Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σεπτέμβριος: 3 ζώδια θα πάρουν αυτό που τους “χρωστάει” το Σύμπαν εκεί που δεν το περιμένουν

Τε, 9 Σεπ 2026 11:51

Θεσσαλονίκη: Φρικιαστικό περιστατικό! Έκαναν σ@@ και την έστειλε στο νοσοκομείο

Τε, 9 Σεπ 2026 09:25

Μύκονος: Αυτά είναι τα γυαλιά και το φυλαχτό που κλάπηκαν – Η καταγγελία και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά

Τε, 9 Σεπ 2026 00:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Κούκα:Συγκλονίζει η εξομολόγηση της.”Πήγαινα με το λεωφορείο και με τα μάτια πρησμένα στην Χαλκίδα…σκληρά πράγματα…”

Δε, 22 Μάι 2023 20:17 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση της Κατερίνας Κούκα στον αέρα της εκπομπής “Στούντιο 4”.Η τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε σε σχέση με το μεγαλώμα του παιδιού της , καθώς οι συνθήκες της ζωής , δεν της επέτρεπαν να βρίσκεται κοντά του για αρκετά χρόνια.

«Για πολλά χρόνια ο γιος μου ζούσε με τον πατέρα του και του οφείλω πολλά αυτού του ανθρώπου γιατί ο γιος μου είναι ένας σπουδαίος κι ευαίσθητος άνθρωπος. Είμαι περήφανη για αυτόν και βεβαίως ο πατέρας του συνέβαλε πολύ σε αυτό και ποτέ δεν του είπα δημόσια κι ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ. Τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Δόξα τω Θεώ είχα έναν σύμμαχο σε αυτό» ανέφερε η Κατερίνα Κούκα.

«Τώρα μιλάμε εκ των υστέρων και του εκ του ασφαλούς, τώρα που όλα είναι καλά. Πέρασα κι εγώ και το παιδί μου δράματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για χρόνια να μην μεγαλώνεις με το παιδί σου. Βέβαια κι εγώ φρόντιζα πάντα με έναν τρόπο να είμαι εκεί. Δεν πήγα ποτέ στο ρεπό μου μια εκδρομή. Ήμουν πάντα στο παιδί μου. Εγώ μιλούσα με τους καθηγητές του, ήμουν από πίσω του. Δεν ήμουν μια μαμά τραγουδίστρια που δουλεύει το βράδυ και βλέπει κάποια στιγμή το παιδί. Ήμουν εκεί. Του μαγείρευα και του πήγαινα το ταπεράκια. Πήγαινα με το λεωφορείο και με τα μάτια πρησμένα στην Χαλκίδα. Ήταν πολύ δύσκολο. Σκληρά πράγματα, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν κυρίως για εκείνον σκληρά» πρόσθεσε η Κατερίνα Κούκα.

Δείτε το βίντεο:



εξομολόγησή και Κατερίνα Κούκα:Συγκλονίζει λεωφορείο μάτια» με πράγματα…” πρησμένα στην Τα της.”Πήγαινα το Χαλκίδα…σκληρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεπτέμβριος: 3 ζώδια θα πάρουν αυτό που τους “χρωστάει” το Σύμπαν εκεί που δεν το περιμένουν
Τε, 9 Σεπ 2026 11:51
Θεσσαλονίκη: Φρικιαστικό περιστατικό! Έκαναν σ@@ και την έστειλε στο νοσοκομείο
Τε, 9 Σεπ 2026 09:25
Μύκονος: Αυτά είναι τα γυαλιά και το φυλαχτό που κλάπηκαν – Η καταγγελία και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά
Τε, 9 Σεπ 2026 00:53
Ελλάδα: Χώρισε γνωστός γιατρός, μετά την πρώτη επέτειο γάμου του
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:27
9/9: Μία απρόσμενη εξέλιξη περιμένει 3 ζώδια – Γίνεται κάτι που θέλουν
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:24
Απίστευτο περιστατικό με γνωστό ζευγάρι! Το δώρο του γαμπρού στη νύφη τον έστειλε στη φυλακή (Βίντεο)
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.