Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σάββατο 18 Απριλίου: Τρία ζώδια θα βρούν αυτό που ψάχνουν! Η τυχαία συνάντηση και το τηλεφώνημα

Σα, 18 Απρ 2026 01:03

Έκτακτο – Κεφαλονιά: Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τους 3 κατηγορούμενους για τη νεκρή Μυρτώ!

Πα, 17 Απρ 2026 23:25

Μετά τα 40, αυτή η σκιά ματιών κάνει φυσικό λίφτινγκ! Θα φαίνεται ξεκούραστο και φρέσκο το βλέμμα

Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη:Η πρώτη αντίδραση του Βασάλου μετά τα δημοσιεύματα για τον νέο σύντροφο της Βαλαβάνη.

Σα, 3 Δεκ 2022 15:16 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Χωρισμένοι εδώ και μήνες φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι παρά τα όσα δηλώνουν στις κάμερες, είναι εμφανέστατο πια πως έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, το Πρωινό Μας αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί και μάλιστα, παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν στο ίδιο σπίτι. «Ξέρω ότι πια η ζωή τους έχει πάρει λίγο χωριστούς δρόμους. Απλά μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι, συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια που έχουν συγκατοικήσει», ειπώθηκε συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ το βίντεο).

Βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας κληρονόμου – Η νέα σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη μετά την Κατερίνα Καινούργιου
Και σαν μην έφτανε αυτό, έσκασε σαν “βόμβα” η είδηση πως όχι μόνο έχουν χωρίσει αλλά κι το ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βρει ήδη τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα.

Πώς αντιδρά ο Βασάλος στην νέα σχέση της Βαλαβάνη
Ο νέος σύντροφος της δημοσιογράφου, είναι μάλιστα ο πρώην της άλλοτε κολλητής της φίλης, Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον οποίο ήταν μαζί 4 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μόργκαν, έναν εντυπωσιακό ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στο Nomads. Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στον απόηχο όλων αυτών, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση, ωστόσο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και αμέσως μετά την γνωστοποίηση της εν λόγω είδησης, δύο φωτογραφίες του από το διάστημα που συμμετείχε στο Asia Express, το οποίο σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του.
«Mood», αρκέστηκε να γράψει στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Αναμένουμε λοιπόν, τόσο από τον ίδιο όσο και από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να παραδεχθούν το τέλος της σχέσης τους αλλά και το γεγονός πως έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους.

αντίδραση Βαλαβάνη:Η Βαλαβάνη. Βασάλος-Ευρυδίκη Βασάλου, δημοσιεύματα Διάφορα Κωνσταντίνος μετά πρώτη σύντροφό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Απριλίου: Τρία ζώδια θα βρούν αυτό που ψάχνουν! Η τυχαία συνάντηση και το τηλεφώνημα
Σα, 18 Απρ 2026 01:03
Έκτακτο – Κεφαλονιά: Ραγδαίες εξελίξεις τώρα με τους 3 κατηγορούμενους για τη νεκρή Μυρτώ!
Πα, 17 Απρ 2026 23:25
Μετά τα 40, αυτή η σκιά ματιών κάνει φυσικό λίφτινγκ! Θα φαίνεται ξεκούραστο και φρέσκο το βλέμμα
Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Ελλάδα: Θρίλερ με τον θάνατο του 49χρονου προέδρου κοινότητας! Τροχαίο ή δολοφονία; Ποιο είναι το κρυμμένο μυστικό;
Πα, 17 Απρ 2026 23:15
Αυτή η ταινία κατάπιε ολόκληρο το Netflix – “Σπάει” ταμεία από την πρώτη στιγμή!
Πα, 17 Απρ 2026 23:09
Voucher 750 ευρώ: Η «δεύτερη ευκαιρία» για χιλιάδες εργαζόμενους
Πα, 17 Απρ 2026 23:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.