Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά τώρα – Διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπή οχημάτων

Τρ, 18 Αυγ 2026 18:42

Χαλκιδική: Το παιχνίδι της 41χρονης με το παιδί της μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη – Σοκαριστικά όσα εκτυλίχθηκαν

Τρ, 18 Αυγ 2026 18:35

Αύγυοστος: Αυτά τα 4 ζώδια κλείνουν μεγάλα κεφάλαια – Μπαίνουν στον Σεπτέμβριο αγνώριστοι

Τρ, 18 Αυγ 2026 16:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία πριν το κρίσιμο χειρουργείο

Τρ, 30 Μαρ 2021 15:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του συζύγου της, λίγο πριν το δύσκολο χειρουργείο που θα υποβληθεί.

Όπως θα δείτε, ο Κωνσταντίνος έχοντας δίπλα του τον γιατρό του χαμογελά και φαίνεται αισιόδοξος. «Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου… Όλα θα πάνε καλά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Εβελίνα Βαρσάμη.

Η Εβελίνα Βαρσάμη πριν μερικές ημέρες μίλησε στην εφημερίδα On Time για την επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και την υγεία του Κωνσταντίνου. «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Η σύζυγος του αγαπημένου παρουσιαστή παραμένει αισιόδοξη και αυτό είναι το μεγαλύτερο φάρμακο για τον Κωνσταντίνο, που βλέπει τη δύναμη στα μάτια της και παίρνει και αυτός. «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» τονίζει. «Αυτό είναι το προτελευταίο χειρουργείο για τον παρουσιαστή, αφού τον Ιούλιο θα περάσει ξανά την πόρτα του νοσοκομείου. «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δηλώνει η Εβελίνα Βαρσάμη.


Στις 24 Δεκεμβρίου 2017 ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου…
Όλα θα πάνε καλά!!! 💪💪🙏🙏👍

Δημοσιεύτηκε από Εβελίνα Βαρσάμη στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά τώρα – Διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπή οχημάτων
Τρ, 18 Αυγ 2026 18:42
Χαλκιδική: Το παιχνίδι της 41χρονης με το παιδί της μετατράπηκε σε ζωντανό εφιάλτη – Σοκαριστικά όσα εκτυλίχθηκαν
Τρ, 18 Αυγ 2026 18:35
Αύγυοστος: Αυτά τα 4 ζώδια κλείνουν μεγάλα κεφάλαια – Μπαίνουν στον Σεπτέμβριο αγνώριστοι
Τρ, 18 Αυγ 2026 16:07
Βαρύ πένθος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τη δεύτερη “μητέρα” της
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:21
Σίφνος: Ποιος ήταν ο Βρετανός τραπεζίτης και η σύζυγός του, που βρήκαν φρικτό θάνατο
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:08
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με παντρεμένο ζευγάρι – Κοίταξε το κινητό της και την ώρα που κοιμόταν…
Τρ, 18 Αυγ 2026 13:56
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.