Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…

Δε, 16 Ιούν 2025 00:08

Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…

Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09

Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου

Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Τα δύο πρόσωπα του καιρού – Ο καιρός των Χριστουγέννων

Τε, 13 Δεκ 2023 08:25 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δύο πρόσωπα θα έχει ο καιρός τα επόμενα εικοσιτετράωρα, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Η «άνοιξη» μέχρι το βράδυ της Πέμπτης

«Αν νομίζουμε ότι ο υδράργυρος ολοκλήρωσε την κούρσα ανόδου του, κάνουμε λάθος μιας και το επόμενο διήμερο θα συναντήσουμε ακόμη πιο υψηλές θερμοκρασίες όπου είναι αρκετά πιθανό να δούμε θερμοκρασίες ακόμη και πάνω από τους 20° με 22°. Η πιο θερμή ημέρα δείχνει να είναι η Πέμπτη όπου δεν αποκλείεται η θερμοκρασία σε τοπικό επίπεδο προς τα ανατολικά και νότια να προσεγγίσει και τους 24°» γράφει στην ανάλυσή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ωστόσο, όπως σημειώνει, θα ακολουθήσει ένα «πολικό κύμα αέρα από τα βόρεια – βορειοδυτικά Βαλκάνια αναμένεται να κινηθεί νοτιότερα και να επηρεάσει και τη χώρα μας από το Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα της άλλης εβδομάδας. Αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία μέσα σε λίγες ώρες θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση της τάξης των 8° με 12° φέρνοντας ακόμη και χιόνια στα βουνά κυρίως. Το κυριότερο χαρακτηριστικό όμως αυτής της μεταβολής δεν θα είναι τα χιόνια ή και οι βροχές, αλλά οι βοριάδες οι οποίοι μέσα στο Αιγαίο θα φτάσουν ακόμη και τα 9 με 10 μποφόρ οδηγώντας πιθανότατα ακόμη και σε απαγορευτικό απόπλου».

Ο καιρός των Χριστουγέννων

«Μετά και από αυτή την “εξπρές” για άλλη μια φορά επιδείνωση του καιρού, φαίνεται να οδηγούμαστε σταδιακά σε μια ομαλοποίηση της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας η οποία πιθανόν να μας οδηγήσει μέχρι και τα Χριστούγεννα ή και λίγο παραπάνω. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως ο καιρός των Χριστουγέννων θα είναι ήπιος τουλάχιστον θερμοκρασιακά χωρίς κάποιο ισχυρό ψυχρό κύμα να μας απειλεί αν και υπάρχει πιθανότητα στο διάστημα 20 με 22 του μήνα να περάσει ένα σύντομο ψυχρό κύμα φυσιολογικό για την εποχή. Ο Άγιος Βασίλης μάλλον θα προτιμήσει όπως όλα δείχνουν το καραβάκι κι όχι το έλκηθρο μιας και από χιόνια λίγα τα πράγματα, φυσιολογικό σε κάποιον βαθμό μιας κι ο Χειμώνας τώρα ξεκινά. Θα μπορούσε βέβαια το Φθινόπωρο να έχει λειτουργήσει καλύτερα τουλάχιστον για τα ψηλά βουνά μας αλλά μήπως λειτούργησε κανονικά στο θέμα των βροχοπτώσεων για να συζητάμε για χιόνια;» καταλήγει στην ανάλυσή του ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ.

Δείτε το βίντεο – Η πρόγνωση του καιρού με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη


– blog δυο Καιρός καιρού. Κλέαρχος Μαρουσάκης: πρόσωπα Τα τον του Χριστουγέννων.
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας, μετά από…
Δε, 16 Ιούν 2025 00:08
Έκτακτο – Σοκ στη Χαλκιδική! Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση ΚΤΕΛ με πολλά νεαρά άτομα – Υπάρχουν…
Κυ, 15 Ιούν 2025 22:09
Απίστευτος ο λόγος που συνετρίβη το αεροπλάνο της Air India – Το “κλειδί” στα τελευταία λόγια του πιλότου
Κυ, 15 Ιούν 2025 21:01
Ρόδος: Ανείπωτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι – Φρικτός θάνατος για 3χρονο κοριτσάκι…
Κυ, 15 Ιούν 2025 20:27
ΑΑΔΕ: Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από άδικους φόρους – Τρεις στους 10 δικαιώνονται
Κυ, 15 Ιούν 2025 18:15
Ώρες αγωνίας! – Εγκλωβισμένοι στο Ισραήλ γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές – Ποιοι είναι;
Κυ, 15 Ιούν 2025 16:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.