Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”

Δε, 12 Οκτ 2026 21:19

13/10: Ένα ζώδιο ευνοείται στα οικονομικά του – Τακτοποιείται μια εκκρεμότητα ή “έρχονται” χρήματα από τα παλιά

Δε, 12 Οκτ 2026 21:13

Θρίλερ στο Περιστέρι – Αυτό έβαζε κάθε μέρα μέσα στο φαγητό του άντρα της – Σοκαριστικό…

Δε, 12 Οκτ 2026 21:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κέιτ Μίντλετον: Με ποια μορφή καρκίνου διαγνώστηκε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας – Τι υποστηρίζει βασιλικός δημοσιογράφος

Πε, 28 Μαρ 2024 15:01 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μετά τη δημόσια αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον για τη μάχη της με τον καρκίνο. Ωστόσο, ούτε η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας, ούτε το Παλάτι, έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με τον καρκίνο που αντιμετωπίζει.

Ο δημοσιογράφος, ο Marc Roche που ασχολείται με το βασιλικό ρεπορτάζ μίλησε στο γαλλικό περιοδικό Gala, επικαλούμενος καλά πληροφορημένη πηγή, για τη μορφή καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον.

Ο ίδιος σημείωσε: «Κανείς δεν το περίμενε. Αλλά πρέπει να πούμε ότι το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ψέματα, διότι είχε αποκλείσει την ιδέα του καρκίνου. Κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να είχαν βιαστεί τόσο πολύ να διαψεύσουν τον καρκίνο. Για άλλη μια φορά, επρόκειτο για ένα επικοινωνιακό λάθος, που οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας των συμβούλων ή απλώς στην έλλειψη εμπειρίας τους».

Σημείωσε πως κανείς δεν γνώριζε εκτός από «τα προνομιούχα μέλη του Τύπου που καλύπτει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, οι οποίο ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση. Απλά επειδή το βίντεο παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής και οι εφημερίδες του Σαββάτου είναι οι εφημερίδες με τις περισσότερες πωλήσεις. Έπρεπε να τους δώσουμε λίγο χρόνο πριν από το κλείσιμο».

Σε αυτό το σημείο διατύπωσε την άποψή του για τη μορφή του καρκίνου από την οποία πάσχει η Κέιτ: «Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, όλα δείχνουν ότι έχει υποβληθεί σε υστερεκτομή και πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όπως εξήγησε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο».

– βασιλικός δημοσιογράφος διαγνώστηκε Διεθνή καρκίνου Κέιτ με Μίντλετον μορφή Ουαλίας Ποια πριγκίπισσα της τι υποστηρίζει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Φρίκη για 4χρονη μέσα σε παιδικό σταθμό – “Μαμά, δεν θέλω…”
Δε, 12 Οκτ 2026 21:19
13/10: Ένα ζώδιο ευνοείται στα οικονομικά του – Τακτοποιείται μια εκκρεμότητα ή “έρχονται” χρήματα από τα παλιά
Δε, 12 Οκτ 2026 21:13
Θρίλερ στο Περιστέρι – Αυτό έβαζε κάθε μέρα μέσα στο φαγητό του άντρα της – Σοκαριστικό…
Δε, 12 Οκτ 2026 21:04
Συναγερμός σε γειτονική μας χώρα – 5.000 άνθρωποι στο νοσοκομείο
Δε, 12 Οκτ 2026 20:58
Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου: “Άσχετη, άσχετη! Ο Μαζωνάκης εκρήγνυται”
Δε, 12 Οκτ 2026 17:01
Πέθανε η Μαριαλένα Κάρμπουρη
Δε, 12 Οκτ 2026 16:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.