Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Συναγερμός στη Σούδα! Εντοπίστηκε…

Δε, 2 Μαρ 2026 21:13

Ελλάδα – Θρίλερ σε εξέλιξη μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου! – Σκηνικό ταινίας τρόμου – Βρέθηκε μία…

Δε, 2 Μαρ 2026 21:08

Ο συνδυασμός αυτός στα ζευγάρια “σκοτώνει” – Αυτά είναι τα σημάδια, που δείχνουν, ότι δεν πρέπει ποτέ να είστε μαζί!

Δε, 2 Μαρ 2026 21:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Καινούργιου:Το απίστευτο σχόλιο της παρουσιάστριας στη Σοφία Βογιατζάκη και η αμηχανία στον αέρα…

Τρ, 25 Απρ 2023 20:16 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αμηχανία επικράτησε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Super Katerina” , με την ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη.Ένα σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα για τον Τριαντάφυλλο , ήταν η αφορμή για τη διαφωνία της Κατερίνας Καινούργιου με την ηθοποιό.

«Τι να με πειράξει;; Όχι, αγάπη μου. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τρίτους ανθρώπους, που δεν είναι παρόντες. Δεν το κάνω εγώ. Δεν μπορώ να σχολιάσω μία εικόνα; Επίσης, το να σχολιάζουμε όλοι τα πάντα είναι κάτι…

Θέλω να σας πω κάτι και το ξέρετε χρόνια αυτό. Αν δεν το ξέρετε, να σας το πω. Ιδιοσυγκρασιακά δεν είμαι άνθρωπος, που είναι τηλεοπτικό προϊόν. Ούτε είμαι άνθρωπος που θα εμφανιστώ σε εκπομπές και θα κάνω ίντριγκες, ούτε θα σχολιάσω. Δεν μου αρέσει και δεν το κάνω για κανέναν ούτε στην προσωπική μου ζωή, ούτε στην τηλεόραση, ούτε πουθενά. Για κανένα νούμερο, για καμία τηλεθέαση και για καμία εκπομπή.

Το να βλέπω μία εικόνα και να σχολιάζω, δεν μου αρέσει και δεν θα το κάνω ποτέ. Μπορεί να μην είμαι το κατάλληλο προϊόν για την εκπομπή σου και να σε φέρω σε δύσκολη θέση» ανέφερε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Γιατί ήρθες τότε; Με στενοχωρεί λίγο αυτό που λες για προϊόν. Εμείς καλέσαμε την Σοφία και τον Σαρμπέλ. Ούτε εγώ είμαι τηλεοπτικό προϊόν, ούτε ο Γρηγόρης, ούτε η Χρύσλα, ούτε κανείς από εμάς» της απάντησε αποσβολωμένη η Κατερίνα Καινούργιου για την ξαφνική τοποθέτηση.

«Δεν λέω ότι με αντιμετωπίσατε έτσι, αλλά εξηγώ ότι δεν μου αρέσει να σχολιάζω για τρίτους ανθρώπους» είπε η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δεν σου ζητήσαμε να σχολιάσεις τον Τριαντάφυλλο. Σου είπα την γνώμη μου ότι δεν μου άρεσε αυτό που είδα» κατέληξε η παρουσιάστρια, κλείνοντας το θέμα, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας από την μεριά του τής εξήγησε πως απλά την πείραζε.

Δείτε το βίντεο:



αέρα….. αμηχανία απίστευτο! Βογιατζάκη και Καινούργιου:Το Κατερίνα παρουσιάστριας Σοφία στη στον σχόλιο της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Συναγερμός στη Σούδα! Εντοπίστηκε…
Δε, 2 Μαρ 2026 21:13
Ελλάδα – Θρίλερ σε εξέλιξη μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου! – Σκηνικό ταινίας τρόμου – Βρέθηκε μία…
Δε, 2 Μαρ 2026 21:08
Ο συνδυασμός αυτός στα ζευγάρια “σκοτώνει” – Αυτά είναι τα σημάδια, που δείχνουν, ότι δεν πρέπει ποτέ να είστε μαζί!
Δε, 2 Μαρ 2026 21:05
Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες με αυτήν την κρέμα στο πρόσωπο και μειώνεται η αποτελεσματικότητά της
Δε, 2 Μαρ 2026 21:03
Πειραιάς: Τα τελευταία λόγια της 17χρονης, πριν την τραγωδία, τα ανατρέπουν όλα! Την άκουσαν να λέει…
Δε, 2 Μαρ 2026 17:18
Παγκόσμιος συναγερμός για Μέση Ανατολή! Ποιες χώρες στην Ευρώπη είναι…
Δε, 2 Μαρ 2026 17:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.