Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τρόμος στην Αθήνα! Πήγαιναν για να κάνουν σ@@ σε διαμέρισμα και μετά από λίγο…

Πα, 28 Νοέ 2025 14:36

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρικτής υπόθεσης στο Μενίδι – Έβαλε μέσα σε κομμάτι εφημερίδας…

Πα, 28 Νοέ 2025 14:28

Το ζώδιο που τώρα θα δει πως όσα πέρασε οδηγούσαν σε κάτι μεγάλο

Πα, 28 Νοέ 2025 14:23
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κωνσταντίνα Κούνεβα: Η επίθεση με βιτριόλι το 2008 και η επικοινωνία με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σα, 25 Σεπ 2021 20:48 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

 

Η ίδια ήρθε από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα μαζί με τον γιο της, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στην καρδιά. Το 2003, η Κωνσταντίνα Κούνεβα ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα συνεργείο καθαρισμού. Κάποια στιγμή άρχισαν οι περικοπές και έτσι οι υπάλληλοι οργανώθηκαν προκειμένου να υπερασπιστούν τις θέσεις τους. Έτσι γνωστοποιήθηκε η συμμετοχή της στο Σωματείο Καθαριστριών και ξεκίνησαν να την απειλούν.

 

Για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, η Κωνσταντίνα Κούνεβα εξομολογήθηκε: «22 Δεκεμβρίου του 2008, 12 τα μεσάνυχτα είδα έναν άνθρωπο σκυμμένο να σηκώνεται και να μου ρίχνει βιτριόλι, έμεινα άφωνη, δεν το περίμενα, ακόμα η σκέψη μου ήταν ότι έχει κάτι ο άνθρωπος και την επόμενη στιγμή σε λιώνει με βιτριόλι. Από αυτό το ξάφνιασμα άνοιξα το στόμα μου και έτσι μπήκε μέσα στο σώμα μου και το οξύ. Έτρεχα πίσω και τον ρωτούσα «γιατί μου το έκανες αυτό;» Ήθελα να γυρίσει να τον δω, αλλά δεν γύρισε καθόλου το κεφάλι του, ανέβηκε στη μηχανή και σηκώθηκε και έφυγε».

 

Για την επικοινωνία που είχε με την Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση είπε: «Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα πάρα πολύ, χρειάστηκε χρόνος για να μπορέσω να μιλήσω μαζί της γιατί είναι πολύ οδυνηρό αυτό. Όσο και να της λέγαμε ότι αύριο θα είναι καλύτερα από σήμερα, είχε μια απορία μέσα της. Προσπάθησα σιγά σιγά να έρθω σε επικοινωνία με τους γονείς της και μετά και με την Ιωάννα. Την έβλεπα φοβισμένη, μαζεμένη και προσπάθησα να την ανοίξω να με πιστέψει, να μιλάμε… Ούτε εγώ έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και η Ιωάννα θα χρειαστεί χρόνο αλλά το σημαντικό είναι να μπορεί να δίνει τον αγώνα».

 

Τέλος, η Κωνσταντίνα Κούνεβα αναφέρθηκε στη ζωή της σήμερα: «Εγώ αποφεύγω τα χειρουργεία και προσπαθώ να κάνω θεραπείες για να αντιμετωπίσω τα προβλήματά μου. Μέχρι τώρα έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία. Ο πόνος στο πρόσωπο είναι πλέον σε διαφορετικό επίπεδο αλλά υπάρχει. Έχω μάθει να ζω με αυτό, δεν με ενοχλεί».

βιτριόλι: Διάφορα Επίθεση επικοινωνία Ιωάννα Κούνεβα: Κωνσταντίνα Παλιοσπύρου:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρόμος στην Αθήνα! Πήγαιναν για να κάνουν σ@@ σε διαμέρισμα και μετά από λίγο…
Πα, 28 Νοέ 2025 14:36
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φρικτής υπόθεσης στο Μενίδι – Έβαλε μέσα σε κομμάτι εφημερίδας…
Πα, 28 Νοέ 2025 14:28
Το ζώδιο που τώρα θα δει πως όσα πέρασε οδηγούσαν σε κάτι μεγάλο
Πα, 28 Νοέ 2025 14:23
Σοκ! Έπεσε κεραυνός σε ελληνικό στρατόπεδο και 4 φαντάροι…
Πα, 28 Νοέ 2025 14:22
Τρία ζώδια που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα τον Δεκέμβριο
Πα, 28 Νοέ 2025 13:02
Φρικιαστικό περιστατικό στο Μενίδι! Έγκυος απέβαλε εξαιτίας της μητέρας της – Σε σοκ οι αστυνομικοί που είδαν μέσα σε…
Πα, 28 Νοέ 2025 13:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.