Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποιοι συνταξιούχοι κερδίζουν δεύτερη αύξηση το 2026; – Τι σημαίνει αυτό;

Δε, 5 Ιαν 2026 07:38

“Καλημέρα Ελλάδα”: Η στιγμή που η αρχισυντάκτρια του Παπαδάκη ξεσπάει σε λυγμούς – “Λύγισαν” όλοι στον αερά…

Δε, 5 Ιαν 2026 07:33

Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνησή του, πριν από λίγες ημέρες, στον τηλεμαραθώνιο των Χριστουγέννων – Τι του είχε λήψει…

Κυ, 4 Ιαν 2026 20:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Καραβάτου:Λύγισε στον αέρα μιλώντας για το bullying που δέχτηκε η ίδια.Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου…..

Σα, 21 Μάι 2022 17:32 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε μια δική της εξομολόγηση προχώρησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καραβάτου με αφορμή τον 14χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε λόγω του σκληρού bullying που δεχόταν στο σχολείο του.

«Θέλω να σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στη μάνα και τον πατέρα μου» είπε φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, αποκάλυψε μια επίθεση που είχε δεχτεί η ίδια όταν ήταν στην εφηβεία από δυο άγνωστες κοπέλες και πως αυτό το περιστατικό το κουβαλάει μέσα της μέχρι σήμερα.

«Όταν ήμουν στην ίδια ηλικία με αυτό το παιδί, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια και άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα. Προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια… Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα ποιες ήταν, περπατούσα απλά με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου.

Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε; Και σκέφτομαι ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω έντρομη. Δε το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν τους φοβόμουν. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει.

Και σκέφτομαι, ένα παιδί που ζει με αυτή την κατάσταση κάθε μέρα, πως είναι; Πως μπορεί να μεγαλώσει; Τι ζημιά γίνεται μέσα του; Πως μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του φυσιολογικά; Εγώ το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια. Είχα παραμορφώσει τα πρόσωπα των κοριτσιών και έβλεπα άλλους ανθρώπους που ήξερα ότι ήταν κακοί. Έκανα συνειρμούς περίεργους. Φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου. Είναι βία» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«αέρα» bullying δέχτηκε ίδια.Φοβόμουν Καραβάτου:Λύγισε Κατερίνα μιλώντας μόνη μου… περπατήσω στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι συνταξιούχοι κερδίζουν δεύτερη αύξηση το 2026; – Τι σημαίνει αυτό;
Δε, 5 Ιαν 2026 07:38
“Καλημέρα Ελλάδα”: Η στιγμή που η αρχισυντάκτρια του Παπαδάκη ξεσπάει σε λυγμούς – “Λύγισαν” όλοι στον αερά…
Δε, 5 Ιαν 2026 07:33
Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνησή του, πριν από λίγες ημέρες, στον τηλεμαραθώνιο των Χριστουγέννων – Τι του είχε λήψει…
Κυ, 4 Ιαν 2026 20:06
Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Η τραγική στιγμή που…
Κυ, 4 Ιαν 2026 18:36
Ανδραβίδα: Σοκ! Διπλή τραγωδία «ξεκλήρισε» μια οικογένεια – Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς…
Κυ, 4 Ιαν 2026 16:45
4 ζώδια που αλλάζουν πορεία ζωής το 2026 – H ιστορία τους γράφεται από την αρχή
Κυ, 4 Ιαν 2026 14:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.