Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σάλος με το μπουφάν που φορούσε ο Φιρινίδης στον ανακριτή

Πε, 5 Νοέ 2026 16:58

Έκτακτο: Συναγερμός πάλι στην Ευρώπη – Αναγκαστικές προσγειώσεις, νέο χάος – Περιστατικά και στην Ελλάδα

Πε, 5 Νοέ 2026 13:40

Αυτά τα 3 ζώδια, μέχρι την Πρωτοχρονιά, θα γεμίσουν το πορτοφόλι τους

Πε, 5 Νοέ 2026 13:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κιβωτός του Κόσμου: Καλούνται ως ύποπτοι ο πατέρας Αντώνιος και άλλα 7 άτομα

Πα, 23 Δεκ 2022 18:10 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσουν ως ύποπτα 8 στελέχη της Κιβωτού του Κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο φιλοξενούμενων.

Κλήσεις προκειμένου να καταθέσουν ως ύποπτοι, απέστειλε σε βάρος 8 στελεχών της Κιβωτού του Κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας Αντώνιος, η Εισαγγελία Ανηλίκων. Όλοι τους αναμένεται να βρεθούν στην Ευελπίδων την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θα λάβουν προθεσμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας Αντώνιος καλείται να παράσχει έγγραφες εξηγήσεις για κακουργηματική ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος δύο φιλοξενούμενων, καθώς και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες αδύναμων προσώπων κατά συρροή. Οι πράξεις αυτές προέκυψαν ύστερα από τις καταγγελίες ενός 19χρονου και ενός 15χρονου ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Τα υπόλοιπα επτά στελέχη, όλοι τους υπάλληλοι της Κιβωτού, αντιμετωπίζουν αδικήματα που σχετίζονται με κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ανήλικων φιλοξενούμενων. Πρόκειται για τρεις υπαλλήλους σε Αθήνα, δύο από δομή στη Χίο και ακόμη δύο στο Βόλο, ενώ τα αδικήματα φέρονται να τελέστηκαν το διάστημα 2020-2022.

Κατά πληροφορίες, φαίνεται πως προέκυψαν ενδείξεις ότι οι πράξεις των υπαλλήλων, όπως ξυλοδαρμοί, απομόνωση και καταναγκαστική εργασία, δεν ήταν αποφάσεις που λαμβάνονταν από τους υπαλλήλους, αλλά ότι ακολουθούσαν μία κεντρική γραμμή για το σωφρονισμό των νέων, καθ’ υπόδειξη του πατρός Αντωνίου.

Η έβδομη υπάλληλος καλείται να δώσει εξηγήσεις για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Κι αυτό γιατί εμφανίζεται να μην μετέφερε σε γιατρό ή νοσοκομείο, ως όφειλε, παιδάκι που είχε τραυματιστεί. Να σημειωθεί ότι μέχρι το 2019 και την ψήφιση του νέου Ποινικού Κώδικα, πράξεις σε βάρος ανηλίκων, όπως η απομόνωση και ο εξαναγκασμός σε εργασία, διώκονταν και τιμωρούνταν ως κακουργήματα, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν χαρακτήρα πλημμεληματικό.
Πηγή:https:www.news247.gr

Άλλα Αντώνιος άτομα Διάφορα καλούνται Κιβωτός κόσμου πατέρας ύποπτοι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάλος με το μπουφάν που φορούσε ο Φιρινίδης στον ανακριτή
Πε, 5 Νοέ 2026 16:58
Έκτακτο: Συναγερμός πάλι στην Ευρώπη – Αναγκαστικές προσγειώσεις, νέο χάος – Περιστατικά και στην Ελλάδα
Πε, 5 Νοέ 2026 13:40
Αυτά τα 3 ζώδια, μέχρι την Πρωτοχρονιά, θα γεμίσουν το πορτοφόλι τους
Πε, 5 Νοέ 2026 13:01
Νοέμβριος: 4 ζώδια ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο – Η μέρα “κλειδί” για οικονομικά ξεκαθαρίσματα
Πε, 5 Νοέ 2026 08:45
Συντάξεις Δεκεμβρίου 2026: Πληρωμές σε 2 δόσεις
Πε, 5 Νοέ 2026 08:42
Σοκ! Νεκρός σε ξενοδοχείο Υπουργός Οικονομίας
Πε, 5 Νοέ 2026 08:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.