Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σεσιμός στην αγορά – Πασίγνωστη αλυσίδα ρούχων, που όλοι έχουμε φορέσει, κλείνει καταστήματα – Είναι η…

Πε, 20 Νοέ 2025 23:56

Τα τρία κουρέματα, μετά τα 50, που χαρίζουν φρεσκάδα και χρόνια…

Πε, 20 Νοέ 2025 23:25

Εξαγοράστηκε η Δωδώνη – Σε ποια χέρια πήγε;

Πε, 20 Νοέ 2025 22:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Καινούργιου:Όσα είπε για την αποχώρηση Αλεξάνδρου και ποιον θέλει να κυνηγήσει νομικά.

Δε, 5 Σεπ 2022 10:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους συνεργάτες της, την αποχώρηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και στα αρνητικά δημοσιεύματα.

«Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή φέτος που όλοι μου οι συνεργάτες είναι πιο έμπειροι από εμένα τηλεοπτικά. Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω τέτοιους συνεργάτες και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ούτως ή άλλως θα είναι μία δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, εννοώ ότι υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει σε όλα τα κανάλια μία αντίστοιχη ζώνη. Μου αρέσει να υπάρχουν πολλές εκπομπές γιατί όταν υπάρχουν πολλές εκπομπές ο κόσμος και όλοι έχουμε δουλειά. Εμένα αυτό με χαροποιεί. Εννοείται ότι θα ήθελα να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βγούμε πρώτοι» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όσον αφορά στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε πως «μιλάμε, έχουμε τέλεια σχέση. Χάρηκα πάρα πολύ που είναι στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν συζητήσαμε κάτι μαζί, απλά τις αποφάσεις καμιά φορά τις παίρνουν και οι πιο πάνω. Δεν τις παίρνει ο παρουσιαστής. Έπρεπε να γίνει κάποια ανανέωση στην ομάδα και η απόφαση ήταν αυτή. Αγαπώ πολύ τον Δημήτρη και χαίρομαι που είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου».

Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε και σε κάποια κακόβουλα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι «καμιά φορά περνάω από το περίπτερο και βλέπω κάτι φυλλάδες που γράφουν για όλους μας και αναρωτιέσαι “τι είναι αυτό;”. “Η Καινούργιου έχασε πέντε παιδιά, ήταν έγκυος σε πεντάδυμα”. Διαβάζω κάτι αστεία πράγματα και τώρα να κάτσεις να απαντήσεις; Αν ένα σοβαρό μέσο γράψει κάτι άσχημο για μένα θα κινηθώ αντίστοιχα».

Αλεξάνδρου αποχώρηση Διάφορα είπε θέλει Καινούργιου:Όσα Κατερίνα κυνηγήσει νομικά ποιον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεσιμός στην αγορά – Πασίγνωστη αλυσίδα ρούχων, που όλοι έχουμε φορέσει, κλείνει καταστήματα – Είναι η…
Πε, 20 Νοέ 2025 23:56
Τα τρία κουρέματα, μετά τα 50, που χαρίζουν φρεσκάδα και χρόνια…
Πε, 20 Νοέ 2025 23:25
Εξαγοράστηκε η Δωδώνη – Σε ποια χέρια πήγε;
Πε, 20 Νοέ 2025 22:32
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Θρηνεί το ελληνικό θέατρο – Πέθανε ο σπουδαίος…
Πε, 20 Νοέ 2025 22:29
Αποκάλυψn σoκ για Μαρτίκα και Ανδριώτου στην πολύκροτη υπόθεση
Πε, 20 Νοέ 2025 21:55
Βασίλης Καΐλας: Tο παιδί-θαύμα του ελληνικού σινεμά & των 117 ταινιών σήμερα-Το νέο καρέ στα 72 του
Πε, 20 Νοέ 2025 21:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.