Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα

Δε, 2 Νοέ 2026 22:24

“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη

Δε, 2 Νοέ 2026 22:20

Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ

Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – «Δύσκολη» Κυριακή και «προχωρημένο» Φθινόπωρο

Πε, 2 Σεπ 2021 11:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τη νέα εβδομάδα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη αφού πρώτα η χώρα θα δεχτεί μεγάλο όγκο νερού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Σε άκρως φθινοπωρινό καιρικό σκηνικό οδηγούμαστε τις επόμενες μέρες καθώς σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη έρχεται το πρώτο κρύο, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η θερμοκρασία θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα. Αυτό το κρύο θα είναι αισθητό από την Δευτέρα και μετά, δηλαδή από τη νέα εβδομάδα, καθώς θα κυριαρχούν πλέον οι βοριάδες οι οποίοι θα φτάνουν εντάσεις 9 και 10 μποφόρ μέσα στο Αιγαίο! «Από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουμε να το αισθανόμαστε το κρύο, θα πάμε σε προχωρημένο Φθινόπωρο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας» εξηγεί ο γνωστός μετεωρολόγος.

 

Μέχρι να φτάσουμε όμως στα πρώτα κρύα πρέπει να περάσουμε από τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα σαρώσουν τη χώρα το Σαββατοκύριακο και κυρίως την Κυριακή, όπου πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. «Από την περιοχή της Ιταλίας και πιο δυτικά οργανώνεται ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό το οποίο αναμένεται να σαρώσει την Μεσόγειο από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει και τη χώρα μας. Η Κυριακή είναι δύσκολη μέρα, αναμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες και ίσως πλημμυρικά φαινόμενα κυρίως στη δυτική Ελλάδα. Χρειάζεται η απαιτούμενη προσοχή» σημειώνει ο κ. Μαρουσάκης ο οποίος εξηγεί ότι το νεφικό σύστημα καθώς θα περνά πάνω από τη θάλασσα της Μεσογείου η οποία αυτή την περίοδο έχει 27 με 29 βαθμούς Κελσίου θα πάρει ενέργεια την οποία και θα εκτονώσει προς την περιοχή της Ιταλίας αρχικά και στη συνέχεια στη χώρα μας.

 

Έχει ενδιαφέρον μετεωρολογικά και η επισήμανση του κ. Μαρουσάκη που αναφέρει αυτό το νεφικό σύστημα υπό κανονικές συνθήκες θα ακολουθούσε πορεία προς την κεντρική Ευρώπη εκεί που όμως έχει σχηματιστεί ένας αντικυκλώνας που το εμποδίζει και το ωθεί νότια και ανατολικά προς την περιοχή μας.

 

 

«προχωρημένο» αλλάζει Διάφορα δύσκολη Καιρός Κλέαρχος Κυριακή Μαρουσάκης: φθινόπωρο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3-9 Νοεμβρίου: Για αυτά τα ζώδια θα επιστρέψουν καταστάσεις από το παρελθόν – Αλλάζουν τα δεδομένα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:24
“Σε χαϊδεύω, αλλά το μάρμαρο είναι κρύο” – Δύσκολα ψυχολογικά η Αγγελική Νικολούλη
Δε, 2 Νοέ 2026 22:20
Επίδομα θέρμανσης: Το λάθος του διαχειριστή που μπορεί να αφήσει όλη την πολυκατοικία χωρίς ευρώ
Δε, 2 Νοέ 2026 22:13
Ποιες Κυριακές μέχρι το τέλος του 2026 θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
Δε, 2 Νοέ 2026 22:08
“Έκλεισε” στόματα η Κατσαφάδου – “Ο Θεός βλέπει τα πάντα”
Δε, 2 Νοέ 2026 22:01
Αναβαθμίστηκε η κακοκαιρία Αgneta – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο “στόχαστρο”
Δε, 2 Νοέ 2026 18:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.