Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πάσχα 2026: Έτσι θα στρώσετε πλούσιο τραπέζι με λίγα χρήματα! – Πασίγνωστος Έλληνας σεφ αποκαλύπτει τα έξυπνα “μυστικά”

Σα, 4 Απρ 2026 21:05

Θλίψη στη δημοσιογραφία! Πέθανε, μόλις στα 54 της, από καρκίνο η γνωστή…

Σα, 4 Απρ 2026 21:01

Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!

Σα, 4 Απρ 2026 19:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ:Το σκληρό χτύπημα της μοίρας πριν γεννηθεί.Η απώλεια που του στοίχισε.

Σα, 27 Αυγ 2022 17:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άφησε την δική του απάνηση σε ένα υβριστικό μήνυμα που έλαβε μέσω Instagram.

Σε ένα Q&A του πρώην παίκτη του Survivor, ένας χρήστης επιτέθηκε στον Κωσταντίνο Εμμανουήλ και εκείνος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, όταν εκείνος βρισκόταν ακόμη στην κοιλιά της μητέρας του.
«Οπότε κάνω κουίζ ερωτήσεων έχω αυτόν εδώ τον τύπο που λέγεται Γιάννης, είναι το προφίλ του κλειστό, έχει μία μαύρη φωτογραφία και πάντα με κάνει hate και με βρίζει» ανέφερε αρχικά.

«Είμαι ορφανός από πατέρα, Γιαννάκη μου, γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε έναν μήνα πριν γεννηθώ εγώ και ο δίδυμος αδερφός μου, από ατύχημα καθώς επέστρεφε από την προπόνησή του. Και η μαμά μου την άλλη μέρα, 15 χρόνων με δύο παιδιά στην κοιλιά της, πήγε στην κηδεία του».
«Θέλω να πω λοιπόν στον Γιάννη και σε όλους αυτούς τους τέτοιου τύπου Γιάννηδες ότι αυτή τη στιγμή σε άκουσε ο Θεός το κάρμα και το σύμπαν. Και να σου θυμίσω ότι όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται. Καλή τύχη» σχολίασε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μέσα από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος πολύ συχνά κάνει στο Instagram Q&A, σε προηγούμενη ανάρτηση είχε τονίσει πως επιθυμεί να είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor.

«Μου το έχουν πει πάρα πολλές φορές, θα είχε πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτικά και ναι γιατί όχι; Θα ήθελα να ήμουν ο επόμενος Bachelor».

απώλεια γεννηθεί.Η Διάφορα Εμμανουήλ:Το Κωνσταντίνος μοίρας: πριν σκληρό στοίχισε χτύπημα:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάσχα 2026: Έτσι θα στρώσετε πλούσιο τραπέζι με λίγα χρήματα! – Πασίγνωστος Έλληνας σεφ αποκαλύπτει τα έξυπνα “μυστικά”
Σα, 4 Απρ 2026 21:05
Θλίψη στη δημοσιογραφία! Πέθανε, μόλις στα 54 της, από καρκίνο η γνωστή…
Σα, 4 Απρ 2026 21:01
Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!
Σα, 4 Απρ 2026 19:10
Κόρινθος: Φρικιαστική μαρτυρία για τη μητέρα που σκοτώθηκε – Την έβαλαν δ@@@@@ μέσα σε…
Σα, 4 Απρ 2026 19:05
Το Σύμπαν “κλήρωσε”, μέχρι τον Μάιο, για αυτά τα 3 ζώδια – Τι πρέπει να κάνουν για να “κλειδώσουν” την τύχη τους!
Σα, 4 Απρ 2026 17:27
Νεάπολη Λακωνίας: Σκηνή ταινίας θρίλερ στη μέση του δρόμου! Υπόθεση μυστήριο! Την είδαν να περπατάει με τα χέρια…(Βίντεο)
Σα, 4 Απρ 2026 17:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.