Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μητέρα της γνωστής…

Τε, 24 Δεκ 2025 00:13

Ζωγράφου: Πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα μέσα στο σούπερ μάρκετ, που τους “πάγωσε” όλους – Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια!

Τρ, 23 Δεκ 2025 22:13

«Πόρωση»: Το ορθογραφικό λάθος στη λέξη που το 95% των Ελλήνων νομίζει ότι γράφει σωστά

Τρ, 23 Δεκ 2025 22:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κέιτ Μίντλετον: Με ποια μορφή καρκίνου διαγνώστηκε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας – Τι υποστηρίζει βασιλικός δημοσιογράφος

Πε, 28 Μαρ 2024 15:01 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά τη δημόσια αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον για τη μάχη της με τον καρκίνο. Ωστόσο, ούτε η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ούτε το Παλάτι, έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με τον καρκίνο που αντιμετωπίζει.

Ο δημοσιογράφος, ο Marc Roche που ασχολείται με το βασιλικό ρεπορτάζ μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή, για τη μορφή καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον.

Ο ίδιος σημείωσε: «Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά πρέπει να πούμε ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο. Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό λάθος, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή απλώς στην έλλειψη εμπειρίας τους».

Σημείωσε πως κανείς δεν γνώριζε εκτός από «τα προνομιούχα μέλη του Τύπου που καλύπτει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, οι οποίο ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Απλά επειδή το βίντεο παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής και οι εφημερίδες του Σαββάτου είναι οι εφημερίδες με τις περισσότερες πωλήσεις. Έπρεπε να τους δώσουμε λίγο χρόνο πριν από το κλείσιμο».

Σε αυτό το σημείο διατύπωσε την άποψή του για τη μορφή του καρκίνου από την οποία πάσχει η Κέιτ: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο».

– βασιλικός δημοσιογράφος διαγνώστηκε Διεθνή καρκίνου Κέιτ με Μίντλετον μορφή Ουαλίας Ποια πριγκίπισσα της τι υποστηρίζει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μητέρα της γνωστής…
Τε, 24 Δεκ 2025 00:13
Ζωγράφου: Πώς έγινε το σοκαριστικό ατύχημα μέσα στο σούπερ μάρκετ, που τους “πάγωσε” όλους – Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια!
Τρ, 23 Δεκ 2025 22:13
«Πόρωση»: Το ορθογραφικό λάθος στη λέξη που το 95% των Ελλήνων νομίζει ότι γράφει σωστά
Τρ, 23 Δεκ 2025 22:05
Κρήτη – Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού: Τι δείχνουν οι κάμερες του σούπερ μάρκετ; Πού βρίσκεται ο Αλέξης;
Τρ, 23 Δεκ 2025 21:59
Έκτακτο – Θρίλερ με αεροσκάφος που συνετρίβη
Τρ, 23 Δεκ 2025 21:52
3 ζώδια δεν θα ηρεμήσουν ούτε τις γιορτές – Θα γίνουν “μαλλιά κουβάρια” με την οικογένεια
Τρ, 23 Δεκ 2025 18:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.