Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτή είναι η λέξη που οι μισοί Έλληνες γράφουν με ωμέγα επειδή την μπερδεύουν με το «έξω»

Δε, 3 Αυγ 2026 21:13

Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια κερδίζουν χρήματα και αυτά τα χάνουν

Δε, 3 Αυγ 2026 21:10

Τρίτη, 04/08: 2 ζώδια θα δεχτούν πιέσεις στα οικονομικά και ανατροπές

Δε, 3 Αυγ 2026 21:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κόρινθος:Συγκλονίζει η περιγραφή της 28χρονης μητέρας για τη φρίκη που πέρασε στα χέρια του συζύγου της.Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω….

Τρ, 4 Οκτ 2022 10:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Να συνέλθει τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά προσπαθεί η 28χρονη – μητέρα 2 παιδιών – μετά την κακοποίηση που υπέστη από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κόρινθο. Ο 33χρονος κατηγορείται για την απαγωγή, τον βιασμό και ότι επιχείρησε να κάψει την 33χρονη και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας και, μόλις η 28χρονη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως την χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Η δικηγόρος της 28χρονης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.

«Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της και φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση. Υπήρχε χειροδικία και μετά τον χωρισμό, η οποία δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης. Δεν έμεναν μαζί τους τελευταίους 6 μήνες», ανέφερε αρχικά η κ. Χριστίνα Παναγή.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, την πήρε μαζί του στο σπίτι του. Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω». Δεν έχει εγκαύματα στο κεφάλι, όσον αφορά στο ότι επιχείρησε να την κάψει», συμπλήρωσε.

«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της», κατέληξε.

28χρονης Διάφορα Κόρινθος:Συγκλονίζει μάτια» μητέρας πεθάνω…. πέρασε περιγραφή περίμενα συζύγου της.Έκλεισα Φρίκη χέρια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτή είναι η λέξη που οι μισοί Έλληνες γράφουν με ωμέγα επειδή την μπερδεύουν με το «έξω»
Δε, 3 Αυγ 2026 21:13
Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια κερδίζουν χρήματα και αυτά τα χάνουν
Δε, 3 Αυγ 2026 21:10
Τρίτη, 04/08: 2 ζώδια θα δεχτούν πιέσεις στα οικονομικά και ανατροπές
Δε, 3 Αυγ 2026 21:07
Σύγκρουση ελικοπτέρων: “Θα σας πάω γ@@@@ και από τον τάφο μου” – Οργή από τον πατέρα του νεκρού Έλληνα πιλότου
Δε, 3 Αυγ 2026 21:03
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Αυτός είναι ο ένας εκ των νεκρών πιλότων – Το ένστικτο του αδερφού του
Δε, 3 Αυγ 2026 20:57
Συντάξεις Σεπτεμβρίου – Οι ημερομηνίες πληρωμών – Ποιοι πάνε πρώτοι ταμείο
Δε, 3 Αυγ 2026 14:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.