Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαθεύτηκε τώρα! Αυτός είναι ο λόγος που ο Τράμπ ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί

Τρ, 13 Οκτ 2026 19:52

Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10

Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – «Δύσκολη» Κυριακή και «προχωρημένο» Φθινόπωρο

Πε, 2 Σεπ 2021 11:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τη νέα εβδομάδα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη αφού πρώτα η χώρα θα δεχτεί μεγάλο όγκο νερού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Σε άκρως φθινοπωρινό καιρικό σκηνικό οδηγούμαστε τις επόμενες μέρες καθώς σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη έρχεται το πρώτο κρύο, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, όπου η θερμοκρασία θα πέσει σε μονοψήφια νούμερα. Αυτό το κρύο θα είναι αισθητό από την Δευτέρα και μετά, δηλαδή από τη νέα εβδομάδα, καθώς θα κυριαρχούν πλέον οι βοριάδες οι οποίοι θα φτάνουν εντάσεις 9 και 10 μποφόρ μέσα στο Αιγαίο! «Από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουμε να το αισθανόμαστε το κρύο, θα πάμε σε προχωρημένο Φθινόπωρο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας» εξηγεί ο γνωστός μετεωρολόγος.

 

Μέχρι να φτάσουμε όμως στα πρώτα κρύα πρέπει να περάσουμε από τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα σαρώσουν τη χώρα το Σαββατοκύριακο και κυρίως την Κυριακή, όπου πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. «Από την περιοχή της Ιταλίας και πιο δυτικά οργανώνεται ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό το οποίο αναμένεται να σαρώσει την Μεσόγειο από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει και τη χώρα μας. Η Κυριακή είναι δύσκολη μέρα, αναμένουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες και ίσως πλημμυρικά φαινόμενα κυρίως στη δυτική Ελλάδα. Χρειάζεται η απαιτούμενη προσοχή» σημειώνει ο κ. Μαρουσάκης ο οποίος εξηγεί ότι το νεφικό σύστημα καθώς θα περνά πάνω από τη θάλασσα της Μεσογείου η οποία αυτή την περίοδο έχει 27 με 29 βαθμούς Κελσίου θα πάρει ενέργεια την οποία και θα εκτονώσει προς την περιοχή της Ιταλίας αρχικά και στη συνέχεια στη χώρα μας.

 

Έχει ενδιαφέρον μετεωρολογικά και η επισήμανση του κ. Μαρουσάκη που αναφέρει αυτό το νεφικό σύστημα υπό κανονικές συνθήκες θα ακολουθούσε πορεία προς την κεντρική Ευρώπη εκεί που όμως έχει σχηματιστεί ένας αντικυκλώνας που το εμποδίζει και το ωθεί νότια και ανατολικά προς την περιοχή μας.

 

 

«προχωρημένο» αλλάζει Διάφορα δύσκολη Καιρός Κλέαρχος Κυριακή Μαρουσάκης: φθινόπωρο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθεύτηκε τώρα! Αυτός είναι ο λόγος που ο Τράμπ ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί
Τρ, 13 Οκτ 2026 19:52
Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10
Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04
Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51
Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.