Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Τρελάθηκε” ο καιρός! Σε αυτές τις περιοχές τις επόμενες ώρες θα θυμίζει καλοκαίρι!

Κυ, 3 Μάι 2026 19:25

Έκτακτο – Ελλάδα: Βρήκαν οι Αρχές ποιος δολοφόνησε τον 36χρονο – Σοκάρει το πρόσωπο…

Κυ, 3 Μάι 2026 16:01

Κωνσταντινούπολη: Φρικτό και ανατριχιαστικό αυτό που έκανε πεθερά στην νύφη – “Πάγωσαν” οι περαστικοί

Κυ, 3 Μάι 2026 14:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Καινούργιου:Συγκινεί στον αέρα της εκπομπής.Πώς θα κάνω παιδί χωρίς σύντροφο.Τα έχω κάνει χάλια…..

Πε, 13 Ιαν 2022 17:05 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει την επιθυμία της – είτε μέσα από συνεντεύξεις της είτε μέσα από την εκπομπή της – ότι θέλει να γίνει μητέρα.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» αγαπάει πολύ τα παιδιά και θέλει και εκείνη μια μέρα να αποκτήσει οικογένεια.

 

Στη σημερινή εκπομπή με αφορμή την Ανθή Σαλαγκούδη που θα πήγαινε καλεσμένη, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι σκέφτεται μέσα στον επόμενο μήνα να προχωρήσει και εκείνη σε κατάψυξη ωαρίων, όπως και η δημοσιογράφος.

«Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα.

 

Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω και εγώ πολλές απορίες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια στη συνέχεια της εκπομπής.

 

«Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» εξομολογήθηκε εμφανώς συγκινημένη: «Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω πο ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό».

«αέρα» εκπομπής.Πώς Καινούργιου:Συγκινεί κάνει κάνω Κατερίνα Παιδί στον σύντροφο.Τα χάλια….. Χωρίς
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Τρελάθηκε” ο καιρός! Σε αυτές τις περιοχές τις επόμενες ώρες θα θυμίζει καλοκαίρι!
Κυ, 3 Μάι 2026 19:25
Έκτακτο – Ελλάδα: Βρήκαν οι Αρχές ποιος δολοφόνησε τον 36χρονο – Σοκάρει το πρόσωπο…
Κυ, 3 Μάι 2026 16:01
Κωνσταντινούπολη: Φρικτό και ανατριχιαστικό αυτό που έκανε πεθερά στην νύφη – “Πάγωσαν” οι περαστικοί
Κυ, 3 Μάι 2026 14:28
Τι λέει ο τρόπους που τρως τις τηγανητές πατάτες για εσένα
Κυ, 3 Μάι 2026 14:27
4 – 10 Μαΐου: Αυτήν την εβδομάδα 3 ζώδια “παίρνουν” από το Σύμπαν το “κλειδί” της τύχης
Κυ, 3 Μάι 2026 14:24
Τι σημαίνει το να μην αρέσει σε κάποιον να δέχεται επισκέπτες στο σπίτι του, σύμφωνα με την Ψυχολογία
Κυ, 3 Μάι 2026 12:46
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.