Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φαγητό μετά την Ανάσταση! Δώστε μεγάλη προσοχή σε κάτι που όλοι ΣΠΑΝΙΩΣ κάνουμε!

Σα, 11 Απρ 2026 21:24

Καβάλα: Το μοιραίο λάθος της μητέρας που στοίχισε τη ζωή στο 3χρονο παιδάκι της οικογένειας – Αρχαία τραγωδία…

Σα, 11 Απρ 2026 21:19

Μεγάλο Σάββατο: 3 ζώδια που θα ζήσουν μια απρόσμενη ανατροπή, πριν την Ανάσταση!

Σα, 11 Απρ 2026 21:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κολωνός:Ποιος είναι ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης.Πού εργάζεται και πως προσέγγισε τη 12χρονη.

Κυ, 16 Οκτ 2022 12:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στον αρμόδιο Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για Έλληνα, κάτοικο δυτικών προαστίων, που εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος σε νοσοκομείο.

Κολωνός: Αυτός είναι ο 36χρονος – Ο τέταρτος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Κολωνός 36χρονος
Ο 36χρονος συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/10), ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του κοριτσιού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
“Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

-Συνελήφθη «Είναι 12χρονη 12χρονης.Πού 36χρονος βιασμό Διάφορα εργάζεται Κολωνός:Ποιος προσέγγισε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φαγητό μετά την Ανάσταση! Δώστε μεγάλη προσοχή σε κάτι που όλοι ΣΠΑΝΙΩΣ κάνουμε!
Σα, 11 Απρ 2026 21:24
Καβάλα: Το μοιραίο λάθος της μητέρας που στοίχισε τη ζωή στο 3χρονο παιδάκι της οικογένειας – Αρχαία τραγωδία…
Σα, 11 Απρ 2026 21:19
Μεγάλο Σάββατο: 3 ζώδια που θα ζήσουν μια απρόσμενη ανατροπή, πριν την Ανάσταση!
Σα, 11 Απρ 2026 21:11
10 πράγματα που κάνουμε κάθε Πάσχα… λάθος και νομίζουμε ότι είναι σωστά – Το 2ο το κάνουμε σχεδόν όλοι!
Σα, 11 Απρ 2026 21:08
Έκτακτο – Ελλάδα: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα – Μάχη με τις φλόγες! – Αγνοείται…
Σα, 11 Απρ 2026 21:00
Έκτακτο – Ανείπωτη τραγωδία, λίγο πριν την Ανάσταση! Έκλεισε το σπίτι τους! Η τελευταία βόλτα του 3χρονου
Σα, 11 Απρ 2026 17:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.