Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν έως 800 ευρώ επιστροφή ενοικίου – Τι αλλάζει από την 1η Οκτωβρίου

Τρ, 18 Αυγ 2026 21:04

Ελλάδα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά τώρα – Διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπή οχημάτων

Τρ, 18 Αυγ 2026 18:42

Χαλκιδική: Το παιχνίδι της 41χρονης με το παιδί της μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη – Σοκαριστικά όσα εκτυλίχθηκαν

Τρ, 18 Αυγ 2026 18:35
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – «Δύσκολη» Κυριακή και «προχωρημένο» Φθινόπωρο

Πε, 2 Σεπ 2021 11:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τη νέα εβδομάδα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη αφού πρώτα η χώρα θα δεχτεί μεγάλο όγκο νερού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Σε άκρως φθινοπωρινό καιρικό σκηνικό οδηγούμαστε τις επόμενες μέρες καθώς σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη έρχεται το πρώτο κρύο, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η θερμοκρασία θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα. Αυτό το κρύο θα είναι αισθητό από την Δευτέρα και μετά, δηλαδή από τη νέα εβδομάδα, καθώς θα κυριαρχούν πλέον οι βοριάδες οι οποίοι θα φτάνουν εντάσεις 9 και 10 μποφόρ μέσα στο Αιγαίο! «Από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουμε να το αισθανόμαστε το κρύο, θα πάμε σε προχωρημένο Φθινόπωρο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας» εξηγεί ο γνωστός μετεωρολόγος.

 

Μέχρι να φτάσουμε όμως στα πρώτα κρύα πρέπει να περάσουμε από τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα σαρώσουν τη χώρα το Σαββατοκύριακο και κυρίως την Κυριακή, όπου πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. «Από την περιοχή της Ιταλίας και πιο δυτικά οργανώνεται ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό το οποίο αναμένεται να σαρώσει την Μεσόγειο από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει και τη χώρα μας. Η Κυριακή είναι δύσκολη μέρα, αναμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες και ίσως πλημμυρικά φαινόμενα κυρίως στη δυτική Ελλάδα. Χρειάζεται η απαιτούμενη προσοχή» σημειώνει ο κ. Μαρουσάκης ο οποίος εξηγεί ότι το νεφικό σύστημα καθώς θα περνά πάνω από τη θάλασσα της Μεσογείου η οποία αυτή την περίοδο έχει 27 με 29 βαθμούς Κελσίου θα πάρει ενέργεια την οποία και θα εκτονώσει προς την περιοχή της Ιταλίας αρχικά και στη συνέχεια στη χώρα μας.

 

Έχει ενδιαφέρον μετεωρολογικά και η επισήμανση του κ. Μαρουσάκη που αναφέρει αυτό το νεφικό σύστημα υπό κανονικές συνθήκες θα ακολουθούσε πορεία προς την κεντρική Ευρώπη εκεί που όμως έχει σχηματιστεί ένας αντικυκλώνας που το εμποδίζει και το ωθεί νότια και ανατολικά προς την περιοχή μας.

 

 

«προχωρημένο» αλλάζει Διάφορα δύσκολη Καιρός Κλέαρχος Κυριακή Μαρουσάκης: φθινόπωρο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν έως 800 ευρώ επιστροφή ενοικίου – Τι αλλάζει από την 1η Οκτωβρίου
Τρ, 18 Αυγ 2026 21:04
Ελλάδα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά τώρα – Διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπή οχημάτων
Τρ, 18 Αυγ 2026 18:42
Χαλκιδική: Το παιχνίδι της 41χρονης με το παιδί της μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη – Σοκαριστικά όσα εκτυλίχθηκαν
Τρ, 18 Αυγ 2026 18:35
Αύγυοστος: Αυτά τα 4 ζώδια κλείνουν μεγάλα κεφάλαια – Μπαίνουν στον Σεπτέμβριο αγνώριστοι
Τρ, 18 Αυγ 2026 16:07
Βαρύ πένθος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τη δεύτερη “μητέρα” της
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:21
Σίφνος: Ποιος ήταν ο Βρετανός τραπεζίτης και η σύζυγός του, που βρήκαν φρικτό θάνατο
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.