Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την υγεία του – Γιατί δεν του δίνουν οι γιατροί εξιτήριο;

Πε, 12 Φεβ 2026 18:22

Ραγδαία αλλαγή σκηνικού για 3 ζώδια! Οι άλλοι θα “κολλήσουν” αλλά αυτά θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Πε, 12 Φεβ 2026 17:06

Ελλάδα: Αυτός είναι ο νεαρός εκπαιδευτικός που χάθηκε με τραγικό τρόπο! – Η τραγική λεπτομέρεια για τη μητέρα του!

Πε, 12 Φεβ 2026 14:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Καυγάς Άδωνι με Παπαδάκη – Αναστασοπούλου.Έξω φρενών ο Παπαδάκης…

Δε, 6 Μαρ 2023 14:59 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη,μια φορτισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Το πένθος είναι βαρύ.Χάθηκαν 57 συνάνθρωποι μας,από το μοιραίο λάθος του 59χρονου σταθμάρχη,αλλά και από τις χρόνιες ελλείψεις της πολιτείας,σε συστήματα ασφαλείας των σιδηροδρόμων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη που σκόρπισε τον θάνατο.Κατά τη διάρκεια της συζήτησης,προκλήθηκε ένταση μεταξύ του υπουργού και των παρουσιαστών,Γιώργου Παπαδάκη και Μαρίας Αναστασοπούλου.
Άδωνις Γεωργιάδης:«Δούλευε ο πίνακας;» με την δημοσιογράφο να απαντάει: «Μπορούσε ο σταθμάρχης να διαπιστώσει την πορεία των τρένων για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, έτσι λένε».
«Πώς μπορούσε αφού δεν δούλευε ο πίνακας; Γιατί θέλετε να κάνουμε τέτοια πράγματα σε μια Ελλάδα που πονάει; Για λαϊκισμό. Δεν το λέω σε εσάς κύριε Γρηγοριάδη, στην κυρία Αναστασοπούλου το λέω», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μη φωνάζετε κατ’ αρχάς, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι εννοείται “λειτουργεί”, την δουλειά μου προσπαθώ να κάνω», του απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου.
«Αυτό που κάνετε είναι χυδαίο και θα απαντήσω και για τον κύριο Πορτοσάλτε μετά», της απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Επειδή είπατε κάτι το οποίο, έχει να κάνει με την Μαρία, ότι ήταν χυδαίο αυτό που είπε, χρησιμοποιείτε πάρα πολύ συχνά αυτή την έκφραση, για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου είναι η απάντηση η δική μου προς εσάς, δεν μιλάνε. Να ανακαλέσετε που χαρακτηρίσατε χυδαίο αυτό που λέει μια δημοσιογράφος. Είναι απαράδεκτο», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όταν φανεί ότι λειτουργούσε θα ζητήσετε συγγνώμη κυρία Αναστασοπούλου;», επέμεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης που υποστήριξε ότι λειτουργούσε ο πίνακας.

Άδωνι Αναστασοπούλου.Έξω Καυγάς Παπαδάκη Παπαδάκης, Παπαδάκης… φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την υγεία του – Γιατί δεν του δίνουν οι γιατροί εξιτήριο;
Πε, 12 Φεβ 2026 18:22
Ραγδαία αλλαγή σκηνικού για 3 ζώδια! Οι άλλοι θα “κολλήσουν” αλλά αυτά θα έχουν την τύχη με το μέρος τους
Πε, 12 Φεβ 2026 17:06
Ελλάδα: Αυτός είναι ο νεαρός εκπαιδευτικός που χάθηκε με τραγικό τρόπο! – Η τραγική λεπτομέρεια για τη μητέρα του!
Πε, 12 Φεβ 2026 14:06
Τα 4 ζώδια που λαμβάνουν ένα σημαντικό μήνυμα από το σύμπαν! – Αποκαλύψεις για την οικογένεια θα δουν οι…
Πε, 12 Φεβ 2026 13:15
Ελλάδα: Θρίλερ σε εξέλιξη με 27χρονο εκπαιδευτικό – Ο συνάδελφός του βρίσκεται σε σοκ! – Οι ώρες που περνούσαν έκρυβαν το φρικτό…
Πε, 12 Φεβ 2026 10:39
Ελλάδα: Πέθανε ο πρώην υπουργός και πατέρας της γνωστής ηθοποιού…
Πε, 12 Φεβ 2026 09:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.