Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου

Τε, 12 Αυγ 2026 13:14

Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό

Τε, 12 Αυγ 2026 12:09

Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα

Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η φωτογραφία πριν το κρίσιμο χειρουργείο

Τρ, 30 Μαρ 2021 15:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του συζύγου της, λίγο πριν το δύσκολο χειρουργείο που θα υποβληθεί.

Όπως θα δείτε, ο Κωνσταντίνος έχοντας δίπλα του τον γιατρό του χαμογελά και φαίνεται αισιόδοξος. «Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου… Όλα θα πάνε καλά», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Εβελίνα Βαρσάμη.

Η Εβελίνα Βαρσάμη πριν μερικές ημέρες μίλησε στην εφημερίδα On Time για την επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και την υγεία του Κωνσταντίνου. «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Η σύζυγος του αγαπημένου παρουσιαστή παραμένει αισιόδοξη και αυτό είναι το μεγαλύτερο φάρμακο για τον Κωνσταντίνο, που βλέπει τη δύναμη στα μάτια της και παίρνει και αυτός. «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω».

«Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» τονίζει. «Αυτό είναι το προτελευταίο χειρουργείο για τον παρουσιαστή, αφού τον Ιούλιο θα περάσει ξανά την πόρτα του νοσοκομείου. «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δηλώνει η Εβελίνα Βαρσάμη.


Στις 24 Δεκεμβρίου 2017 ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του, όταν συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Χαμόγελα αισιοδοξίας, ελπίδας, χαράς, λίγο πριν το χειρουργείο μαζί με τον γιατρό μας Κ.Αλεξάνδρου…
Όλα θα πάνε καλά!!! 💪💪🙏🙏👍

Δημοσιεύτηκε από Εβελίνα Βαρσάμη στις Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου
Τε, 12 Αυγ 2026 13:14
Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό
Τε, 12 Αυγ 2026 12:09
Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα
Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Τώρα μαθεύτηκε – Πέθανε γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου
Τε, 12 Αυγ 2026 11:01
Ανατροπή στα Σπάτα με τη σορό στην πυρκαγιά
Τε, 12 Αυγ 2026 10:49
Ελλάδα: Δεν πάμε καθόλου καλά – Σε σοκ μάνα και κόρη σε παραλία νησιού μετά από αυτό που τους έτυχε – Τι να έκαναν;
Τε, 12 Αυγ 2026 10:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.