Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μπαμπινιώτης: Αυτή είναι η έκφραση που 9 στους 10 λένε λάθος και «βγάζει μάτι» – Ο Μπαμπινιώτης φωνάζει χρόνια…

Κυ, 8 Μαρ 2026 09:48

Κινέζικη αστρολογία: Αυτά είναι τα 4 φυτά, του 2026, που φέρνουν τύχη και χρημα, αν τα έχεις μέσα στο σπίτι!

Κυ, 8 Μαρ 2026 09:44

Air fryer: Το λάθος που κάνουμε και δεν γίνεται ποτέ τραγανό το φαγητό! Το απλό μυστικό, που λίγοι γνωρίζουν!

Κυ, 8 Μαρ 2026 09:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κωνσταντίνος Αργυρός:Έτσι αντέδρασε όταν είδε την πρώην του στο Voice.

Δε, 8 Νοέ 2021 20:46 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο «The Voice» η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Την εμφάνισή της στη σκηνή του The Voice, έκανε η πρώην σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία μέχρι και την περασμένη τηλεοπτική σεζόν βρισκόταν στον «Τροχό της Τύχης».

https://youtu.be/EwEx1-y611s

Η ξανθιά παρουσιάστρια αντικατέστησε τη Λάουρα Νάργες στα backstage του «The Voice», μετά την ξαφνική απόφαση της δεύτερης να αποχωρήσει λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

 

«Έχουμε κάνει τα πρώτα γυρίσματα, Το έβλεπα φανατικά όλα τα χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρτι με τραγούδι, χορεύουμε εμείς πίσω στα backstage. Το κομμάτι αυτό μου αρέσει πολύ γιατί η επικοινωνία έχω επικοινωνία με τον κόσμο, πιάνουμε το συναίσθημα, χαλαρώνουμε. Σε μένα βέβαια έρχονται οι νικητές. Δηλαδή οι άνθρωποι που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του The Voice και έχουμε πάρα πολλή χαρά εμείς πίσω», ανέφερε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο «Καλό μεσημεράκι».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου υπήρξαν μαζί το 2015, με τον φωτογραφικό φακό να τους έχει απαθανατίσει σε κοινές εξόδους ουκ ολίγες φορές. Όπως είχε γίνει γνωστό μάλιστα, όταν χώρισαν, ο τραγουδιστής έπεσε στην αγκαλιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Γεια σας! Γεια σας! Πόσο χαίρομαι που είμαι μαζί σας, παιδιά, φέτος. Είναι τεράστια η χαρά μου! Θα είμαστε στο backstage και θα πιάνουμε τον παλμό της νίκης», σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

αντέδρασε Αργυρός:Έτσι είδε Κωνσταντίνος Όταν Πρώην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπαμπινιώτης: Αυτή είναι η έκφραση που 9 στους 10 λένε λάθος και «βγάζει μάτι» – Ο Μπαμπινιώτης φωνάζει χρόνια…
Κυ, 8 Μαρ 2026 09:48
Κινέζικη αστρολογία: Αυτά είναι τα 4 φυτά, του 2026, που φέρνουν τύχη και χρημα, αν τα έχεις μέσα στο σπίτι!
Κυ, 8 Μαρ 2026 09:44
Air fryer: Το λάθος που κάνουμε και δεν γίνεται ποτέ τραγανό το φαγητό! Το απλό μυστικό, που λίγοι γνωρίζουν!
Κυ, 8 Μαρ 2026 09:40
Ελλάδα – Φρίκη οι αποκαλύψεις! Αυτός είναι ο γνωστός μαιευτήρας, που έβαζε τα εγγόνια του…
Κυ, 8 Μαρ 2026 09:36
Αυτό είναι το μυστικό που κρατά τους πιλότους μαχητικών σε εγρήγορση, πάνω από 24 ώρες – Δεν είναι ο καφές
Κυ, 8 Μαρ 2026 09:32
Έκτακτο – Η στιγμή που ο ισχυρός σεισμός “χτυπά” τα Ιωάννινα – Έτρεχαν πανικόβλητοι οι πολίτες (Βίντεο σοκ)
Κυ, 8 Μαρ 2026 09:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.