Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη στη Χαλκιδική! Ποιος κρύβεται πίσω από τη νεκρή γυναίκα μέσα σε βαλίτσα;

Πα, 27 Φεβ 2026 08:55

Έκτακτο – Ελλάδα: Νέο έγκλημα που συγκλονίζει! Όλα ήταν ένα “θέατρο” – Γιος σκότωσε…

Πα, 27 Φεβ 2026 08:48

Έκτακτο – Χαλκιδική: Φρίκη! Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα; Το δακτυλίδι της…

Πε, 26 Φεβ 2026 21:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορωνοιός:Μαθητές χάνουν χρονιά στο σχολείο γιατί οι αρνητές γονείς δεν τους επιτρέπουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα

Πα, 12 Νοέ 2021 09:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Απίστευτες καταστάσεις διαδραματίζονται σε σχολεία της χώρας από αρνητές γονείς που δεν αφήνουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα είτε γιατί δεν θέλουν το παιδί του να φοράει μάσκα, είτε γιατί δεν τους επιτρέπουν να κάνουν τα απαραίτητα self test για τον κορονοϊό. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε καθηγητής Λυκείου στη Δράμα τρεις μαθητές του έχασαν την περσινή χρονιά, καθώς οι γονείς τους δεν συμφωνούσαν με τη διεξαγωγή self test.

 

Όπως είπε ο καθηγητής Πρόδρομος Φωτακίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ φέτος οι δυο από τους τρεις μαθητές, που είναι αδέλφια, δεν επανεμφανίστηκαν ποτέ στο σχολείο, ενώ το άλλο παιδί άλλαξε σχολείο. «Την περσινή σχολική χρονιά τρία παιδιά από τη Β’ Λυκείου χάσανε τη χρονιά γιατί όταν γυρίσαμε μετά το λοκντάουν δεν ήρθαν στο σχολείο όταν έπρεπε να κάνουμε τα σελφ τεστ. Δεν ήρθαν καθόλου για δύο μήνες, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. Τα δύο ήταν αδέλφια και ένα παιδάκι μόνο του» είπε χαρακτηριστικά.

 

Ο κ. Φωτάκης εξήγησε πως ήταν παρών όταν ο ένας γονιός πήγε στο σχολείο και είπε πως είναι από τους γονείς που αμφισβητούν τα πάντα, ο οποίος υποστήριζε ότι τα σελφ τεστ είναι επικίνδυνα και δεν προσφέρουν προστασία.

Τόνισε πως: «Μάσκες φορούσαν πέρυσι το Σεπτέμβριο δεν έκαναν σελφ τεστ. Φέτος το ένα κοριτσάκι άλλαξε σχολείο στη Δράμα, τα αδέλφια χάθηκαν, δεν έχουμε καμία ενημέρωση». Μάλιστα, εξήγησε πως αν οι μαθητές είχαν πάρει μεταγραφή θα το είχαν μάθει, γιατί πρέπει να πάρουν τα χαρτιά τους από το σχολείο.

 

Σημείωσε πως: «Μιλήσαμε σαν σχολείο κάποια στιγμή με το μεγαλύτερο αδελφό των παιδιών που είχαμε μαθητή παλιότερα και είπε ότι δεν θα έρθουν στο σχολείο».

 

Τέλος, ο καθηγητής διευκρίνισε πως στο Λύκειο η εκπαίδευση δεν είναι υποχρεωτική και υπάρχει δυσλειτουργία του νόμου: «Εννοείται ότι ενημερώσαμε τις αρμόδιες αρχές, έγιναν όλες οι απαραίτητες ενημερώσεις. Η απάντηση ήταν ότι δεν είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση. Το σχολείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα».

αρνητές Γιατί γονείς Διάφορα επιτρέπουν Κορωνοιός:Μαθητές μαθήματα παρακολουθήσουν σχολείο τους χάνουν χρονιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη στη Χαλκιδική! Ποιος κρύβεται πίσω από τη νεκρή γυναίκα μέσα σε βαλίτσα;
Πα, 27 Φεβ 2026 08:55
Έκτακτο – Ελλάδα: Νέο έγκλημα που συγκλονίζει! Όλα ήταν ένα “θέατρο” – Γιος σκότωσε…
Πα, 27 Φεβ 2026 08:48
Έκτακτο – Χαλκιδική: Φρίκη! Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα; Το δακτυλίδι της…
Πε, 26 Φεβ 2026 21:52
Έκτακτο – Βρέθηκε η 16χρονη Λόρα – Πού την εντόπισαν;
Πε, 26 Φεβ 2026 17:18
Καρδίτσα: Φρίκη και ανατριχίλα έξω από το νοσοκομείο! Άνοιξε η σακούλα και αποκαλύφθηκε…
Πε, 26 Φεβ 2026 13:42
Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μακρόπουλος
Πε, 26 Φεβ 2026 13:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.