Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)

Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…

Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54

Ζωγράφου – Σοκαριστικό περιστατικό στη μέση του δρόμου – Πάγωσαν όλοι με όσα είδαν! – Ο οδηγός του λεωφορείου…

Τρ, 9 Δεκ 2025 13:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερίνα Σαβράνη:Δεν άντεξε και κατέρρευσε η πρωταγωνίστρια του σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» μπροστά στην κάμερα.

Τε, 30 Νοέ 2022 20:11 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Super Κατερίνα: Κατέρρευσε η Κατερίνα Σαβράνη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή.

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος, την ρώτησε για την υπόθεση του Κολωνού, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», δεν άντεξε.

Ξέσπασε σε κλάματα, διέκοψε την συνέντευξη και ζήτησε «συγγνώμη».

«Έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτή την υπόθεση! Είναι ένα πράγμα το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου», είπε η Κατερίνα Σαβράνη με λυγμούς και συνέχισε: «Είναι φρικαλέο να σκέφτεσαι ότι ένα παιδί περνάει τέτοια πράγματα… Συγγνώμη», είπε και διέκοψε κλαίγοντας.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

«Όλες οι σχέσεις περνάνε διακυμάνσεις για να εξομαλυνθούν οι αιχμές. Τα πράγματα που μας ενώνουν έχουν την ίδια πηγή, το φως και το φως είναι και στους δυο μας. Είναι αυτό που αγάπησα σε εκείνον», είπε.

Ένας από τους ρόλους «κλειδιά» στη νέα παραγωγή του Alpha που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις είναι αυτός της Πιπίτσας, τον οποίο υποδύεται η Κατερίνα Σαβράνη
Η τηλεοπτική Πιπίτσα είναι παντρεμένη στη σειρά με τον Μάρκο Γιαννόπουλο, τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Πλαΐνης.

Ο ρόλος της στη σειρά

Πιπίτσα Γιαννοπούλου (Κατερίνα Σαβράνη)

Στις ηθοποιούς που θα δούμε στον «Παράδεισο των Κυριών» ανήκει κι η Κατερίνα Σαβράνη, η οποία θα υποδυθεί έναν από τους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες της σειράς. Νοικοκυρά, σύζυγος του Μάρκου, μητέρα της Γεωργίας και του Στέφανου. Ο πατέρας ήταν ιχθυοπώλης και η μητέρα της νοικοκυρά, έχει άλλα πέντε αδέρφια. Ως οικογένεια ζούσαν φτωχικά χωρίς ανέσεις στα Καμίνια.

Το βιοτικό της επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς από τότε με αποκορύφωμα το μοντέρνο διαμέρισμα που αγόρασαν. Φλύαρη και φορτική, επεμβαίνει χωρίς τακτ στη ζωή των παιδιών και του άντρα της. Είναι η σύζυγος που πηγαίνει συνεχώς στη δουλειά του συζύγου της χωρίς καν να ειδοποιήσει. Όνειρό της να ανέβουν τα παιδιά της κοινωνική τάξη και μαζί τους να συμπαρασύρουν και αυτή.

άντεξε Διάφορα κάμερα Κατερίνα Κατέρρευσε κυριών» μπροστά Παράδεισος πρωταγωνίστρια Σαβράνη:Δεν σήριαλ στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)
Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…
Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54
Ζωγράφου – Σοκαριστικό περιστατικό στη μέση του δρόμου – Πάγωσαν όλοι με όσα είδαν! – Ο οδηγός του λεωφορείου…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:58
Το 2026 ο Δίας ευνοεί μόνο δύο ζώδια – Μπαίνουν στην πιο τυχερή χρονιά τους
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:52
Σε σοκ ο ελληνικός αθλητικός κόσμος! Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:47
Κρήτη: Θρήνος για τον Στέλιο! – Πώς η βόλτα εξελίχθηκε σε τραγωδία – “Κρυώνω και…”
Τρ, 9 Δεκ 2025 10:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.