιαγάρα»
Η μητέρα του αναγνωρίστηκε πως ήταν νεκρή επιτόπου και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο. «Είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν διασώσεις στους καταρράκτες του Νιαγάρα», είπε ο Ρόλα. «Το παιδί ήταν σε σταθερή κατάσταση για να το ανεβάσουμε με τον ανελκυστήρα και να το μεταφέρουμε στο ασθενοφόρο, αλλά η γυναίκα δεν τα κατάφερε και μεταφέρθηκε με εναέρια μέσα» από το σημείο της τραγωδίας, όπως είπε ο Ρόλα.

Οι διασώστες χρειάστηκε να διαβούν περί τα 100 μέτρα σε παγωμένο έδαφος για να προβούν στην επιχείρηση διάσωσης, είπε η αστυνομία, επισημαίνοντας πως «έγινε ό,τι ήταν δυνατό».

«Τα στοιχεία των εμπλεκομένων δεν δίνονται ακόμα στη δημοσιότητα, καθώς εξετάζεται αν πρόκειται για αυτοκτονία» είπε αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης.

ανθρώπινους Διεθνή Καταρράκτες με….. Νιαγάρα:Δεν νους.Μητέρα πήδηξε του χωράει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάσος: Η στιγμή που το άλογο αφηνιασμένο πατά την άτυχη 5χρονη στην παραλία – “Έτρεχαν από τη μύτη…” (Βίντεο σοκ)
Σα, 12 Ιούλ 2025 10:25
Αγρίνιο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο – Το μοιραίο λάθος που στοίχισε τη ζωή στη 2χρονη – Η τραγική λεπτομέρεια για τη μητέρα
Σα, 12 Ιούλ 2025 09:11
Συντάξεις: Έρχονται αναδρομικά για δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους τον Ιούλιο – Ποιοι πληρώνονται πρώτοι
Πα, 11 Ιούλ 2025 22:16
Έκτακτο – Ανατριχιαστική τραγωδία στο Αγρίνιο που συγκλονίζει το πανελλήνιο – Πατέρας μπήκε στο παρκαρισμένο του αυτοκίνητο και…
Πα, 11 Ιούλ 2025 21:41
Τρόμος για γυναίκα στη Θεσσαλονίκη μέσα στο σπίτι της: Άκουσε τζάμια να σπάνε και είδε τον πρώην της…
Πα, 11 Ιούλ 2025 17:59
Τα 3 ζώδια που θα σε προδώσουν πιο εύκολα. Οι «Ιούδες» της παρέας
Πα, 11 Ιούλ 2025 14:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.