Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πένθος στην ελληνική δημοσιογραφία – Πέθανε ο…

Πα, 2 Ιαν 2026 21:48

Ματωμένο ρεβεγιόν στην Ελβετία: Θρίλερ με τη 15χρονη Αλίκη Καλλέργη – Αυτή είναι όλη αλήθεια…

Πα, 2 Ιαν 2026 21:44

Αιτωλοακαρνανία: Αδιανόητο δράμα σε ελληνική οικογένεια – Απανωτά τα χτυπήματα – Πήγε στο πατρικό του σπίτι και…

Πα, 2 Ιαν 2026 19:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κινδυνεύει με πρόστιμο το φαρμακείο που «εξυπηρέτησε» την θυγατέρα του Μητσοτάκη

Δε, 12 Απρ 2021 15:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε φαρμακείο της Καλλιθέας το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να προμηθευτεί self test για την κόρη του, ενδέχεται να φέρει αντιμέτωπο με το πρόστιμο τον φαρμακοποιό ο οποίος δεν είχε δηλώσει ότι θα ανοίξει την συγκεκριμένη ημέρα.

Στο φαρμακείο όπως φάνηκε και στα πλάνα των τηλεοπτικών συνεργείων που βρέθηκαν στο σημείο, δεν καταγράφηκαν άλλοι πελάτες, παρά μόνο ο πρωθυπουργός, η θυγατέρα του και οι κάμερες. Σύμφωνα όμως με το δεδομένο που φέρνει στο φως η εφημερίδα «Αυγή», το συγκεκριμένο φαρμακείο δεν έπρεπε να είναι ανοιχτό.

Τα φαρμακεία είναι υποχρεωμένα να δηλώνουν στον Φαρμακευτικό Σύλλογο και την Περιφέρεια τις ημερομηνίες που αφορούν στην λειτουργία τους για τα Σάββατα, τους επόμενους δύο μήνες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το φαρμακείο που επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός στην Καλλιθέα, δεν είχε δηλώσει ότι θα λειτουργεί τα Σάββατα και σύμφωνα με τον πίνακα που έχει αναρτήσει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, οι κ.κ. Νύχας Μιχαήλ και Νύχας Γεώργιος, έχουν δηλώσει ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8π.μ. έως και τις ως τις 8μ.μ.

Σύμφωνα με καταγγελίες φαρμακοποιών που έχουν φτάσει στο newsbreak.gr, το συγκεκριμένο φαρμακείο δεν άνοιξε νόμιμα, κάτι για το οποίο προβλέπεται πειθαρχική διαδικασία και στη συνέχεια πρόστιμο.

Το newsbreak.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη και φαρμακοποιό κ. Νύχα Μιχαήλ ωστόσο επέλεξε να μην κάνει κανένα σχόλιο και να μας κλείσει το τηλέφωνο. Σε επικοινωνία που είχαμε με την γραμματεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, δήλωσαν ότι πράγματι, σε περίπτωση που δεν έχει αναρτηθεί το ωράριο λειτουργίας στους πίνακες που αφορούν την λειτουργία πέραν του κατ’ελάχιστου υποχρεωτικού ωραρίου για το δίμηνο, το φαρμακείο κινδυνεύει να με διοικητικό πρόστιμο, εφόσον κατατεθούν καταγγελίες. Όπως μας απάντησαν, μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί καμία.

Πηγή newsbreak

«εξυπηρέτησε» Διάφορα θυγατέρα Κινδυνεύει Μητσοτάκη πρόστιμο φαρμακείο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πένθος στην ελληνική δημοσιογραφία – Πέθανε ο…
Πα, 2 Ιαν 2026 21:48
Ματωμένο ρεβεγιόν στην Ελβετία: Θρίλερ με τη 15χρονη Αλίκη Καλλέργη – Αυτή είναι όλη αλήθεια…
Πα, 2 Ιαν 2026 21:44
Αιτωλοακαρνανία: Αδιανόητο δράμα σε ελληνική οικογένεια – Απανωτά τα χτυπήματα – Πήγε στο πατρικό του σπίτι και…
Πα, 2 Ιαν 2026 19:28
Φοβερό περιστατικό στη Λαμία! Πέθανε το αφεντικό του και ο σκύλος…
Πα, 2 Ιαν 2026 16:08
Καιρός: Έρχονται τρία ισχυρά ψυχρά επεισόδια μέσα τον Ιανουάριο – Τι θα γίνει με τα Θεοφάνια
Πα, 2 Ιαν 2026 16:05
Πότε θα δούμε την πρώτη πανσέληνο του 2026; Γιατί είναι μία σπάνια χρονιά;
Πα, 2 Ιαν 2026 16:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.