Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρόβλεπτο καλοκαίρι για αυτά τα 3 ζώδια – “Έρχεται” γνωριμία από το παρελθόν που θα αλλάξει τα δεδομένα

Τε, 27 Μάι 2026 08:45

Θρίλερ στην Κρήτη με τα αδέρφια της 3χρονης που είναι σε ΜΕΘ – Σοκ σε ποιον ανήκει το ένα από τα αδέρφιά της

Τε, 27 Μάι 2026 08:40

Η μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες: Ο ηθοποιός που μπαίνει στο κόμμα Τσίπρα

Τε, 27 Μάι 2026 00:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορωνοιός:Δημοσιογράφος νόσησε για τρίτη φορά και ο ΕΟΔΥ της είπε……

Πα, 22 Απρ 2022 10:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (22/04), βρέθηκε θετική στον κορονοϊό για τρίτη φορά και, μάλιστα, μόλις 18 ημέρες μετά τη δεύτερη νόσηση με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) να της λέει «να μην μπει σε καραντίνα».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις της στην τοπική ιστοσελίδα thesstoday.gr, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Εμβολιάστηκα με τα δύο εμβόλια όπως συνίστατο από τον ΕΟΔΥ και την κυβέρνηση. Τον Μάιο με την πρώτη δόση και τον Ιούνιο με τη δεύτερη δόση. Στις 16 Ιουνίου πήρα το πρώτο μου πιστοποιητικό. Νοσώ πρώτη φορά στις 11 Νοεμβρίου. Τότε είχα την παράλλαξη Δέλτα και είχα περάσει δύσκολα. Τις τέσσερις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τους πόνους στα κόκαλα. Είχα καταβολή δυνάμεων. Στις 10 Φεβρουαρίου 2022 και αφού συμπληρώθηκαν 90 ημέρες από τη νόσηση, κάνω το τρίτο εμβόλιο με την αναμνηστική δόση. Στις 29 Μαρτίου ξεκινούν συμπτώματα και κάνω κάθε μέρα τεστ. Την 1η Απριλίου βγαίνει θετικό το τεστ. Μπαίνω σε καραντίνα και αρνητικοποιούμαι στις 7 Απριλίου. Στις 19 Απριλίου περνούσα από την πύλη της ΔΕΘ και τυχαία είπα να κάνω ένα τεστ. Μάλιστα, τους έκανα πλάκα εκεί όταν με ρώτησαν για ποιο λόγο ήρθα. Τους είπα ότι έχω ήδη τρία εμβόλια και δύο νοσήσεις, η μια εξ αυτών πρόσφατη. Και επειδή είδα ότι δεν έχει κόσμο είπα να κάνω ένα τεστ. Δεν προλαβαίνω να γυρίσω στο σπίτι και με ειδοποιούν ότι είναι θετικό».

«Μου είπαν από τον ΕΟΔΥ να μην μπω σε καραντίνα»
Η ίδια, στη συνέχεια, επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και της είπαν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, «να μην μπει σε καραντίνα».

Χαρακτηριστικά, η δημοσιογράφος σημείωσε: «Ήταν ίδιο το τηλεφώνημα με αυτό της πρωταπριλιάς, όπου είχα κάνει πάλι εκεί το τεστ. Σκέφτηκα “πώς είναι δυνατόν;”. Τους ρώτησα τι κάνω σε αυτή την περίπτωση. Να μπω σε καραντίνα ξανά; Εδώ είναι το μεμπτό, καθώς μου είπε η κυρία με την οποία μίλησα στο τηλέφωνο, η οποία βεβαίως δεν είναι γιατρός, “τι να σας πω, μάλλον όχι“. Τη ρώτησα “πού το αποδίδετε αυτό;” και μου είπε “κοιτάξτε, μπορεί να είναι υποτροπή της προηγούμενης νόσου ή να μην αρνητικοποιηθήκατε τελικά και να ήταν ψευδώς αρνητικό το τεστ που είχατε κάνει”».

Μάλιστα, όπως επισημαίνει γυναίκα, όταν ρώτησε αν πρέπει να πάει στην εργασία της, την προέτρεψαν να μιλήσει με τον συντονιστή για τον κορονοϊό στη δουλειά της.

Πάντως, η δημοσιογράφος απευθύνθηκε και σε πνευμονολόγο, τονίζοντας: «Ήμουν ήδη σε καραντίνα. Ρώτησα έναν γιατρό αν είμαι μεταδοτική και μου απάντησε πως φυσικά και είμαι. Μίλησα και με πνευμονολόγο, μάχιμο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος σοκαρίστηκε από το γεγονός ότι από τον ΕΟΔΥ δεν μου είπαν να μπω καραντίνα. Βέβαια μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, δεδομένου ότι δεν έχω έντονα συμπτώματα και ότι έχει να κάνει με την υπερμεταδοτικότητα της μετάλλαξης».

Διάφορα είπε…… ΕΟΔΥ- Κορωνοιός:Δημοσιογράφος νόσησε τρίτη φορά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρόβλεπτο καλοκαίρι για αυτά τα 3 ζώδια – “Έρχεται” γνωριμία από το παρελθόν που θα αλλάξει τα δεδομένα
Τε, 27 Μάι 2026 08:45
Θρίλερ στην Κρήτη με τα αδέρφια της 3χρονης που είναι σε ΜΕΘ – Σοκ σε ποιον ανήκει το ένα από τα αδέρφιά της
Τε, 27 Μάι 2026 08:40
Η μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες: Ο ηθοποιός που μπαίνει στο κόμμα Τσίπρα
Τε, 27 Μάι 2026 00:16
«Ένα γιατρό… αν υπάρχει γιατρός να έλθει γρήγορα»: Ανησυχία στην ομιλία Τσίπρα
Τρ, 26 Μάι 2026 23:29
Αυτό είναι το όνομα του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα – Δεν το περίμενε κανείς!
Τρ, 26 Μάι 2026 21:53
Συντάξεις Ιουλίου: Τότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι με βάση το νέο σύστημα
Τρ, 26 Μάι 2026 21:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.