Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αιτωλοακαρνανία: Αδιανόητο δράμα σε ελληνική οικογένεια – Απανωτά τα χτυπήματα – Πήγε στο πατρικό του σπίτι και…

Πα, 2 Ιαν 2026 19:28

Φοβερό περιστατικό στη Λαμία! Πέθανε το αφεντικό του και ο σκύλος…

Πα, 2 Ιαν 2026 16:08

Καιρός: Έρχονται τρία ισχυρά ψυχρά επεισόδια μέσα τον Ιανουάριο – Τι θα γίνει με τα Θεοφάνια

Πα, 2 Ιαν 2026 16:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Καραβάτου:Λύγισε στον αέρα μιλώντας για το bullying που δέχτηκε η ίδια.Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου…..

Σα, 21 Μάι 2022 17:32 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε μια δική της εξομολόγηση προχώρησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τον 14χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε λόγω του σκληρού bullying που δεχόταν στο σχολείο του.

«Θέλω να σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στη μάνα και τον πατέρα μου» είπε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αποκάλυψε μια επίθεση που είχε δεχτεί η ίδια όταν ήταν στην εφηβεία από δυο άγνωστες κοπέλες και πως αυτό το περιστατικό το κουβαλάει μέσα της μέχρι σήμερα.

«Όταν ήμουν στην ίδια ηλικία με αυτό το παιδί, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια και άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα. Προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια… Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα ποιες ήταν, περπατούσα απλά με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου.

Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε; Και σκέφτομαι ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω έντρομη. Δε το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν τους φοβόμουν. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει.

Και σκέφτομαι, ένα παιδί που ζει με αυτή την κατάσταση κάθε μέρα, πως είναι; Πως μπορεί να μεγαλώσει; Τι ζημιά γίνεται μέσα του; Πως μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά; Εγώ το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια. Είχα παραμορφώσει τα πρόσωπα των κοριτσιών και έβλεπα άλλους ανθρώπους που ήξερα ότι ήταν κακοί. Έκανα συνειρμούς περίεργους. Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου. Είναι βία» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«αέρα» bullying δέχτηκε ίδια.Φοβόμουν Καραβάτου:Λύγισε Κατερίνα μιλώντας μόνη μου… περπατήσω στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αιτωλοακαρνανία: Αδιανόητο δράμα σε ελληνική οικογένεια – Απανωτά τα χτυπήματα – Πήγε στο πατρικό του σπίτι και…
Πα, 2 Ιαν 2026 19:28
Φοβερό περιστατικό στη Λαμία! Πέθανε το αφεντικό του και ο σκύλος…
Πα, 2 Ιαν 2026 16:08
Καιρός: Έρχονται τρία ισχυρά ψυχρά επεισόδια μέσα τον Ιανουάριο – Τι θα γίνει με τα Θεοφάνια
Πα, 2 Ιαν 2026 16:05
Πότε θα δούμε την πρώτη πανσέληνο του 2026; Γιατί είναι μία σπάνια χρονιά;
Πα, 2 Ιαν 2026 16:02
Ανάβυσσος: Σοκαριστικό περιστατικό! Βρέθηκαν σε καφετέρια, τον απήγαγαν και…
Πα, 2 Ιαν 2026 15:58
Κραν Μοντάνα: Τα δευτερόλεπτα πριν τη φρίκη στο ρεβεγιόν – Αυτή είναι η σερβιτόρα που έκαψε το μοιραίο κλαμπ
Πα, 2 Ιαν 2026 15:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.