Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου

Τε, 12 Αυγ 2026 13:14

Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό

Τε, 12 Αυγ 2026 12:09

Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα

Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορωνοϊός: ‘Εχασε τη μάχη 16χρονη στο Νοσοκομείο Παίδων

Κυ, 4 Απρ 2021 18:42 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μια ανήλικη κοπέλα έχασε το τελευταίο 24ωρο τη ζωή της από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πριν από μερικές μέρες, από τη μητέρα της. Πριν από τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε εμφανίσει συμπτώματα κορωνοϊού. Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο στην ηλικιακή ομάδα 0-17 ετών, στην οποία έχει καταγραφεί μόλις το 7,4% των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, πρόκειται για 16χρονη που έχασε χθες τη ζωή της από κορωνοϊό. Μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» έχοντας χάσει τις αισθήσεις της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατό να αναταχθεί. Στο πλαίσιο των προσπαθειών ελήφθη δείγμα ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος (μοριακή εξέταση) η οποία και έδειξε ότι το κορίτσι ήταν θετικό στον ιό. Η Φιλιππινέζα μητέρα της είπε στους γιατρούς ότι το παιδί την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη υπέφερε από διάρροια και εμετούς, ενώ από την Τετάρτη άρχισε να νιώθει πόνο στο στήθος.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να διαπιστωθούν μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία διενεργείται. Εκτιμάται ότι είτε επηρεάστηκε από τη λοίμωξη covid19 η καρδιακή λειτουργία, είτε ότι επρόκειτο για θρόμβωση, ως συνέπεια της μόλυνσης από τον ιό. Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού είχε χάσει τη ζωή του πριν από έναν χρόνο από καρδιακό νόσημα.

Στη μονάδα λοιμώξεων του «Αγία Σοφία» νοσηλεύονται συνολικά 12 παιδιά διαφόρων ηλικιών έως την ηλικία των 15 ετών ανάμεσά τους και δύο νεογνά από μητέρες θετικές.

Η ζωή κανενός από αυτά δεν διατρέχει κίνδυνο. Τις τελευταίες εβδομάδες, κατά την κορύφωση του τρίτου κύματος παρατηρείται αυξημένος ο αριθμός των παιδιών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, ενώ κατά τους προηγούμενους μήνες τα παιδιά που νοσηλεύονταν στην μονάδα covid ήταν συνήθως δύο έως τρία.

Όλοι οι εργαζόμενοι γιατροί και νοσηλευτές που προσπάθησαν να επαναφέρουν το 16χρνο κορίτσι στη ζωή είναι πλέον σε καραντίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οικογενειακή τραγωδία σε ελληνικό νησί – Πώς το σπίτι που έμεναν στις διακοπές “πήρε” τη ζωή του μικρού τους γιου
Τε, 12 Αυγ 2026 13:14
Έκτακτο – Αθήνα: Ανείπωτη τραγωδία στο Μετρό
Τε, 12 Αυγ 2026 12:09
Ελλάδα: Αυτή είναι η νέα απάτη στα κινητά τηλέφωνα για την οποία μιλούν όλοι – Τι πρέπει να κάνεις αν λάβεις αυτό το μήνυμα
Τε, 12 Αυγ 2026 12:07
Τώρα μαθεύτηκε – Πέθανε γνωστή ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου
Τε, 12 Αυγ 2026 11:01
Ανατροπή στα Σπάτα με τη σορό στην πυρκαγιά
Τε, 12 Αυγ 2026 10:49
Ελλάδα: Δεν πάμε καθόλου καλά – Σε σοκ μάνα και κόρη σε παραλία νησιού μετά από αυτό που τους έτυχε – Τι να έκαναν;
Τε, 12 Αυγ 2026 10:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.