Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα

Τε, 14 Οκτ 2026 20:23

Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση

Τε, 14 Οκτ 2026 20:12

Ελλάδα: Ποιος ήταν ο πατέρας που πνίγηκε στην κακοκαιρία – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας μετά το διαζύγιό του

Τε, 14 Οκτ 2026 19:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κερατσίνι:Απίστευτο περιστατικό.Έκαναν “τάμα” ένα αρνάκι και ήθελαν…

Κυ, 23 Απρ 2023 20:58 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Κερατσίνι ,στον προαύλιο χώρο εκκλησίας , όταν κάποιοι ήθελαν να σφάξουν και να ψήσουν ένα αρνάκι , επειδή το είχαν κάνει “τάμα”.

Για το περιστατικό υπήρξε καταγγελία και στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί από το ΑΤ Κερατσινίου ενώ το αρνάκι μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοξενίας στο Κορωπί.

Η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου , έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός , δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία του μικρού ζώου.

Αναλυτικά έγραψε:

Δεν ξέρω τι συμβαίνει τόσο λάθος στην κοινωνία μας ώστε να υπάρχουν ακόμα οικογένειες που πηγαίνουν ως τάμα σε εκκλησίες ζωντανά ζώα για σφαγή. Δεν ξέρω ποιος θεός είναι αυτός που χρειάζεται θυσίες. Να ανάβουν φωτιές και ψησταριές δίπλα του ενώ το ζώο βελάζει τρομοκρατημένο κι από μέσα ακούγεται η λειτουργία… Ξέρω όμως ότι κάτι έχει αρχίσει να γίνεται σωστά. Για δεύτερη φορά με τον νόμο 4830/2021 για την προστασία των ζώων συντροφιάς κατάσχεται παραγωγικό ζώο σύμφωνα με το άρθρο 33, παράγραφο 1 και εφόσον το άρθρο 24 για την κακοποίηση και τον φόνο ζώου αφορά κάθε είδους ζώο. Ένας νόμος πλαίσιο που μπορεί να λειτουργήσει σαν ομπρέλα για όλα τα ζώα. Η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Προστασίας Ζώων με επικεφαλής τον κ. Θεόδωρο Καμπούρη για ακόμη μία φορά σήμερα επέδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά και έχουμε ακόμη μία διάσωση ζώου κυριολεκτικά λίγο πριν το θάνατό του.

Πρόκειται για μωρό αρνάκι που έφτασε σε εκκλησία στο Κερατσίνι, δέθηκε από το λαιμό στον προαύλιο χώρο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, είχαν ανάψει δίπλα του φωτιά και είχαν ψησταριές. Η διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, κ. Γαλάνη, έσπευσε στο σημείο, κατάσχεσε η ίδια το ζώο και παρέμεινε μαζί του στο σημείο μέχρι να φτάσει το πετ ταξί για να το παραλάβει. Η κ. Γαλάνου ενημέρωσε τόσο τον επίτροπο όσο και τον ιερέα ότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία για την οικογένεια που έφερε το ζώο και αν επαναληφθεί θα πραγματοποιηθούν συλλήψεις προς όλους όσοι εμπλέκονται. Ενήμερος για το περιστατικό είναι και ο εξαιρετικός Εισαγγελέας Ζώων Πειραιά, Μαργαρίτης Κωστίμπας.

Το μικράκι θα μεταφερθεί στον υπέροχο Νεκτάριο και το Athens Happy House και θα ψάξουμε υιοθεσία.

“τάμα” αρνάκι Διάφορα ένα… ήθελαν ήθελαν….. και Κερατσίνι:Απίστευτο περιστατικό.Έκαναν τάμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα
Τε, 14 Οκτ 2026 20:23
Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση
Τε, 14 Οκτ 2026 20:12
Ελλάδα: Ποιος ήταν ο πατέρας που πνίγηκε στην κακοκαιρία – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας μετά το διαζύγιό του
Τε, 14 Οκτ 2026 19:57
Περιστέρι: Μαθεύτηκε τι έκανε η 41χρονη στην πεθερά της – “Έχω τρελαθεί…”
Τε, 14 Οκτ 2026 19:50
Σάλος με όσα είπε ο Αθερίδης για τη γιατρό του Μαζωνάκη – Αποκλείεται…
Τε, 14 Οκτ 2026 14:41
Έκτακτο – Καιρός: Δραματικές στιγμές – Νεκρός νεαρός άνδρας από την κακοκαιρία
Τε, 14 Οκτ 2026 14:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.