Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ελλάδα: Παραιτήθηκε από πρόεδρος κόμματος ο…

Τρ, 24 Μαρ 2026 18:32

Θλίψη στον κόσμο της τηλεόρασης! Πέθανε, από καρκίνο, η γνωστή σύμβουλος σχέσεων…

Τρ, 24 Μαρ 2026 18:25

Σάλος στην Ελλάδα! Αυτά τα εκπαιδευτήρια έδιναν “μαιμού” πτυχία

Τρ, 24 Μαρ 2026 15:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καυγάς Άδωνι με Παπαδάκη – Αναστασοπούλου.Έξω φρενών ο Παπαδάκης…

Δε, 6 Μαρ 2023 14:59 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη,μια φορτισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Το πένθος είναι βαρύ.Χάθηκαν 57 συνάνθρωποι μας,από το μοιραίο λάθος του 59χρονου σταθμάρχη,αλλά και από τις χρόνιες ελλείψεις της πολιτείας,σε συστήματα ασφαλείας των σιδηροδρόμων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη που σκόρπισε τον θάνατο.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης,προκλήθηκε ένταση μεταξύ του υπουργού και των παρουσιαστών,Γιώργου Παπαδάκη και Μαρίας Αναστασοπούλου.
Άδωνις Γεωργιάδης:«Δούλευε ο πίνακας;» με την δημοσιογράφο να απαντάει: «Μπορούσε ο σταθμάρχης να διαπιστώσει την πορεία των τρένων για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, έτσι λένε».
«Πώς μπορούσε αφού δεν δούλευε ο πίνακας; Γιατί θέλετε να κάνουμε τέτοια πράγματα σε μια Ελλάδα που πονάει; Για λαϊκισμό. Δεν το λέω σε εσάς κύριε Γρηγοριάδη, στην κυρία Αναστασοπούλου το λέω», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μη φωνάζετε κατ’ αρχάς, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι εννοείται “λειτουργεί”, την δουλειά μου προσπαθώ να κάνω», του απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου.
«Αυτό που κάνετε είναι χυδαίο και θα απαντήσω και για τον κύριο Πορτοσάλτε μετά», της απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Επειδή είπατε κάτι το οποίο, έχει να κάνει με την Μαρία, ότι ήταν χυδαίο αυτό που είπε, χρησιμοποιείτε πάρα πολύ συχνά αυτή την έκφραση, για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου είναι η απάντηση η δική μου προς εσάς, δεν μιλάνε. Να ανακαλέσετε που χαρακτηρίσατε χυδαίο αυτό που λέει μια δημοσιογράφος. Είναι απαράδεκτο», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όταν φανεί ότι λειτουργούσε θα ζητήσετε συγγνώμη κυρία Αναστασοπούλου;», επέμεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης που υποστήριξε ότι λειτουργούσε ο πίνακας.

Άδωνι Αναστασοπούλου.Έξω Καυγάς Παπαδάκη Παπαδάκης, Παπαδάκης… φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ελλάδα: Παραιτήθηκε από πρόεδρος κόμματος ο…
Τρ, 24 Μαρ 2026 18:32
Θλίψη στον κόσμο της τηλεόρασης! Πέθανε, από καρκίνο, η γνωστή σύμβουλος σχέσεων…
Τρ, 24 Μαρ 2026 18:25
Σάλος στην Ελλάδα! Αυτά τα εκπαιδευτήρια έδιναν “μαιμού” πτυχία
Τρ, 24 Μαρ 2026 15:31
“Έρχεται” μεγάλη αλλαγή από το Σύμπαν και θα τα αλλάξει όλα! 4 ζώδια σελίδα, μετά τις 24 Μαρτίου
Τρ, 24 Μαρ 2026 14:17
Mεγάλη ανατροπή! Αυτά τα 4 ζώδια τα βοηθάει το κάρμα και αποκτούν αφθονία
Τρ, 24 Μαρ 2026 12:25
Σε αυτά τα σπίτια δεν υπάρχει σκόνη και δεν καθαρίζουν κάθε εβδομάδα! – Η μέθοδος που τα κρατάει καθαρά
Τρ, 24 Μαρ 2026 09:40
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.