Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”

Τε, 17 Σεπ 2025 21:33

Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…

Τε, 17 Σεπ 2025 21:24

Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες

Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κολωνός:Η Alter Ego απαντά ότι απέλυσε το γιο του Μίχου γιατί γνώριζε για τη δράση του πατέρα του.

Πα, 14 Οκτ 2022 08:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Την απόλυσή του από την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας εις βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια κατήγγειλε ο γιος του κατηγορουμένου Ηλία Μίχου.

Ο Παναγιώτης Μίχος χαρακτηρίζει «φρικτές και κτηνώδεις τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας του», ωστόσο καλεί τους πολίτες «να μην γίνουν κτήνη και οι ίδιοι “σκοτώνοντας” ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μίχου:

Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Alter Ego Media: Έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου, γνώριζε και δεν μίλησε
Ο Όμιλος Alter Ego Media, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα «Το Βήμα» όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος ο Παναγιώτης Μίχου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας τους:

«Δεν πήραμε αβασάνιστα, ούτε ελαφρά τη καρδία, την απόφαση διακοπής της συνεργασίας μας με τον κ. Παναγιώτη Μίχο. Σεβόμαστε τους συνεργάτες μας και δεν δεχόμαστε λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση.

Σε αυτό το πλαίσιο, του ζητήσαμε ευλόγως να μείνει στο περιθώριο, μέχρις ότου διερευνηθεί πλήρως η όλη υπόθεση.

Και τούτο γιατί ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης.

Μη αποδεχόμενος τη λογική και δίκαιη πρότασή μας, έθεσε εαυτόν εκτός ομίλου.»

απαντά απέλυσε Γιατί γνώριζε Διάφορα δράση Κολωνός:Η Μίχου πατέρα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”
Τε, 17 Σεπ 2025 21:33
Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:24
Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες
Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Υπόθεση που θυμίζει ταινία θρίλερ! Δύο φίλες εξαφανίστηκαν, αλλά η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:13
Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα της άτυχης Μαρίας, πριν σκοτωθεί – “Μαμά…” – Το προαίσθημα της αδερφής της
Τε, 17 Σεπ 2025 21:07
Ανείπωτη τραγωδία με κάμεραμαν του ΑΝΤ1 – Θλιβερό περιστατικό – Την ώρα του ρεπορτάζ…
Τε, 17 Σεπ 2025 17:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.