Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό είναι το διαχρονικό μαγιό που δείχνει πάντα κομψό και κολακεύει κάθε σιλουέτα – Ταιριάζει σε όλες!

Σα, 13 Ιούν 2026 15:09

Ελλάδα: Φωτιές τώρα! Τέσσερα ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς στη χώρα

Σα, 13 Ιούν 2026 15:02

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν την ανατροπή! Πέφτουν οι μάσκες, ένα μυστικό έρχεται στο φως και μία συνάντηση θα…

Σα, 13 Ιούν 2026 12:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Βαρυχειμωνιά και χιόνια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο

Πε, 11 Νοέ 2021 07:38 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με πολύ κρύο και βοριάδες ξεκινάει η σημερινή μέρα ενώ ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά από τη νέα εβδομάδα. Αναλυτική πρόγνωση από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Με δυνατούς βοριάδες μέσα στο Αιγαίο ξεκίνησε η σημερινή μέρα (Πέμπτη 11/11) την ώρα που τα προγνωστικά δεδομένα του Κλέαρχου Μαρουσάκη εμφανίζουν μια οργανωμένη κακοκαιρία στα μέσα της άλλης εβδομάδας και ενδέχεται να έχουμε και χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα προς τη Βόρεια Ελλάδα. «Πλέον ο χειμώνας αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει αισθητή την παρουσία του» σημειώνει ο μετεωρολόγος του Open.

 

Πιο αναλυτικά, σήμερα στις περισσότερες περιοχές θα έχουμε αραιές συννεφιές, οι οποίες προς τα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα, αλλά και την βόρεια Κρήτη κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της Εύβοιας, αλλά και προς τα πιο βόρεια τμήματα της Κρήτης. Πιο μεγάλα βέβαια τα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

 

Αύριο Παρασκευή το μοτίβο δεν θα αλλάξει σημαντικά, το Σάββατο θα κοπάσουν οι άνεμοι αλλά από Κυριακή – Δευτέρα αναμένουμε μια νέα κακοκαιρία που θα δώσει αρκετές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα.

 

«Όσο θα πηγαίνουμε προς τη 17η Νοέμβρη θα πέφτει και η θερμοκρασία. Άρα από τα μέσα της άλλης εβδομάδας έρχεται βαρυχειμωνιά με χιόνια πιθανόν και σε χαμηλά υψόμετρα προς την βόρεια Ελλάδα» υπογράμμισε.

Βαρυχειμωνιά Καιρός Κλέαρχος Μαρουσάκης: περιοχές υψόμετρο χαμηλό χιόνια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το διαχρονικό μαγιό που δείχνει πάντα κομψό και κολακεύει κάθε σιλουέτα – Ταιριάζει σε όλες!
Σα, 13 Ιούν 2026 15:09
Ελλάδα: Φωτιές τώρα! Τέσσερα ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς στη χώρα
Σα, 13 Ιούν 2026 15:02
Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν την ανατροπή! Πέφτουν οι μάσκες, ένα μυστικό έρχεται στο φως και μία συνάντηση θα…
Σα, 13 Ιούν 2026 12:43
Ελλάδα: Πέθανε, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ο γνωστός ιδιοκτήτης…
Σα, 13 Ιούν 2026 12:40
Διπλό έγκλημα στο Αίγιο: Σκηνές τραγωδίας στην κηδεία μάνας και γιου – “Δράμα, αυτά τα μυστικά τα πήραν μαζί τους”
Σα, 13 Ιούν 2026 12:35
Ελλάδα: Μητέρα έσυρε στα δικαστήρια τον σύζυγό της, γιατί η 9χρονη κόρη τους της είπε: “Μαμά, εγώ και ο…”
Σα, 13 Ιούν 2026 12:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.