Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (18/1) την πρώτη ασυλία – Ο κανόνας “φωτιά” που φέρνει ανατροπή

Κυ, 18 Ιαν 2026 19:23

Προειδοποίηση μετεωρολόγων! Σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο «αλλάζει» από Τρίτη τον καιρό – Τι θα συμβεί;

Κυ, 18 Ιαν 2026 17:24

Έκτακτο – Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη! 8 άτομα γλίστρησαν και έπεσαν στη…

Κυ, 18 Ιαν 2026 15:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κατερινόπουλος για νεκρά κορίτσια:Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να διεισδύσουν στον θάλαμο και……

Τρ, 22 Φεβ 2022 11:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος στην ΕΡΤ, εκφράζοντας την άποψη πως οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Δεν μπορώ να πειστώ ότι οφείλεται σε κάποια αίτια ιατρικά γιατί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, τα οποία έβαλα και συνεχίζω να βάζω και στα οποία πρέπει να δώσουν απαντήσεις και η αστυνομία και οι επιστήμονες. Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια», επεσήμανε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα».

 

Αναλύοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Κατερινόπουλος, προέταξε πως δεν υπάρχει μια σαφέστατη μέχρι αυτή την στιγμή ιατροδικαστική εξέταση που να λέει ότι ο θάνατος οφείλεται σε συγκεκριμένο παθολογικό γεγονός.

«Εδώ έχουμε τρία παιδιά, τα οποία ισχυρίζονται κάποιοι ότι πιθανόν να υπάρχουν γονιδιακά προβλήματα και ο θάνατος να οφείλεται εκεί. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, η λογική λέει όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, ότι το πρώτο που θα ταξίδευε στους ουρανούς είναι το πρώτο παιδί κατά σειρά γεννήσεως, αλλά εδώ είναι το τελευταίο παιδί».

Όλοι οι θάνατοι αυτών των παιδιών έγιναν μέρες αργίας, σαββατοκύριακα, συμπτώσεις σοβαρές, είπε χαρακτηριστικά.

 

«Και δεν ήταν παρόντες οι γιατροί, άρα ήταν κάποια άτομα μόνα τους εκεί, δεν ξέρω ποιοι ήταν, μπορεί να είναι κάποιοι, μπορεί οι γονείς, οι συνοδοί αν για κάποιο λόγο βγήκαν, έστω και για έναν καφέ, κάποιοι να βρήκαν την ευκαιρία να διεισδύσουν στον θάλαμο να κάνουν εκείνο το οποίο έκαναν», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

 

Εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι η τραγωδία που έχει εκτυλιχθεί στην Πάτρα οφείλεται σε ανθρώπινο χέρι, σημείωσε πως κάποιες τοποθετήσεις ιατροδικαστών κρατάνε επιφυλάξεις. «Ειδικά ο πρώτος λέει ότι πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις που δεν είχαν γίνει, γιατί τότε δεν υπήρχαν τα ίδια δεδομένα».

 

«Οδηγούμαστε στην κατεύθυνση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Δεν ξέρω ποιος είναι ο δράστης. Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Αττικής που διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία θα καταλήξουν, σε συνεργασία πάντα και με τους επιστήμονες» ανέφερε τέλος ο κ. Κατερινόπουλος.

βρήκαν Διάφορα διεισδύσουν ευκαιρία θάλαμο και…… Κατερινόπουλος: κορίτσια:Κάποιοι νεκρά στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (18/1) την πρώτη ασυλία – Ο κανόνας “φωτιά” που φέρνει ανατροπή
Κυ, 18 Ιαν 2026 19:23
Προειδοποίηση μετεωρολόγων! Σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο «αλλάζει» από Τρίτη τον καιρό – Τι θα συμβεί;
Κυ, 18 Ιαν 2026 17:24
Έκτακτο – Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη! 8 άτομα γλίστρησαν και έπεσαν στη…
Κυ, 18 Ιαν 2026 15:19
Σοκ! Νεκρή σε τροχαίο η γνωστή ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς…
Κυ, 18 Ιαν 2026 12:29
Τέλος οι οικονομικές δυσκολίες για 3 ζώδια! Τι θα συμβεί και πότε;
Κυ, 18 Ιαν 2026 10:37
Σεισμός στην αγορά! – Πασίγνωστη αλυσίδα ρούχων κλείνει κατάστημά της, μετά απο 50 χρόνια
Κυ, 18 Ιαν 2026 10:33
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.