Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δεν έχει ξαναγίνει! Πεδίο μάχης το πλατό! Τα πήρε με τον Παπανώτα και πέταξε το κινητό στο…

Πε, 23 Απρ 2026 11:46

Ευρώπη-Έκτακτο: Πολλοί τραυματίες! Συγκρούστηκαν τρένα στη…

Πε, 23 Απρ 2026 09:13

Αυτοί οι συνταξιούχοι θα πάρουν τον Νοέμβριο αύξηση!

Πε, 23 Απρ 2026 09:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Κορονοϊός – Μεταμόρφωση: Έφυγε από το εμβολιαστικό κέντρο με τη σύριγγα στο μπράτσο

Σα, 25 Σεπ 2021 16:29 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο, στη Μεταμόρφωση, το πρωί του Σαββάτου (25.09.2021), με πρωταγωνίστρια μία 61χρονη που πήγε να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα -η οποία ισχυρίστηκε πως είναι γιατρός- πήγε κανονικά στο προγραμματισμένο ραντεβού της, και αφού την είδε η εφημερεύουσα γιατρός, πήγε να εμβολιαστεί. Την ώρα που η νοσηλεύτρια της έκανε το εμβόλιο, η 61χρονη της ζήτησε να μην βγάλει τη βελόνα και να της χορηγήσει στη συνέχεια ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, που είχε μαζί της. Η νοσηλεύτρια της εξήγησε ότι αυτό δεν γινόταν, καθώς υπάρχουν αυστηροί κανονισμοί. Τότε, η γυναίκα έσπρωξε τη νοσηλεύτρια και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο και βγήκε έξω από το κτίριο, όπου την περίμενε στο αυτοκίνητο ο σύζυγός της.

 

Την ακολουθήσαν η νοσηλεύτρια που της χορήγησε το εμβόλιο και η εφημερεύουσα γιατρός, με την ίδια να «βουτάει» από το παράθυρο του συνοδηγού και να της αρπάζει τη σύριγγα, όχι όμως και τη βελόνα που έμεινε στο χέρι της. Εκείνη τη στιγμή, ο σύζυγος της πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα η νοσηλεύτρια να χτυπήσει στο πρόσωπο.

 

Το προσωπικό ειδοποίησε αμέσως την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία, που έσπευσε στο εμβολιαστικό κέντρο και πήρε καταθέσεις.

 

Λίγο αργότερα, και αφού είχε φύγει η Αστυνομία, το ζευγάρι επέστρεψε στο εμβολιαστικό κέντρο. Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά «ήρθα, για να δείτε ότι είμαι καλά», ενώ ο σύζυγος της παρέδωσε στο προσωπικό τη βελόνα, με την οποία «το ‘σκασε» νωρίτερα η γυναίκα του.

«έφυγε» «μεταμόρφωση» Διάφορα Εμβολιαστικό κέντρο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: μπράτσο σύριγγα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν έχει ξαναγίνει! Πεδίο μάχης το πλατό! Τα πήρε με τον Παπανώτα και πέταξε το κινητό στο…
Πε, 23 Απρ 2026 11:46
Ευρώπη-Έκτακτο: Πολλοί τραυματίες! Συγκρούστηκαν τρένα στη…
Πε, 23 Απρ 2026 09:13
Αυτοί οι συνταξιούχοι θα πάρουν τον Νοέμβριο αύξηση!
Πε, 23 Απρ 2026 09:10
Αγ. Δημήτριος: Θρίλερ για γερά νεύρα! Ποιος δ@@@@@ τον γιο του υψηλόβαθμου αξιωματικού, χθες το βράδυ;
Πε, 23 Απρ 2026 09:05
Πρωτοφανής τραγωδία! Σε σοκ όλη η γειτονιά! Μητέρα πήρε τα 3 της παιδιά και…
Πε, 23 Απρ 2026 09:01
Αυτά είναι τα πιο μίζερα ζώδια! Όλα τα βλέπουν μαύρα! Μακριά…
Τε, 22 Απρ 2026 22:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.