Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…

Δε, 30 Μαρ 2026 01:02

Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”

Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36

Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;

Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορονοϊός: Επίθεση στο Facebook κατά του συζύγου της αντιεμβολιάστριας που πέθανε στον «Ευαγγελισμό»

Πα, 3 Σεπ 2021 10:52 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο σύζυγος της άτυχης 54χρονης δέχεται εκτός από τα συλλυπητήρια οικείων του και σφοδρή επίθεση από πολλούς χρήστες του Facebook

 

Θύμα αντιεμβολιαστικής προπαγάνδας ήταν η 54χρονη η οποία πέθανε στον Ευαγγελισμό μετά από μάχη ενάντια στον κοροναϊό, παραμένοντας και αυτή αλλά και ο σύζυγός της μέχρι τελευταία στιγμή αρνήτρια τόσο του εμβολίου όσο και της πανδημίας.

 

Ο σύζυγός της με αναρτήσεις στο Facebook εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο της γυναίκας του, η οποία είχε αρνηθεί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της ακόμη και την διασωλήνωσή της, όταν η κατάστασή της κρίθηκε κρίσιμη από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

 

Ο ίδιος λέει ότι η γυναίκα του είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στην ζωή της, ωστόσο «πάλεψε σαν θεριό».

 

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του «αυτός ο άγγελος, ο δικός μου άγγελος, το κορίτσι μου, πέταξε από την αγκαλιά μου για τους ουρανούς».

 

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο σύζυγος της άτυχης 54χρονης δέχεται εκτός από τα συλλυπητήρια οικείων του και σφοδρή επίθεση από πολλούς χρήστες του Facebook οι οποίοι τον εγκαλούν καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή παρέμεναν αρνητές της πανδημίας αρνούμενοι ιατρική βοήθεια.

 

Η ανάρτησή του

 

Χρήστες του Facebook του λένε πως ο ίδιος με τις αναρτήσεις του όλο το προηγούμενο διάστημα καλούσε τον κόσμο σε άρνηση της πανδημίας παραθέτοντας ουκ ολίγες φορές συνδέσμους αρνητών και ανθρώπων οι οποίοι με ψευδή επιχειρήματα έπειθαν πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο ακόμα και να αρνούνται την ιατρική βοήθεια, όπως και δυστυχώς έγινε και στην περίπτωση της 54χρονης στον Ευαγγελισμό.

Δείτε τα σχόλια στην ανάρτησή του:

 

«Ευαγγελισμό» facebook» αντιεμβολιάστριας Διάφορα Επίθεση κατά ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέθανε στον συζύγου
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Το κρέας σου βγαίνει σκληρό; – Το μυστικό που δεν σου είπε κανείς, αλλά το κάνουν όλοι οι σεφ ! – Μιλάμε “λουκούμι”
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:20
Θρίλερ με την κλοπή τόνων πασίγνωστης σοκολάτας – Κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια, ενόψει Πάσχα
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:49
Άνοιξη: “Κόλαση” οι αλλεργίες! – Πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις ξεχωρίσουμε; Το σημάδι για το αλλεργικό σοκ!
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.